Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

bebelu al meu avea 1600 g la 31s, si eu am 180cm. Eu zic ca esti in grafic, nu-ti fa probleme de acum incepe sa ia serios in greutate.

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Burticute multumim de aprecieri!
Problema este ca sanul stang are niste pete rosii...sper sa nu ajung la mastita, acum stau cu comprese reci, ketonal supozitoare si mulg la 3 ore sa golesc sanul.

Fug la baitza. Va

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Symo, pe un san umflat, angorjat sau care are galme respectiv pete rosii nu pui nimic rece. Intra la dus si stai in baie 15-20 de minute cu dusul cat suporti tu de cald sa curga pe sani. Asta desfunda tot tot, dispar galmele, petele, incepe sa iasa laptele singur efectiv in urma apei f calde/ fierbinti care curge pe san.

Apa rece iti da tie o stare de bine dar nu rezolva nimic, blocheaza canalele, fa dus cat poti de fierbinte pe san sa desfunde tot. Nu faci nicio mastita, stai linistita, dar nu lasa sanul asa, goleste tot si fa dusuri dese si f calde pe sani.

Pune pe san si frunze de varza, cruda, daca ai, stiu ca si astea ajuta. Eu in afara de dusuri nu am folosit varza dar stiu ca e un remediu natural fff bun.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Eva, am facut faza asta cu dusul cald inainte de alaptat si dus rece dupa. Astazi, cand au vazut ca am pete rosii pe un san mi-au zis: comprese reci. Doamne, nu mai pricep nimic. Ba sa beau apa (lichide) ca sa produc lapte, ba sa nu mai beau ca se umfla sanul....ba sa scot cu pompa, ba sa nu scot toata ziua ca va creste productia....sunt total debusolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

inca sunt acasa..tot neregulate sunt contractiile

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Fetelor, am citit prospectul la Ranitidina. Deci: nu este recomandat nici in sarcina nici in alaptare, trece si prin placenta si in laptele matern.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Da Eva, am citit si eu tot pe site-ul doamnei dr Herdea ca tot pe tine te-am vazut vorbind de ea, iar site-ul ei mi se pare super, plus ca stiam si eu de dinaite de ea din filmuletele de pe site-ul feminis. Si stiu ca temperatura minima sa fie de 18 grade, m-am informat si eu cat de cat :P
Dar chiar nu ma supar pentru sfaturile primite, accept oricand mai ales de la mamici care au deja copii.

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Deci in conditiile de temperatura de la mine vom face baie la bebelina dupa ce stam ce geamurile deschise pana la maxim 1 ora inainte de baita. Oricum in dormitor lasam geamul deschis mai mult timp. Ca oricum noi stam pana pe la 11-12 noaptea in sufragerie.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

inca sunt acasa..tot neregulate sunt contractiile

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

HAI ALEXA!!!
HAI MAYSAA!!!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

offf, celesta suntem langa tine!
stiu ca este foarte enervant sa-ti tot zica ca mai ai de stat asa, ca trebuie sa suporti .... si toate astea de la persoane care poate nici nu stiu cum este .....
daca as stii cuvinte care sa-ti aline durerile sau care macar sa te faca sa uiti de ele, ti le-as scrie numaidecat ....
dar nu stiu, din pacate nu le stiu ....
stiu doar ca minunea din burtica noastra merita toate eforturile !

poate pozele cu ursuletii veniti pe lume iti vor mai alina durerile!
uita-te la ei, cat sunt de scumpi, de dulci ....
la mine merge solutia asta cand sunt asa intr-o pasa proasta!

multi sa treaca!

39+

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo
Eva, am facut faza asta cu dusul cald inainte de alaptat si dus rece dupa. Astazi, cand au vazut ca am pete rosii pe un san mi-au zis: comprese reci. Doamne, nu mai pricep nimic. Ba sa beau apa (lichide) ca sa produc lapte, ba sa nu mai beau ca se umfla sanul....ba sa scot cu pompa, ba sa nu scot toata ziua ca va creste productia....sunt total debusolata!

Cine te-a sfatuit sa pui comprese reci?
Hm, iar faza cu lichidele e clara: bei lichide ca sa stimulezi lactatia, evident. Nu opresti lichidele!!!!!

Ce ai tu la san nu are legatura cu productia, ai cateva canale blocate care pot duce la o inflamatie si la febra. Trebuie apa fierbinte pentru ca apa fierbinte dilata, apa rece contracta, principiu de baza in fizica as zice asa ca medicul acela ma mir ca ti-a zis sa pui rece. Nu, nu, nu, nu rece. Pune fierbinte ca sa dilate porii si canalele, asa iese laptele ala ramas prizonier in san.

Oricum, eu iti spun ce e logic si testat, acum tu faci cum crezi.

Vezi ca exista cel mai cunoscut site din lume despre alaptare, http://www.kellymom.com/, sigur mai gasesti si acolo informatii.

Te pup.

Oricum o sa ma abtin de la sfaturi, ma gandesc ca e mai bine, ramonik. Tu ai zis ca ai in camera 26 grade cand maximum trebuie sa fie 23, de aceea am intervenit, e muuult prea mare. La urma urmei fiecare face cum crede, sa nu creez animozitati.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Hei burtici,

Dupa cateva ore de stat in pat,deja simt ca nu mai vreau...va admir pe cele care ati fost nevoite sa stati la orizontala atata vreme si ati fost asa cuminti...dar pt bebeii nostri orice...

Doura Esti ft tare, cu cat calm o astepti pe Maysaa!!! Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara si Maysaa sa fie cat mai sanatoasa!

Ukume, Simona-Maris, Ratusca, Miruna, Misticgirl, BB_alinush, Vasari, Beatrice, Eva multumesc frumos de sustinere, slava Domnului ca a fost doar o sperietura zdravana...

Misticgirl tatalui tau! sa fie sanatos si sa se bucure cat mai multi de voi si nepoti!!!

Beatrice Ce data frumoasa sa nast un ursulet! o sa fim aici pt galerie! Si nu-ti mai face griji inainte ca problemele sa apara! Ia-le pe rand, si first of all, fii optimista, ce se intampla intr-un organism nu se intampla obligatoriu si la altul! Capul sus si gandeste-te la bebele pe care o sa-l strangi curand in brate!

Corina Esti WONDER MOM M-ai distrat si minunat in acelasi timp cu plimbarea in parc!mai asteptam relatari despre experientele tale! ne inspiri sa fim strong!

MSymo Imi pare rau de problemele cu alaptarea! Eva si Corina au venit cu niste sfaturi care cred ca sunt ft utile, sper sa iti foloseasca si sa scapi curand de situatia delicata! Sunt sigura ca Dienuta o sa se bucure cat mai mult de lapticul tau si va lua in greutate!

Celesta, Simona Incercati sa discutati cu dr de dureri, poate va ajuta cu ceva remedii,mai aveti putin si intalnirea cu bebeii o sa va faca sa uitati de toate durerile suferite cand o sa-i tineti in brate!

Andreeacc[/b]Superba bebelina, asa rozalie si bucalata!!

Iar m-am intins ma retrag la pat si poate dorm si eu mai mult noaptea asta!
Va pup cu drag si va doresc o noapte cat mai buna!
Si Doura,please incearca sa ne tii la curent!

Madalina35+

Mergi la inceput