Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)
Raspunsuri - Pagina 7
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact Tunde sunt si hormonii si sarcina, dar se si strang din cand in cand, e bine sa te descarci, si eu mi am facut numarul acum cateva seri... deci sunt in pat, in sfarsit mi l a facut(laptopul)...ce senzatie sa fiu in pat si pe net in acelasi timp ![]() ![]() ![]() ![]() merge mai greu, da tot e bine |
asa-i si la noi
Laptop in pat nu prea merge..n-avem semnal ca lumea in casa
cablul de internet nu ajunge pana la pat
si iau niste pozitii cateodata de m-ar vedea cineva

dar oricum..trece mai bine daca mai laptopezi(vba lu Mario)
Tunde
burtica de 23 sapt
+Mami de ursulet Mario 04.03.2004 

pufoasalaura spune:
si noi ne gandim la nume ptr.domnisoara.oricare nume am alege tb.sa mearga cu Teodora(ptr.ca preotul ne-a sugerat ca inseamna "darul lui Dumnezeu") si ptr. noi chiar asa e.
oricum ne plac: ilinca,sofia,maya,eva+teodora.
o sa va rog sa ma scuzati pana o sa inteleg care, cum, si in ce fel e pe aici, ca sa pot fi si eu un membru activ.:))))
apropos,mergand acum 2 zile la morfo trim.2, bebele avea la 23s-464 gr.dr a zis ca e in grafic... o sa facem o mata!
luciact spune:
si eu m am gandit pt fetita mea la Eva Maria, dar imi place si Teodora
nush, nu e ink batut in cuie, sotul n are nimic de zis,ii place, a zis ca el o sa aleaga numele baietelului
voua cum vi se pare Eva Maria?
26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
madalina_m spune:
Laura, nu conteaza daca e mata, sanatoasa sa fie!!!
26+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
Ralu, stai cumintica in pat, ca vorba aia: mult a fost, putin a ramas. Sa vezi ca o sa fie totul bine. Dar si eu ma intreb ce s-a intamplat, ca tu erai cea mai vioaie dintre noi si deodata te-au apucat contractiile ... ti-a spus doctoruil ceva?
26+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
Lucia, mie imi place foarte mult Eva. Nu prea ma omor dupa Maria pentru ca asa o cheama si pe soacra-mea. Chiar vorbeam cu sotul pana sa aflam sexul copilului si stabilisem ca daca e fata SIGUR NU o va chema Maria.
26+ cu
florintunde spune:
Doloress;acuma am citit ca din cauza ca se intinde pielea pe sani si pe burtica provoaca manacarimi si uscaciune..e bine sa fie hidratata.
E ceva normal spre sf celui de al doilea trim de sarcina ,inceputul trim trei
pup
Djlaura pe unde e?n-am vazut-o pe aici de ceva vreme![]()
Tunde
burtica de 23 sapt

luciact spune:
da, am tot citit si eu ca nu e bine sa i pui la bebe numele unei persoane care nu ti e simpatica
eu vreau Maria pt ca e nume de sfant si mi place, dar o sa ii zic Eva,si nu s asa horarata pt ca sunt carcotasi unii....au inceput sa zik eva kent, eva longoria, sau din alea....tot Eva a ramas numele??? si ma seacaaaaa
plus ca am mai citit ca se asociaza numele cu pacatul pt ca au muscat din fructul interzis, etc...
stiu k e a mea, tre sa mi placa mie, o sa o strig eu....dar nush sper sa i placa si ei macar
26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
madalina_m spune:
Lucia,eu cunosc mamici care au pus la fetita Eva si nu a comentat nimeni. Acum, la orice nume poti face analogii ca de, nu sunt unice.
26+ cu
florintunde spune:
Lucia;Eu vreau sa-i pun Sonia-Narcisa,sau Sonia-Alessia..
Cumnatul meu destept a venit cu replica ;Sonia?-e nume de cu.va!
Am zis ca nu ma intereseaza ce profesie va avea numai sa fie sanatoasa!
n-a mai comentat nimeni nimik de atunci..
Eu o sa sufar pentru Ea,sa-i dau viata..si ii pun ce nume vreau EU..UFF![]()
vA ZIC DE ACUM NOAPTE BUNA

Ma doare capul cum am plins
si suntem obositi cu Mario amandoi

Tunde
burtica de 23 sapt