Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu mi-a zis de la ce m-a luat asa dintr-o data.
a incercat sa imi masoare colu, dar buba mea era infipta bine cu capu acolo. si peste vezica si tot. a incercat sa o miste, dar nici o sansa.
o sa mai merg peste 2 sapt sa imi fac o eco de control sa vad ce si cum.

va dati seama k o sa stau linistita la pat. oricum fac orice numai sa stiu k buba e bine si sta cat mai mult la caldurica. mai are de crescut. asa k..stam lipite de pat.

de cand am venit acasa, s-a mai intarit burtica, dar nu a mai durut. oricum si-a revenit repede.

Tunde tu ce ai de plangi? multi sa treaca

Djlaura cred k s-a suparat pe noi din cauza ultimei discutii si de aia nu mai intra. nici p mess nu mai intra

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu ma bucur ca bebelina ta e bine. Sa fii cumintica si sa stai in patut. O sa fie bine totul pana la urma.
Legat de nume. Mie imi plac mai toate numele romanesti. Cele provenite din alte limbi nu le suport, dar daca nu as fi in tara normal ca as pune un nume in concordanta cu numele din tara respectiva. In privinta numelor de fetite nu stiu si nici nu s-a prin nimic de mine.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde, bine i ai zis...
prietena mea i-a pus fetitei Sofia, cand a auzit nasa ei, ce credeti ca i-a spus..??? dar de ce nu-i pui Bulgaria direct?????
nu mi as fi permis vreodata sa zic asa ceva cuiva, dar asta e, mai sunt si asemenea persoane

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

la buburuze

sper ca toata lumea e bine si sanatoasa (pe cat posibil), nu am mai citit din urma.

Azi am reusit si eu in sfarsit sa ajung la gimnastica, pt prima ora. Era cat pe-aici sa renunt de lene..dar ma bucur mult ca am ajuns, si o sa incerc sa ajung in mod regulat de acum.Obositor dar placut si ma simt bine, n-am avut nici o pb. Exercitiile sunt lejere oricum.

Vedeti dc intereseaza pe careva la Dika au pulovarase-jachete din alea lungi asa, care se inchid in fata mai multe culori si sunt 60 sau 80 de ron.

citesc si mai revin ca vreau sa va intreb cate ceva

30+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

gata, mi-am schimbat si semnatura. Am si eu doua intrebari:

1)bebele meu pana acum facea 2 tipuri de lovituri/miscari ca sa zic asa: ma lovea cu ceva sau se misca prin burta ca o cartita (se ondula burta). De la un timp simt un alt tip de miscare care e noua si ma ingrijoreaza: ca si cum ar fi o insecta uriasa/flurture si se zbate, efectiv il simt deodata in toata burta si tremura pt cateva secunde. Nu stiu dc sunt coerenta..a mai simtit cineva in asa mod pe bebe?ca un spasm, nu stiu cum sa explic

2)cine mai naste la odiseea noastra la filantropia?cu ce doctor si dc stiti dc doctorul respectiv este sau nu de sarbatori

31+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

burticile si buburuzele
Mai fetelor ce se intampla?? Eu citesc de zor la cap 95-96 am ramas in urma rau de tot!! si am vazut ca au fost discutii mai aprinse, sper ca s-au rezolvat toate!
Ieri am fost la control, fara eco, dr a vrut sa ma vada pe masa ( din pacate pt mine) si a zis ca totul e ok, colul e f lung si inchis. Am luat 9 kg, si desi ma asteptam sa ma certe, a zis ca e ok asa.
Merg sa mai citesc din urma, ca maine plec la munte pana duminica si nu am acces la net, deci iar gasesc capitole intregi, dar nu-i bai voi scrieti , ca recuperez eu!!
si sper ca sunteti toate ok!!

FVL heterozigot, 27 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

zumzu si eu simt "tremuriciu"de care spui...dar nush ce sa zic despre el ...il am de 2 zile...si se intampla de 1-2 ori pe zi

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

zumzu si eu simt asa tremurat in anumite zone ale burticii. in ultimele zile am vazut k mai mult in partea de sus, in spre capu pieptului.
asta am uitat sa intreb medicu
dar nu cred k e o probl.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu, eu nasc la Filantropia cu dr. Maria Bari. Eu am termenul in ianuarie si mi-a spus ca nu se pune problema sa nu fie, dar despre sarbatori nu am discutat. Nu am abordat subiectul pentru ca mie mi-e foarte frica ca voi naste cu mult inainte de sarbatori la toate problemele pe care le am, plus istoricul. Cand m-a intrebat daca mi-am facut programare pentru eco de 32 sapt, am intrebat-o: "Dar ce, credeti ca prind eu 32 sapt?" M-a certat, a zis sa nu mai gandesc asa si stiu ca are dreptate, dar nu ma pot abtine Mi-e atat de frica!

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si da, Zumzu, si mie imi tremura burta. Chiar ma intrebam ce face el acolo ...

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput