Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Yupiii... raportam si noi contractii neregulate dar dese si nedureroase dar deranjante !!!
Sper sa faca si colul meu ceva ....sa se deschida si maine sa ma opreasca la spital...
Dar in seara asta stau cuminte , sa fie toate motatele pentru Doura ...
Ca doar am stabilit sa nastem organizat nu ???
Aaaaa...si dupa fiecare contractie , bebelina mea imi trage cateva picioare!!!O fi normal sau o deranjeaza ceva?

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Nasteti toate si raman singura...? Oricum ai prioritate, dar daca si Claudia naste inaintea mea, ma inscriu la odiseea de Ianuarie - Februarie

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

symo eu am folosit comprese reci anul trecut ca sa opresc lactatia..fara medicamente..nu vroiam sa-mi mai amintec asta dar vroiam sa te ajut
miruna sunt tot acasa..spitalul e la 10 min ..inca suport contractiile..ma simt mai relaxata in casa mea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

si nastere usoara daca se intampla minunea in cursul noptii. E infinit mai bine acasa, indiferent de spital si conditii.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

fetelor, unde e poza cu bebe ilinca, ca pe gmail n-am gasit-o?????????

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Lore 32 + &

E pe gmail, la mailuri, nu picasa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Lore 32 + &

E pe gmail, la mailuri, nu picasa.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

aaaaa, ce toanta......ms mult victoria

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Noi avem in casa 22, 22.5 grade si mi se pare tocmai ok. La 20-21 mi se pare racoare deja E o chestie de obisnuinta, cred. Insa 25-26 de grade mi se pare mult si chiar neindicat. Daca veti citi pe site-urile straine veti vedea ca e recomandata o temperatura de aprox. 18 grade pt camera copilului

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Celesta, Simona_maris, va trimit virtuali, sper sa va treaca durerile repejor si sa va bucurati de micile minuni din burtici!

Eu nu ma pot plange decat de arsuri crunte, imi vine sa plang de dureri, si sotul meu tot asa nu stie ce sa-mi faca. Mai greu e la job, ca cei din jurul meu cred ca glumesc sau ca fac pe interesanta, mai ales ca eu am fost si am ramas (inca, atat cat mai pot) activa la maxim.

32+

pt arsuri la mine functioneaza Rennie... incearca si tu

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain
Celesta, Simona Incercati sa discutati cu dr de dureri, poate va ajuta cu ceva remedii,mai aveti putin si intalnirea cu bebeii o sa va faca sa uitati de toate durerile suferite cand o sa-i tineti in brate!
Madalina35+

Mada, nu exista leac pt durerile astea, am intrebat si dr si moasa... functioneaza doar stransul din dinti

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Si la mine a mers Celesta "solutia" cu uitatul la pozele bebeilor deja nascuti atunci cand sunt mai ingandurata, ma face sa ma gandesc si la bebelul meu ca de abia astept sa vina sa-l am langa mine si sa am grija de el. Asa ca nu te mai ingrijora ca DD le rezolva pe toate si crede-ma ca si noi avem o gramada de probleme, dar numai gandul la bebe ma face sa uit de toate problemele
toate fetele!

36+ David Mario

incerc toate remediile

38+

Mergi la inceput