Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helllooo gagici

am fost la medic, avem o bebelina lungana si slabuta de 1380g (ca ma-sa) totu e ok cu bb. numai k eu tre sa stau mai mult la pat.
cum m-am pus p masa, burta mea era beton. i-am zis k de duminica tot am dureri cand stau in picioare si trec cand stau jos sau intinsa.
mi0a zis k sa evit total efortu, sa stau cat mai mult la pat, dc am dureri sa iau no-spa si dc nu trece, ne vdm sa imi dea altceva mai puternic. asta sa evitam o nastere prematura.
asa k pana la 34-35s la pat cu mine

cum am ajuns aksa, bodyguardu m-a bagat direct in pat, si la nani sa imi treaca durerile care ma luasera cum m-am ridicat de pe masa.
am luat un taxi sa ajungem mai repde aksa.
scuzati k nu am intrat pana acu sa va zic ce si cum.
poze de la eco nu am,

Pufoasa bine ai venit printre noi.

tuturor fetelor
nu prea am retinut cine stie ce din ce am citit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu ai grija de tine

si mie mi se intareste burta si capata niste forme tare ciudate

eu am fost dupa prenatal, dar dr nu era
abia luni revine la cabinet

apoi de ciuda ne am oprit la mac-ul de la Obor
am intrat si n Obor, camasile sunt 40 lei, le au scumpit, erau mai ieftine in vara, la chiloti nu m am uitat, dar maieurile erau de la 17 lei (eu port)
am luat niste finet sa fac cateva scutecele cu 11 lei metru pe o latime de 2,25
as mai fi cascat gura, dar al meu s a plictisit repede
hainutele de bbi scumpe, mai ieftine la kiabi

camasi o sa mi iau de la mine din piata vitan
restul mai vedem

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ralu tot ce e important este ca buba este bine sanatoasa.Sa asculti de dr si sa nu faci efort , da?
babyleeks ce vis ai avut si tu ! si eu visez urat.Ultima data am visat ca incerca bebelu ' sa iasa prin buric.
Doloress si pe mine ma mananca rau sanii ! oare de ce?
adriana imi place mult Erica ! Bebelul meu daca era fetita ii puneam Bianca Maria sau Denisa Maria , aveam fixatie pe numele astea.Dar Erica este un nume frumos si suna chiar f bine.

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Doloress si eu am avut mancarimi ....in special sanii ma disperau, ma scarpinam intr una....facusem deja brobonele si nu pot sa zic ca mi au crescut
nu are legatura cu mancarea
am renuntat la sutien si m am dat zilnic de 2 ori dupa dus cu crema de galbenele...
acum sunt ok

ralu ma bucur ca bebik e bine, fii cumintik ca mai ai putin,
poop

eu sunt suppi,am dus laptopul la reparat, au zis ca s a stricat placa de baza in fine, au schimbat o mergea, a venit sotul cu el acasa...bucurie mare pe mine....cand sa i dea drumul iar nu mergea...., acum a plecat sa l duca inapoi si am si platit 150 ron
partea proasta e ca tre sa stau in fund pe scaun si ma dor toate...
la fete

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

ce faceti fetelor?
felicitari ralu pt bebelusa.abia astept sa-l vad si eu pe al meu insa mai este muuuult pana la sfarsitul lunii noiembrie.
azi am operat un bebe de o luna...and l-au luat de langa mami lui a plans mult de tot si nu s-a linistit pana nu l-am luat in brate.nu m-am putut abtine.m-am gandit atunci ce frumos va fi cand o s-al tin in brate pe al meu, suflet din sufletul meu.
poze inca nu va pun fiindca nu am cu ce fiindca nici acum nu am montat mobila.dupa ce o vom face promit solemn ca pun poze cu tot ce am.
ajutati-ma si pe mine. cum accesez contul comun ca nu stiu ( nu radeti de mine ca nu stiu )

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita.mara

ce faceti fetelor?
felicitari ralu pt bebelusa.abia astept sa-l vad si eu pe al meu insa mai este muuuult pana la sfarsitul lunii noiembrie.
azi am operat un bebe de o luna...and l-au luat de langa mami lui a plans mult de tot si nu s-a linistit pana nu l-am luat in brate.nu m-am putut abtine.m-am gandit atunci ce frumos va fi cand o s-al tin in brate pe al meu, suflet din sufletul meu.
poze inca nu va pun fiindca nu am cu ce fiindca nici acum nu am montat mobila.dupa ce o vom face promit solemn ca pun poze cu tot ce am.
ajutati-ma si pe mine. cum accesez contul comun ca nu stiu ( nu radeti de mine ca nu stiu )

24+

Ai pm iubita.mara

Ralu bine ca e ok. Efort minim si va veni cand trebuie. Sanatate. Lungana ca maica-sa

Cramen Marieta asa am si eu de gand sa fac; pana la urma toti o sa-i zica ca si mine. E un nume asa frumos! Ne straduim atat sa alegem un nume!

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa zic si eu fetelor...bine k buba e bine..k eu nu mor dc stau la pat cateva sapt. asta e...

Lucia imi pare rau k ti s=a stricat laptopu. ai grija cu statu in fund. dc nu mai poti, stai linistita in pat.

MIrela dar de ce nu iei un nr de tel de la cabinet si inainte sa pleci dai un tar sa vezi dc e sa nu te duci degeaba?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

gata am reusit sa descarc si eu pozele.acum la studiat cu mine.va pup si va zic de pe acum noapte buna

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;Mama sa nu te superi e vorba de cateva saptamani si in primul rand e vorba despre copilasul tau..care cu cat o sa fie mai matur cu ataita e mai bine..sa stea acolo la caldurica in burta cat mai mult.

Asa ne-a dat Dumnezeu ..ce sa facem
nu ti-a zis de ce?s-a scurtat colul..se contracta uterul prea mult?
De ce s-a schimbat situatia asa brusc de la o zi la alta?

off off
Si Eu am plans de m-am umflat la fata..
se aduna toate cateodata si trebuie sa ma descarc..

De vreo luna incoace numai boli si belele...
Acuma tuseste Mario de numai poate..
e f frig afara ,l-am lasat la joaca..nu ma asculta /alearga,vine transpirat
Eu stau in casa si ma supar ba de una ba de alta..sau hormonii imi joaca feste..m-am obosit..as sta linistita un pic
Sotul mereu plecat
Acuma si-a terminat treaba..ar vrea sa doarma la Bucuresti dar e pe Chitila undeva..pana isi gaseste cazare...

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde sunt si hormonii si sarcina, dar se si strang din cand in cand, e bine sa te descarci, si eu mi am facut numarul acum cateva seri...

deci sunt in pat, in sfarsit mi l a facut(laptopul)...ce senzatie sa fiu in pat si pe net in acelasi timp
merge mai greu, da tot e bine

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput