Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Si la mine a mers Celesta "solutia" cu uitatul la pozele bebeilor deja nascuti atunci cand sunt mai ingandurata, ma face sa ma gandesc si la bebelul meu ca de abia astept sa vina sa-l am langa mine si sa am grija de el. Asa ca nu te mai ingrijora ca DD le rezolva pe toate si crede-ma ca si noi avem o gramada de probleme, dar numai gandul la bebe ma face sa uit de toate problemele
toate fetele!

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Felicitari ANA, LETZY, DANA si ANDREEA !!!
Bine ati venit ursuletilor DAVID, SANDRA, LUCAS si ILINCA

Sunt in urma cu cititul, dispar sa recuperez... Raportez o stare fizica si psihica proasta, ma dor toate, simt ca abia ma mai tarai de azi pe maine. Ma enervez la culme cand sotul si prietenii imi spun sa am rabdare ca oricum mai e pana pe 7 noiembrie cand am DPN, nu e niciunul in stare sa inteleaga ca nu e vb de lipsa de rabdare, ci de puterea de a mai suporta durerea din trup, parca-s taiata in doua la bazin si apoi batuta cu ciocanul de snitele Le-as sari la beregata

38+

Sa stii ca exact asta simt si eu...ma dor coaste,ficat,stomacul infiorator, burtica daca merg sau stau in picioare,coloana cu operatiile ei...Dar ce sa fac,ma gandesc ca o sa treaca ele toate cand imi voi vedea bebluncul.
Noaptea plang de durere, si sotul meu stii ce face daca ma vede ca plang? Aproape ca plange si el cu mine.Imi face lapte cald noaptea pe la 2 ,cu lacrimi in ochi...imi trece tot bocitul cand il vad

Simona +39 cu Stefan

dulce foc sotul tau sa te bucuri toata viata de asemenea tratament din partea lui!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina22

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Felicitari ANA, LETZY, DANA si ANDREEA !!!
Bine ati venit ursuletilor DAVID, SANDRA, LUCAS si ILINCA

Sunt in urma cu cititul, dispar sa recuperez... Raportez o stare fizica si psihica proasta, ma dor toate, simt ca abia ma mai tarai de azi pe maine. Ma enervez la culme cand sotul si prietenii imi spun sa am rabdare ca oricum mai e pana pe 7 noiembrie cand am DPN, nu e niciunul in stare sa inteleaga ca nu e vb de lipsa de rabdare, ci de puterea de a mai suporta durerea din trup, parca-s taiata in doua la bazin si apoi batuta cu ciocanul de snitele Le-as sari la beregata

38+

celesta si eu ma simt la fel :)) ma dor toate, noaptea abia ma rostogolesc in pat, amortesc la solduri si durerea se lasa in jos pe picior...o minunatiee!
eu sunt o persoana fara rabdare si chiar am spus ca a trebuit sa trec printr-o sarcina ca sa invat sa am rabdare...cei care au deja copii imi spun ca nu stiu inca ce inseamna rabdarea cu un copil :)) deci, am intrat in hora si jucam pana la capat!

[+38 sapt]

Daca ar tine numai de rabdare ar fi bine Doamne ajuta sa ni se aline durerile la toate!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Oricum o sa ma abtin de la sfaturi, ma gandesc ca e mai bine, ramonik. Tu ai zis ca ai in camera 26 grade cand maximum trebuie sa fie 23, de aceea am intervenit, e muuult prea mare. La urma urmei fiecare face cum crede, sa nu creez animozitati.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Eva, eu zic sa nu te abtii de la sfaturi. Si tu si celelalte mamici care sunteti la a doua nastere ne puteti ajuta pe noi, cele care suntem la prima nastere cu multe sfaturi si multe din experientele voastre, care pentru mine cel putin sunt extrem de pretioase, ca de multe ori n-am nici timp si nici cu cine sa discut legat de bebe. Eu notez ce scrieti voi, ca sunt foarte interesata.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui MSymo
Eva, am facut faza asta cu dusul cald inainte de alaptat si dus rece dupa. Astazi, cand au vazut ca am pete rosii pe un san mi-au zis: comprese reci. Doamne, nu mai pricep nimic. Ba sa beau apa (lichide) ca sa produc lapte, ba sa nu mai beau ca se umfla sanul....ba sa scot cu pompa, ba sa nu scot toata ziua ca va creste productia....sunt total debusolata!

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Cine te-a sfatuit sa pui comprese reci?
Hm, iar faza cu lichidele e clara: bei lichide ca sa stimulezi lactatia, evident. Nu opresti lichidele!!!!!

Ce ai tu la san nu are legatura cu productia, ai cateva canale blocate care pot duce la o inflamatie si la febra. Trebuie apa fierbinte pentru ca apa fierbinte dilata, apa rece contracta, principiu de baza in fizica as zice asa ca medicul acela ma mir ca ti-a zis sa pui rece. Nu, nu, nu, nu rece. Pune fierbinte ca sa dilate porii si canalele, asa iese laptele ala ramas prizonier in san.

Oricum, eu iti spun ce e logic si testat, acum tu faci cum crezi.

Vezi ca exista cel mai cunoscut site din lume despre alaptare, http://www.kellymom.com/, sigur mai gasesti si acolo informatii.

Te pup.

Oricum o sa ma abtin de la sfaturi, ma gandesc ca e mai bine, ramonik. Tu ai zis ca ai in camera 26 grade cand maximum trebuie sa fie 23, de aceea am intervenit, e muuult prea mare. La urma urmei fiecare face cum crede, sa nu creez animozitati.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Doamne, Eva, eu gasesc fff utile sfaturile tale ( si a celorlalte fete), au logica si mare parte din problemele mele inteleg ca le-ai trait si tu, deci stii ce vorbesti. Clar ma bag la dus cald si bag pompa. Fetita a baut 70ml din biberon (ceea ce am muls dupa amiaza) si simt ca nu s-a saturat cu atat, de o ora se tot rasuceste prin pat. De maine incep si proba cantarului.

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor, ma retrag la .
Maine e ultima zi de serviciu (sper sa nu ma mai tenteze sa mai dau pe acolo cel putin o perioada - sper cel puin 2 ani).

Doura, va tin pumnii sa fie totul bine si sa citesc vestile bune daca bebelina vine la noapte.

Ioana, daca si bebelina ta se grabeste in noaptea asta va tin si voua pumnii sa veniti cu vesti bune.

Sa aveti toate o noapte superba !

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, Ana spune ca se simte destul de rau, de aceea nu a mai dat niciun semn de viata, i-au sangerat sanii. Ana, suntem alaturi de tine!
Dana, tu ce mai faci?Dar bebelul tau?
Anymona, Andreea?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

HAI DOURA HAI BEBE MAYSAA !!! SA AI O NASTERE USOARA SI PRINTESA SA FIE SANATOASA SI MANCACIOASA

eva nu te abtine de la dat sfaturi ca nu ai de ce, noi cele care suntem la primul bebe avem de inv de la tine si de la mamicile care au deja un bebe; ne sunt de mare ajutor sfaturile voastre, desi pe unele probabil ca le stim, in schimb sunt altele de care nu am auzit si poate nici nu avem pe cine sa intrebam

madalina bine ca nu e altceva si ca acum te-ai linistit, oricum bebelina mai are de stat acolo la mami in burtica !!!

fetele care intrebau de ana, am vb cu ea la tel si e bine si ea si bebe david, doar ca e in urma cu somnul

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Scap de una dau de alta... sunt fericita posesoare a unei dureri de dinti care m-a determinat sa atentez la spray-ul cu Lidocaina . E bine ca mai bifez cate ceva.

Celesta si eu as scoate bata cand aud sotul ca imi spune sa nu ma grabesc ca mai am pana la termen, dar numai eu stiu cu ma misc, cum ma intorc etc. De doua saptamani am dureri crunte de spate dar se uita cam sceptic la mine.

Ramonik eu l-am tinut pe Emanuel la 20C, la aceiasi temperatura faceam si baita. Ideal este sa nu fie o temperatura prea mare pentru ca il sensibilizezi. Daca totusi casa e foarte calduroasa e bine sa fie imbracat corespunzator, adica subtire. La 26C ar fi suficienta salopetica de bumbac. Daca spatiul si logistica nu iti permit sa ii faci baita in baie o poti face si in camera si aerisesti daca se face umezeala mare.

Doura, tot acasa???

Ma duc sa ma patucinizez poate adorm si uit de dinti...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo eu am folosit comprese reci anul trecut ca sa opresc lactatia..fara medicamente..nu vroiam sa-mi mai amintec asta dar vroiam sa te ajut
miruna sunt tot acasa..spitalul e la 10 min ..inca suport contractiile..ma simt mai relaxata in casa mea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput