Burtici cu buburuze de ian-feb 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura bine ai venit la Buburuze! Mama, ce de chin, 4 ani! felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos!

(postasem cu id-ul comun, ca am intrat sa inchid capitolul, dar nu am gasit "boton")

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

bine ai venit in odisee, Laura!!!
sarcina usoara si la termen (care, apropo, e apropiat de al meu

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ziki, si eu mi-a schimbat dr la 20 sapt. M-am mutat de la un doctor de la Giulesti la o doctorita de la Filantropia - la care am ajuns cu recomandare, altfel nu ma lua. M-a intrebat de ce vreau sa schimb doctorul asa tarziu, si principalul meu motiv era lipsa de comunicare cu doctorul de la Giulesti. Era foarte ocupat si pentru un control trebuia sa ma duc la maternitate sa stau 3-4 ore la camera de garda, si nu isi dadea nici mobilul. Si doctorita de acum e foarte ocupata, dar mi-a dat mobilul si de cate ori am sunat-o a fost foarte draguta si deschisa. Plus ca de cate ori am fost la spital, am sunat-o cand am ajuns acolo si a venit imediat sa ma consulte. Este sefa de sectie de la ginecologie si nu comenteaza nimeni daca isi baga pacientii in fata (avantaj eu!)

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Bine ai venit printre noi, Laura! Iti urez o sarcina usoara, fara niciun fel de probleme.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lori da si eu ma gandesc sa dau o fuga pt mine sa imi iau chilotei si camasa ....ca pt bb numai imi tb absolut nimik ( pt iarna in afara de cei doi cosmonauti mai am inca doua chestii care se fac in geaca si sup pi picioare ...unul primit unul nou nout )

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

lori da si eu ma gandesc sa dau o fuga pt mine sa imi iau chilotei si camasa ....ca pt bb numai imi tb absolut nimik ( pt iarna in afara de cei doi cosmonauti mai am inca doua chestii care se fac in geaca si sup pi picioare ...unul primit unul nou nout )

daca nu te duci mai devreme de 9 nov...poate punem d eun shopping prin tarabe impreuna Luam un chilot tetra, bem un cico sau cioco cald... -poate mai cooptam pe cineva la shopping in Obor Shopping Center

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

multumesc de raspuns madalina, si eu tot la filantropia vreau

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

daaaa ...mi/ar placea , pai nu ma duk mai devreme .... super !!!!

aditza29+

Mergi la inceput

laura bine ai venit , sarcina usoara si un bb sanatos , stiu ce inseamna sa ai multi ani asteptari si eu am trecut prin multe si m/am chinuit 3 ani

aditza29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bine ai venit Pufoasa Laura, sarcina usoara si la termen

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput