Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sunt in placente diferite. Foarte bine ca ai facut-o...rau nu are cum sa fie.
De adipapazi mai stie cineva ceva? Cat aveau copii la nastere? Sunt tot la spital sau acasa?

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Sunt in placente diferite. Foarte bine ca ai facut-o...rau nu are cum sa fie.
De adipapazi mai stie cineva ceva? Cat aveau copii la nastere? Sunt tot la spital sau acasa?

fericita!! 33+ si
nu a mai zis nimeni nimic de adipapazi si nici cat au avut la nastere nu se stie

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bafta Alexxa!nastere usoara!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nici tu nu ai somn noaptea, Lore? Eu abia la 4 sting lumina dar nu pot sa zic ca dorm...ma foiesc de pe o parte pe alta. Abia pe la 8 dupa ce pleaca sotul adorm bine...pana pe la 1.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI ALEXXA!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici si mamici !

Am intrat sa vad daca a mai nascut cineva in noaptea asta. Deocamdata e liniste vad. Asa ca urez din nou viitoarelor mamici de azi nastere usoara si bebei de nota 10 !

Yarrina, eu zic ca nu e tarziu pentru contractarea de celule stem, e tocmai bine. Adica cam acum e momentul, numai sa ne hotaram cu cine .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Amelia,ce matinala esti!!!
Buna dimineata!Cafea ,lapte, mic dejun pt tot barlogul!
Incepe ultimul weekend in 2 din viata noastra
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana perfect!

Simona +39 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor! Eu sunt bine, dureri sunt dar le ignor:)
Lui Lucas ieri I s-a accentuat alarmant icterul, asa ca pe seara s-a luat decizia de schimbare de sange ( se pregatise de ieri dimi sange compatibil). Imediat dupa operatiunea asta (care a durat cam 3 ore extrem de lungi) valorile se aproape normalizasera, asteptam Rez de dimineata. Va pup pe toate,si va multumesc Pt sfaturi si sustinere! A contat enorm!!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Si vroiam sa va zic de euroclinic, ca am vazut ca s-a discutat. Intr-adevar au tendintA de a refuza cazuri complicate, dar e vinA celor de la biroul de internari, nu a doctorilor. Eu am avut norocul ca eram in sapt 38 si asta s-a declarat la internare :)
Oricum o data ce te accepta, se poarta senzational cu tine, cel Putin pana acum totul a fost f ok, si sper sa continue asa!! Toti neonatologii au fost minunati, si cu mine si Mai ales cu bebe!!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Laborantul De aici de la spital s-a dus personal la Instit de Hematologie sa plateasca single Pt Lucas, Pt ca tampitii de acolo nu au acceptat altfel!! Si ca tot vb de maretul institut, se pare ca titrarile au fost gresite, toti doctorii sunt de acord ca o val de 1/16 nu justifica in niciun fel ce s-a intamplat. Probabil ca am avut 1/16 la inceput, si apoi doar au copiat rezultatul asta. Dc se stiA din timp de problem grava s-ar fi luat masuri, l-am fi scos Mai devreme, ar fi fost sange pregatit, poate se incerca si ceva tratament preventiv.... In fine, nu are rost sa va zic furiA care o simt pt chestia asta!!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput