Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele, Ana spune ca se simte destul de rau, de aceea nu a mai dat niciun semn de viata, i-au sangerat sanii. Ana, suntem alaturi de tine!
Dana, tu ce mai faci?Dar bebelul tau?
Anymona, Andreea?

37+
38 ecografic

Ana, draga mea, suntem cu sufletul alaturi de tine si te imbratisam strans sa treci peste proba asta repede si bine Multa sanatate!

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Celesta si eu as scoate bata cand aud sotul ca imi spune sa nu ma grabesc ca mai am pana la termen, dar numai eu stiu cu ma misc, cum ma intorc etc. De doua saptamani am dureri crunte de spate dar se uita cam sceptic la mine.

Ma duc sa ma patucinizez poate adorm si uit de dinti...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Eu pe-al meu l-am amenintat cu bataia daca mai glumeste macar pe tema asta cu asteptatul pana la termen sau 1-2 saptamani dupa termen, chit ca-s o persoana blanda si total neviolenta, acum simt ca explodez Un prieten de-al lui vine in vizita saptamana viitoare si ei isi faceau planuri cand le-ar conveni lor sa nasc eu ca sa fie ei impreuna eeeeeeee, bataitza !!!!

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
miruna sunt tot acasa..spitalul e la 10 min ..inca suport contractiile..ma simt mai relaxata in casa mea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Alexa bine faci ca astepti acasa in linistea caminului tau sa creasca contractiile , asa mi-a recomandat si mie moasa, sa merg la clinica doar atunci cand am contractii regulate la 5 minute.
Iti tin pumnii sa decurga totul repede si usor pt tine si Maysaa

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Lore in legatura cu recoltarea de celule stem...ai achitat 2 kit-uri fiind gemeni?

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Lore in legatura cu recoltarea de celule stem...ai achitat 2 kit-uri fiind gemeni?

fericita!! 33+ si
da, pt ca fetele mele sunt in placente diferite. daca gemenii sunt in aceeasi placenta, iti trebuie un singur kit

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Da Miruna stiu ca deocamdata este o temperatura mare, oricum pana vine bebe se mai raceste si vremea afara si totodata si cea din casa..oricum daca e o sa va spun cate grade avem in casa si va cer sfatul cum o sa il imbrac pe bebe ..
pup si noapte buna
PS:
Nastere usoara Alexa daca nasti in noaptea asta!!!

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da, asa mi-au zis si mie cei de la Cord Blood. Eram curioasa daca si Stem Sure procedeaza la fel Eu inca nu m-am decis...stiu ca e cam tarziu dar chiar nu stiu ce sa fac.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Doamne, Eva, eu gasesc fff utile sfaturile tale ( si a celorlalte fete), au logica si mare parte din problemele mele inteleg ca le-ai trait si tu, deci stii ce vorbesti. Clar ma bag la dus cald si bag pompa. Fetita a baut 70ml din biberon (ceea ce am muls dupa amiaza) si simt ca nu s-a saturat cu atat, de o ora se tot rasuceste prin pat. De maine incep si proba cantarului.

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Symo, o sa iti dau sfaturi cu mare placere, nu de tine vorbeam.
Ma refeream la faptul ca m-am bagat aiurea in seama cu ramonik, dar efectiv m-am bagat in seama. Ea nu a intrebat nimic, a spus ca are patutul in camera si termometru in patut, iar termometrul arata 26 grade. Nu am inteles de ce mentioneaza gradele, eu ma gandeam ca nu mentioneaza degeaba ci cere o parere. Ca atare m-am bagat ca musca in lapte sa ii zic ca peste 23 de grade in camera copilului, unde doarme, sunt f periculoase. Tam nesam ma bag eu in seama aiurea in tramvai. De aceea am zis ca nu are sens sa ma bag eu in viata omului neintrebata, m-am mirat de mine ca a vorbit gura fara cap. Mai ales ca ramonik a specificat ca era informata

Eu zic sa stai linistita Symo, continui dusuri fierbinti cat poti de des pana maine se desfunda. Faptul ca se agita in somn nu inseamna ca nu s-a saturat musai: poate visa, poate avea colici- usori- sau o neplacere digestiva sau pur si simplu o fi ea mai agitata. Te lamuresti tu oricum cand nu se satura, copilul infometat urla ca din gura de sarpe si cere tzitzi.

Si ti-am zis stiu de la fete cu sanii inflamati care nu au cedat cu dusuri ca isi puneau frunze - zdrelite bine - de varza, sucul ala de la varza sa intre in piele si cica face bine. De mine nu e testat ca a cedat cu dusuri dar nu are ce rau sa iti faca o frunza pusa in tamponul de san.

Si da, Doura, claaaar, apa rece opreste lactatia, apa rece nu se pune acum pe san ci la sfarsitul perioadei de alaptare cand vrem sa intzarcam. Inchide canalele.

Cum esti, Doura? Cred ca ai niste emotii...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:

Da, asa mi-au zis si mie cei de la Cord Blood. Eram curioasa daca si Stem Sure procedeaza la fel Eu inca nu m-am decis...stiu ca e cam tarziu dar chiar nu stiu ce sa fac.

fericita!! 33+ si
ai tai sunt in aceeasi placenta sau separati?

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Citat:

fericita!! 33+ si
nici eu nu sunt convinsa 100%, dar am zis ca mai bine sa recoltez decat sa-mi para rau mai tarziu, ca am avut posibilitatea si nu am facut-o. Insa convinsa nu sunt deloc.....

Lore 32 + &

Mergi la inceput