Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai ! viitoarele mamici de fete ... la ce nume v-ati gandit ?!
eu am primit un mail urat cu fata a unui coleg , Amalia , care are o boala congenitala oribila si nu poate sa mearga ... parca m-a pus pe ganduri ...

asa ca am luat in considerare urmatoarele nume:
Deea Erica Emilia Ina Iulia Maia Monica Nina Sabina Tea..... cu cele bold-uite preferate mai mult si mai mult ... help

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Babyleeks, am mai auzit de tot felul de vise ciudate in sarcina. Din fericire pana acum nu am avut parte de ele. Poate te gandesti tu prea mult...
Foarte tare astept sa nastem si sa fie bine toti bebeii.

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Andri, eu daca as fi avut fata i-as fi pus Miruna. Ne-a placut la amandoi. La nume de baiat nu cadem la invoiala, asa ca inca ii spunem Bobita. Vom vedea noi cand se va naste ce nume i se potriveste.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

mai ! viitoarele mamici de fete ... la ce nume v-ati gandit ?!
eu am primit un mail urat cu fata a unui coleg , Amalia , care are o boala congenitala oribila si nu poate sa mearga ... parca m-a pus pe ganduri ...

asa ca am luat in considerare urmatoarele nume:
Deea Erica Emilia Ina Iulia Maia Monica Nina Sabina Tea..... cu cele bold-uite preferate mai mult si mai mult ... help

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Personal imi place Tea, p tca cunosc o fetita frumoasa si desteapta, in clasa a doua acum pe care o cheama asa. Dar mama e romanaca si tata e maghiar. Imi place si Ina- asa ii spun prietenei mele pe care o cheama Stefania de fapt si imi place si deea dar parca vine de la Andreea sau asa ceva.

Orice ai alege toate sunt frumoase. Tie sa-ti placa. Eu m-am decis la Elena pt fetita mea si deja sunt unii care ii spun Ileana si asa ma enerveaza de tare. Mie imi place cum suna Elena nu in alt fel. Si asa va fi. Am eu grija de ei

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Si eu visez foarte-foarte mult, dar si inainte de a fi gravida visam mult. Oricum, nu am avut vise urate deocamdata, mai des am vise erotice . Lipsa asta isi spune cuvantul (am avut interdictie de la 10 sapt.)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Andri dintre cele enumerate de tine, cel mai mult imi plac Maia si Emilia. Dar toate sunt frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andri frumoase numele ce le-ai ales. Cel mai mult imi plac Tea si Erica. Noi voiam : Ana, Eva, Anais, Thea, Lea, Lara - dar n-a fost sa fie fata.
Ne-am gandit mult la Kevin si la inceput eram parca asa si-asa, acuma ne place parca mai mult decat Patrick.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 24+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

andri uite aici nume de fete http://www.bounty.com/baby-names/girls-names

25 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

azi am plecat de la servici ca nu mai puteam, am dormit de la 14-17.00, am papat si am intrat sa vad ce faceti.

Adryiii fetita noastra se va numi Elena, inca nu i-a spus nimeni Ileana, dar voi avea grija de ei, asa cum am avut si la Stefan.. pe cei care il strigau "Fanica" i-am pus la punct.. l-am explicat ca numele copilului este Stefan nu Fanica... si le-am tot repetat pana le-a intrat in cap

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, pe voi va mananca pielea? de ieri imi vine sa ma rup. Nu stiu, poate am mancat ceva, n-am idee. Sunt disperata. Nici n-am dormit azi noapte. In special sanii, e groaznic. Am fost la o petrecere de copii, am mancat niste pateuri din alea congelate pe care le pui la cuptor. Stiu ca au o mie de e-uri insa erau bune tare.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 24+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput