Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)
Raspunsuri - Pagina 15
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Azi e ziua vestilor proaste pt mine. Am vb cu o amica care sufera, ca si mine de hipertoidie si mi-a zis ca nu a putut sa-si alapteze puiul decat o luna ca dupa nastere nenorcita asta de boala se declanseaza cu toata furia ei, pt ca in trim 2 si 3 de sarcina, ea se regleaza cat de cat (de la sarcina). Dar ea a fost un caz fericit ca si-a putut alapta puiul o luna, la altele se declanseaza cam la o sapt dupa nastere. ![]() ![]() ![]() 37+ ![]() 38 ecografic |
Beatrice nu te mai panica si nu-ti mai fa griji pentru probleme care nu au aparut inca. Nu e obligatoriu ca la tine sa fie la fel, poate tu o sa te simti bine imediat dupa nastere, trebuie sa gandesti pozitiv si totul o sa fie bine

. Tii minte ce speriata erai in primele saptamani si cu toate astea ai ajuns cu bine pana aici. Mai e putin si o sa fii o mamica fericita si implinita.
Daca ma luam dupa ce imi spuneau medicii nu mai faceam copii, a durat 1 an pana am ramas insarcinata tocmai pt ca i-am crezut pe medici..cum am gandit pozitiv si am zis ca nu e nimic in neregula cu mine, ca organismul isi are ritmul sau am ramas insarcinata. Culmea e ca m-am simtit mai bine in sarcina decat ma simteam inainte si nu au fost probleme
Ana
38+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
beatrice75 spune:
Ufff, Anyasper sa fie totul bine!Dar azi sunt putin(mai mult)demoralizata!
37+

38 ecografic
ratusca83 spune:
madalina, felicitari pt vestea cea buna..acum stai cumintica in pat si asculta sfaturile medicului
beatrice, nu toate organismele reactioneaza la fel....asa ca stai linistita..agitatie iti trebuie tie, acum??? pupici

36+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Ufff, Anyasper sa fie totul bine!Dar azi sunt putin(mai mult)demoralizata! 37+ ![]() 38 ecografic |

sa treaca. O sa fie bine, ai sa vezi! Ati ales numele pt bebe?Ana
38+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
beatrice75 spune:
La fetite imi plac atatea nume!!!!La baietei, mai putin!![]()
Momentan, il va chema exact ca pe baietelul Anymonei, Robert Alexandru!
Vad ca tu ai ales Gabriel, nice, ca se va naste cam pe 8 nov, nu?
37+

38 ecografic
sugubina spune:
rala si miru mi-a cumparat Pufi mixtura mentolata cu eucalipt-e ca un lapte alb asa. Mai calmeaza sa stiti..Pe burta ma tot dau si cu ulei de bebe si de mazline..da tot fiind pielea f intinsa..ma manca.
Uau ce de vesti de azi dimi pana acu. Andrea cre ca a si nascut pana acu deci FELICITARI! O cheama Ilinca ca pe una din pufice..si Alexandra imi zice si mie. Ce mai o combinatie bestiaaaala!
Io de la 10-11 incolo dupa micu dejun dat de Pufi (ah ce bine e sa aibe grije demine!) m-a luat somnu iar si am dormit pana la vreo 15-16 balenizata pe canapea. Pufi s-a dus la compras la auchan si mi-a luat papuci cu iepuraaasi! Imi vin!
florina22 deci e de la sarcina..nu ca nu ma spal sau ceva..Imi iau naibii pielea dupa mineeeeh.Noroc cu mixtura aia mentolata.
Hai ca mai citesc si revin ca vad ca aveti un spor!!!
sugubina
34+
cu Puficele
sashenka_h spune:

Prima poza cu Ilinca se afla pe mail-ul comun de gmail

Mami Andreea
36+
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand 
douradoudou spune:
va multumesc din toata inima pt sustinere..inca sunt acasa..am mai cumparat ce aveam de cumparat:scutece & stuff...am contractii dar destul de neregulate...ca durere sunt suportabile
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
37+ cu
Maysaa