Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ce scumpa esti Anya.. ce m-ai distrat!! Si eu ii tot spun sa aleaga calea de mijloc .. d-apai stii cum is barbatii incapatanati!!

Eu simt nevoia sa o mai sustin pe Doura cu ceva majorete. Doamne ce emotii am pentru tine!!! Multa bafta si asteptam vesti:
Haide Doura!!!

Dora la fix ai ales numele fetitei tale. Ai vazut? astepta sa stie cum o vei numi si isi face aparitia!!

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu mai scot si cantaretele!!!!!!!

DOURA!!!!!!!!! MAYSAA!!!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eva, ce galerie frumoasa ai facut Dourei!!!

Aolo, Alinush, sunt asa de zapacita si de stresata!Da era vorba de diferenta dintre lira si euro. Trebuie sa iau o mica pauza sa ma destresez ca o tzin asa de azi de la 12

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

HAI ALEXA!

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
Magda, mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hai DOURADOUDOU!!!!

Hai MAYSAA !!!!

Alexa draga ,sa nasti rapid si usor o fetita sanatoasa ,frumoasa si mancacioasa . A sosit clipa cea mare ,suntem cu gandul la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Felicitari Andreea!! Pupici multi pt Ilinca, sunt convinsa ca e superba
Hai Alexa!!!

Activitatea de azi: shopping(carat sacose grelee), plimbare, smotru..colul inca rezista
Am vazut ca va plangeati de durere de oase, la mine e ingrozitor, ma dor toate incheieturie, azi credeam ca nu mai ajung acasa, ma descompun, efectiv simteam ca mi se desprinde piciorul din sold asa ma durea de tare, sa indoi picioarele nu pot, degetele la maini sunt varza, mereu scap lucrurile din mana. Am lipsa de calciu si oricat as manca lactate nu se prinde nimic de mine. Eu speram ca imediat dupa nastere nu o sa ma mai doara nik dar din ce zice Bravegirl mai dureaza ceva pana te refaci

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna fetelor

Eu va urmaresc forumul de cand am ramas insarcinata dar am fost prea lasa ca sa va scriu.

Dpn-ul meu e 26.11.2010. e prima sarcina si dupa multe tratamente(ivf).
Nu am mai reusit sa citesc de 2 luni cred si azi cand am vazut ca foarte multe gravidute au devenit deja mamici m-a cuprins teama. Citind am realizat ca tineam picioarele stranse de teama.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI NASTERE USOARA GRAVIDUTELOR!

PS Am vazut ca sunt gravidute cu mancarimi ale pielii. Aveti si o iritatie sau doar mancarime?
Eu am facut o iritatie care s-a intins pe burta, sani dar doctorii de aici(locuiesc in uk)sunt f relaxati si spun ca e o iritatie a sarcinii-fara multe explicatii. dc da, cu ce va tratati?

pupici

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Si, inca o data:

Hai A L E X A !

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
Magda, mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Azi e ziua vestilor proaste pt mine. Am vb cu o amica care sufera, ca si mine de hipertoidie si mi-a zis ca nu a putut sa-si alapteze puiul decat o luna ca dupa nastere nenorcita asta de boala se declanseaza cu toata furia ei, pt ca in trim 2 si 3 de sarcina, ea se regleaza cat de cat (de la sarcina). Dar ea a fost un caz fericit ca si-a putut alapta puiul o luna, la altele se declanseaza cam la o sapt dupa nastere.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Hai DOURA!!!!

Hai MAYSAA !!!!

Am revenit si eu! A fost o alarma falsa...slava Domnului! se pare ca din cauza aciditatii am facut o rana ceva,care imi da putine batai de cap...caci dr mea mi-a zis ca am colul inchis, dopul la locul lui, fetita e cam coborata jos,dar momentan e bine...si de aceea am acele junghiuri...si va trebui sa stau cat mai cuminte!

Acum stau pe faza din pat si asteptam nasterea live a Alexei!

Mai citesc din urma si revin! Pup cu drag pe toate!!!

Madalina35+

Mergi la inceput