Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana_vio, tensiunea cum o ai?? din cate stiu eu durere de cap, combinata cu umflare si tensiune sunt semne de preeclampsie...de asta te intreb de tensiune...poate nu este cazul la tine, dar este bine de stiut...

36+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Vasari ce mi-ai facut??
am intrat si eu pe Nimenira si bineinteles ca nu m-am lasat pana nu am comandat cateva cartulii pentru copii

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Eva, si la temperaturi mari ce se face? De ex peste 40. Daca nu merg baile caldute, impachetari si altele. Chiar ma intereseaza variante, ca eu nu mai am...

Pai de aceea ti-am zis ca pe mine ma panicheaza ideea de febra. Stiu ca e o cale naturala a organismului de a lupta cu boala dar poate repede bascula peste 40 si sa dea in convulsii. Stiu ca daca impiedicam febra sa se produca ne jucam cu sistemul imunitar al copilului, dandu-i medicamente. Dar viziunea asta Occidentala nu imi corespunde in totalitate.

Ideea e ca o febra de 38, 38.5, 39, 39.5 se lasa asa. Apoi intervii cu un antitermic gen Paracetamol daca efectiv nu cedeaza la bai, impachetari cu otzet, etc...Si dureaza in general cateva zile, febra prima noapte nu prea sare de 39.5. De aceea nu se intervine. Poate fi un puseu de febra de o noapte si atat.
Medicii spun ca daca o lasam asa ff rar sare de 40, in cazuri de infectii grave, suprainfectii etc...

Eu, in orice caz, daca ii sare febra de 38 nu il las asa, dau un siropel Paracetamol. Nu am taria sa il las asa, sa il simt cum arde saracutul peste noapte. Ti-am zis nu i-a sarit niciodata de 38.5, slava Domnului, dar in situatia aceea nu stiu ce as face in afara de Paracetamol, aici ti-am zis este interzis Novocalminul.
Nu am discutat cu pediatrul exact ce fac pentru febra f mare ca nu a fost cazul, banuiesc ca exista alte remedii.

Homeopatele sunt si ele o solutie...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, e clar! Nu ma lasa sa ma inregistrez pe site-ul de la NEXt din UK, iar la noi preturile sunt dublu

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Da, e clar! Nu ma lasa sa ma inregistrez pe site-ul de la NEXt din UK, iar la noi preturile sunt dublu

37+
38 ecografic

beatrice, din cate stiu eu cei de la NEXT nu livreaza in Romania..

36+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Beatrice asa e, trebuie sa te inregistrezi pe siteul din tara ta. Insa esti sigura ca pretul e dublu? Eu comand de la ei ( acum 2 zile am facut o comanda) dar de pe next olandez ca sa-i zic asa, si preturile sunt aceleasi, doar pe cel uk sunt in lire si pe olandez in euro.
Exista magazin Next in Bucuresti! Ma intreb cum or fi preturile acolo? Daca ar fi si aici in olanda numai in el as sta :))

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Citat:

37+
38 ecografic

36+ cu
si ingeras in ceruri

Ba da, livreaza si in Ro!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

merci pt sustinere fetele mele din 2009&2010

am inceput sa am contractii..sigur nasc noaptea asta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Au un link care trimit si spre Romania, numai ca pretul articolelor este aproape dublu, ca de obicei la noi....in Uk 3 sleeping suits le iei cu 14 lire, la noi, aceleasi sleeping suits costa intre 20 si 23lire.

Vai Doura!!!!!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Citat:

37+
38 ecografic

36+ cu
si ingeras in ceruri

Ba da, livreaza si in Ro!

bb_alinush, refeream la Next uk....cel putin in vara nu livra.......poate s-a schimbat!

36+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput