Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

HAI DOURA!!

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Beatrice incearca sa formezi in felul urmator: in loc de 0040 sa formezi +407.... s-ar putea sa fie in neregula numarul cifrelor..ma gandesc eu
pup

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ratusca, Next uk livreaza doar in UK, insa in josul paginii lor gasesti drapelele tuturor tarilor in care livreaza. Daca nu ma insel exista si steagul Ro pe care trebuie sa dai clik si esti dirijata spre next cu livrare in Ro!

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

merci pt sustinere fetele mele din 2009&2010

am inceput sa am contractii..sigur nasc noaptea asta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Imi place tare de tine ca esti calma. Stiu sigur ca esti calma mereu, asa cum erai si cand ne-am intalnit. Asa sa fii si la noapte! Astept vesti, am ambele telefoane la incarcat

ALEXA

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Beatrice incearca sa formezi in felul urmator: in loc de 0040 sa formezi +407.... s-ar putea sa fie in neregula numarul cifrelor..ma gandesc eu
pup

36+ David Mario

Am incercat si asa...uff, incerc sa-mi tzin mintea ocupata, sa nu mai ma gandesc ca daca ma apuca nasterea in weekend, dr meu nu este si la problemele mele, chiar mi-e frica sa fac cezariana cu altcineva....intre timp, continui tratamentul ptr contractii, numai ca fiind asa de zapacita si suparata, nu mai stiu ce am luat(din cele 2 pastile), asa ca renunt sa mai iau in seara asta.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice tu incerci sa ii suni pe cei de la Next? Eu i-am sunat acum 2 zile ca sa schimb adresa si mi-au raspuns imediat!

Am comparat preturile de la next Ro si Next Nl iar preturile sunt aceleasi. De ex un pack de 5 bodyuri costa 16-19 EURO!

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ramonik, oricum mai apoi imi cer codul postal unei localitati din UK. Si asa cum a zis Alinush, da, te directioneaza spre Romania, dar la noi preturile sunt mult mai mari

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ukume, iti recomand atunci si www.carteacopiilor.ro/catalog.php" target="_blank">ed Cartea Copiilor, de aici au fost un mare succes cartile cu Miffy (sunt in versuri si au poze f simple, cu forme bine definite si putine culori, exact ce tb pt cei mici), cartile lui Eric Carle si seria scoala ursilor. Atentie la ele totusi ca nu trebuie lasate la-ndemana celor mici, pot sa le rupa si sa se inece cu ele.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Am inteles Beatrice. Eeee am incercat si eu :)

36+ David Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

fetelor care aveti bebe intorc cu capul in jos il simtiti pe bebe sughitand jos in col?? Eu iar incep cu paranoia dar tot ma intreb daca s-a inotrs dar de sughitat il simt in toate partile. O data jos, o data in stanga, o data in dreapta. Nu mai inteleg nimic. sa mai aiba atata spatiu la 34 de spatamani bincat sa se tot intoarca??

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Eu il simt sughitand cand in col, cand in stanga cand in dreapata inca se mai plimba, e nehotarat sau dezorientat, eu tot ii zic sa aleaga calea de mijloc ca e cea mai buna

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput