Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele...
remember me ?

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Laura bine ai venit ! Felicitari pt reusita si pt printesa !sarcina usoara

Ah Irina credeam ca sta cu voi socrela.E foarte important
faptul ca sotul tau nu e genul ala lipit de ma'sa.Si noi cat am stat la socrela, sotzul mi-a zis ca el nu va tine cu cineva anume,ci va tine cu cea care are dreptate.Oricum nu are rost sa te stresezi din cauza ei,mai ales cat esti gravida,ziceti si voi ca ea si faceti ca voi.Ea poate are intentii bune saraca,dar nu-si da seama ca e stresanta.

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

pfuuu,
nu am mai intrat de fix 1 luna
v-am citit in tot acest timp.
va aduceti aminte... aveam bebelina diagnosticata cu chist de plex coroid bilateral la creieras ? ei bine .. suntem f bineeeeeeee. dl. dr. ne-a spus la morfo ca s-au resorbit in totalitate.
de ce nu am mai intrat (dar nu v-am abandonat)... am stat f mult la munca , 14 ore in scaun si.... au avut dureri groaznice de burta. am fost la dr. de urgenta , ba am fost la camera de garda de la euromaterna , am facut si perfuzii ..... acum sutnem bine. Nu ma pot misca f mult ,intru sa stau la pc cam 30 min pe zi , nu mai mult . Scumpa mea misca bine , dar nu asa de tare (inca!!) asa cum mi s-a spus ca ar fi trebuit sau asa cum misca la alte fetele insarcinate o data cu mine. urmatoarea programre la dr. este pe 19.11 si deja mi-e dor de ea. sper sa fie bine si sa nu se fi scurtat colul .....

am fost astazi la med. de familie , cu banul pe masa , sa-mi dea 1 sapt de CM si sa ma bage in prenatal din 29.11 .. ghici ce! fix cand eram cu discutia aprinsa si legea in fata pt acordarea prenatalului .. a intrat control de la Casa de Asigurari. Mi-a dat asigurari ca totul va fi bine si ma rezolva. Nu a acceptat sa-i las nimik astazi , si luni am deja CM... deci oficial nu mai merg deloc la munca, ,,, nici n-as avea cum .. la ce dureri de burta am , arca de cerc , sub burta , de la ficat(dreapta) , la colon(stanga) pe sub burta, durerile acute fiind in partea dreapta , in dreptul ovarului .....

in rest ... eu inca nu am cumparat absolut nimik pt mandra mea .
in we asta varuim , luni , marti vine mama si ma ajuta la curatenie.... si de la mijlocul lunii viitoare.... incepem si noi. Abia astept! Ma mir cum de am putut rezista ! (bine , stiu , nu mi-a ars de nimik)

aaaaa.... si pana acum am pus 10 kg pe mine si toata lumea ma cearta , ca e mult ! Da r ce vor ? sa slabesc ? Nici inainte nu am fotomodeala..... asa ca am ajuns la venerabila "tona" de 79 kg.

cam asta e ....
am vazut si polemicile si toate nebuniile.
eu stiu asa (cum de altfel mi s-a si spus): ai sa primesti muuuulte sfaturi , proaste , bune , inutile.... tu vei face exact asa cum iti va dicta instinctul de mama si mai ales copilul ... toate info pe care le primesti sunt asa... mai mult linii de indrumare...

pup pup pup ... mi-a fost tare dor de voi ....
mada

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Laura bine ai venit si sanatate multa. Si eu vin dupa incercari de 8 ani si un FIV.

mami 25 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri, iubita de tine prin cat stres ai trecut!!! Bine ca e bine Amalia! Hai ca mult nu mai e!
M-ai omorat cu faza asta

Citat:
Nici inainte nu am fotomodeala..... asa ca am ajuns la venerabila "tona" de 79 kg.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Andri bine ai revenit . Wow prin cate ai trecut si tu, bine ca fetita s-a facut bine si au disparut chisturile. Bine si ca ai reusit sa termini cu munca, nu e de gluma cu durerile acelea.Si eu am de 2 zile durere spre ovar in stanga...cred ca e normal,ca vad ca pe mai multe gravidute le doare.
si presupun ca o sa fi pe forum mai des acum ca ai terminat cu munca.

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello fetele!
Uite ceva moralizator si dragut! Copiat de pe net 'evidamount'

“În vara aceasta ce vrei s#259; fii: sirena sau balena?”

… o femeie tanara, ale c#259;rei caracteristici fizice nu conteaz#259; [ ] a r#259;spuns la întrebarea de publicitate în ace#351;ti termeni:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via#355;a sexual#259; foarte activ#259;, r#259;mân gravide #351;i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m#259;rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânt#259; foarte bine #351;i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante #351;i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om.Sirenele nu exist#259;. #350;i dac#259; ar exista, ar sta la coad#259; la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem#259; serioas#259; de personalitate: “femeie sau pe#351;te?”.

Ele sunt frumoase, adev#259;rat, dar singure #351;i triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Nu au viata sexuala, pentru c#259;-i omoara pe b#259;rba#355;ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii.

Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS:
In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câ#351;tigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A#351;a c#259; nu suntem grase, suntem teribil de culte.
De ast#259;zi, când o sa ma uit la fundul meu în oglind#259;, o sa ma gândesc:”Dumnezeule, ce inteligenta sunt … ”
“Drag#259; domnilor/ doamnelor:

Ele sunt iubite, ap#259;rate #351;i admirate de toata lumea.

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Bine ai venit Pufoasalaura!
Bebe sanatos si la termen.
Dar de ce ai DNP tocmai 23.02 daca ai acum 24 de saptamani? Sau am citit eu aiurea?
Ca si eu tot 24 de sapt am si am DNP 11-12.02.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bun venit Pufoasa Laura! Sa auzim numai de bine!
Andri bine ai revenit

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri superb, multumim!!! Si eu prefer sa fiu balena (care sunt)
hihihi..deci de asta am eu fundul asta pe care-l am!!!!! De la atatea cunostine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput