Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Azi e ziua vestilor proaste pt mine. Am vb cu o amica care sufera, ca si mine de hipertoidie si mi-a zis ca nu a putut sa-si alapteze puiul decat o luna ca dupa nastere nenorcita asta de boala se declanseaza cu toata furia ei, pt ca in trim 2 si 3 de sarcina, ea se regleaza cat de cat (de la sarcina). Dar ea a fost un caz fericit ca si-a putut alapta puiul o luna, la altele se declanseaza cam la o sapt dupa nastere.

37+
38 ecografic

Beatrice nu te mai panica si nu-ti mai fa griji pentru probleme care nu au aparut inca. Nu e obligatoriu ca la tine sa fie la fel, poate tu o sa te simti bine imediat dupa nastere, trebuie sa gandesti pozitiv si totul o sa fie bine. Tii minte ce speriata erai in primele saptamani si cu toate astea ai ajuns cu bine pana aici. Mai e putin si o sa fii o mamica fericita si implinita. Daca ma luam dupa ce imi spuneau medicii nu mai faceam copii, a durat 1 an pana am ramas insarcinata tocmai pt ca i-am crezut pe medici..cum am gandit pozitiv si am zis ca nu e nimic in neregula cu mine, ca organismul isi are ritmul sau am ramas insarcinata. Culmea e ca m-am simtit mai bine in sarcina decat ma simteam inainte si nu au fost probleme

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Madalina
Mai Alexa, cate sustinatoare ai!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Ufff, Anyasper sa fie totul bine!Dar azi sunt putin(mai mult)demoralizata!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

madalina, felicitari pt vestea cea buna..acum stai cumintica in pat si asculta sfaturile medicului

beatrice, nu toate organismele reactioneaza la fel....asa ca stai linistita..agitatie iti trebuie tie, acum??? pupici

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ufff, Anyasper sa fie totul bine!Dar azi sunt putin(mai mult)demoralizata!

37+
38 ecografic

sa treaca. O sa fie bine, ai sa vezi! Ati ales numele pt bebe?

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

La fetite imi plac atatea nume!!!!La baietei, mai putin!

Momentan, il va chema exact ca pe baietelul Anymonei, Robert Alexandru!

Vad ca tu ai ales Gabriel, nice, ca se va naste cam pe 8 nov, nu?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

rala si miru mi-a cumparat Pufi mixtura mentolata cu eucalipt-e ca un lapte alb asa. Mai calmeaza sa stiti..Pe burta ma tot dau si cu ulei de bebe si de mazline..da tot fiind pielea f intinsa..ma manca.

Uau ce de vesti de azi dimi pana acu. Andrea cre ca a si nascut pana acu deci FELICITARI! O cheama Ilinca ca pe una din pufice..si Alexandra imi zice si mie. Ce mai o combinatie bestiaaaala!

Io de la 10-11 incolo dupa micu dejun dat de Pufi (ah ce bine e sa aibe grije demine!) m-a luat somnu iar si am dormit pana la vreo 15-16 balenizata pe canapea. Pufi s-a dus la compras la auchan si mi-a luat papuci cu iepuraaasi! Imi vin!

florina22 deci e de la sarcina..nu ca nu ma spal sau ceva..Imi iau naibii pielea dupa mineeeeh.Noroc cu mixtura aia mentolata.

Hai ca mai citesc si revin ca vad ca aveti un spor!!!

sugubina 34+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Prima poza cu Ilinca se afla pe mail-ul comun de gmail

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

va multumesc din toata inima pt sustinere..inca sunt acasa..am mai cumparat ce aveam de cumparat:scutece & stuff...am contractii dar destul de neregulate...ca durere sunt suportabile

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

waw, au nascut deja 20 de fete.....mamici!

37+ [9cer
38 ecografic

Mergi la inceput