Abdomen extraplat (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetelor, multumesc de urari, asa sa fie

mai, sportul chiar face minuni, cel putin in cazul meu.. e pentru prima oara de la 14 anisori, cand imi vine ciclul, fara anticonceptionale, linistit, fara hemoragii si zacut la pat..nu pot sa cred
cat timp am luat anticonceptionale nu am reusit sa fac pauza prea mare ca nu faceam fata suvoiului care rabufnea inca din prima zi
acu' e a doua zi si sunt just perfect

vezi Moana, sportul nu doar ca te faci sa arati bine, dar TE FACE BINE(mult mai important)..asa ca eu zic, lasa tu ca ai vazut poze si te-ai demoralizat(cand muncesti e normal sa ajungi sa arati intr-un fel anume), lasa "unde as putea ajunge" si apuca-te de sport regulat fara prea multe intrebari..o sa iti raspunda el la intrebari pe parcurs, tu doar fa-l
sper sa devii si tu dependenta si sa iti placa, altfeliu e cam greu sa te tii, pentru ca rezultatele nu apar de azi pe maine,nu exista garantii ca o sa arati ca x,y,z, dar exista garantia ca o sa te simti perfect in pielea ta, o sa fii mai energica, o sa ai alta atitudine(parerea mea, lucrurile astea conteaza cel mai mult, daca interiorul e frumos si sanatos va fi si ambalajul la fel)
totul se construieste in timp indelungat, la mine a durat un an si-un pic, dar putea f bine sa mai dureze ca nu imi pasa, mie imi place pur si simplu, ma simt bine si aia e

revin cu Shaun si Chalene in forta..am o foame de fiare de nu mai pot

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Sa va spun ce fac acum, dintre lucrurile care ar trebui facute. Beau 2 l de apa, mananc in fiecare dimineata cereale (din acelea fara niciun gust) cu stafide si alune de padure neprajite si iaurt si beau paharul de apa pe stomacul gol cu lamaie. In loc de paine mananc tot niste cartoane.

Ce nu reusesc sa gasesc - un program de exercitii de care sa ma tin. Ultima incercare a fost cu programul de la Leg Magic dar cred ca mi s-a intins/rupt un muschiulet prin zona quadricepsilor caci ma durea rau la unele miscari. M-am mai procopsit si cu o entorsa care e acum pe trecute. Oricum, orice as face ma plictisesc intr-o saptamana si ajung sa renunt.

Nu am gasit ceva potrivit sau e o problema de vointa? Nu se pune problema sa fac in fiecare saptamana cate ceva nou pentru ca, doar intr-o saptamana, nu ajung sa fac exercitiile din program corect si complet. La cele de la Leg Magic (cam 20 min), d-abia in 2 saptamani am reusit sa fac unele dintre ele.

Daca fac abdomene ma doare spatele, la genoflexiuni ma dor genunchii etc. Ma simt ca o babeta.

Deci cu ce ar putea incepe o babeta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata!

Am copilul bolnav asa ca fac slalom prin programul initial.

Inceput workshop. Magnific. Printre neozeelandezi sunt si 3 de origine maori. Ieri facut Haka. Incredibil sa faci asa ceva cu descendenti maori. Va mai zic eu!

Elena btw, e vorba de aceeasi chestie legata de a face miscari noi pt muschi si icheieturi, pe care ai simtit-o tu cand ai inceput escalada. Pozitia de baza la femei in haka este cu mainile-n sold. Apoi dupa 10 minute eram pe moarte. Eram conditionati de o postura perfecta, spate drept, picioare flectate, genunchi in exterior...still...
Ieri: MD: iaurt. cafea cu lapte si miere
P: gratar si salata din morcov telina si mar
C: paine prajita cu usturoi+unt+zacusca de ciuperci si salata din rosii si salata verde cu lamaie, ulei masline.
Am mai mancat mere inbetween

Azi MD: branza de vaca cu biscuiti de ovaz. cafea cu lapte si miere.
P: incropesc tagliatelle cu ciuperci....si la copil numai cu sos de rosii
C: habar n-am inca...nothing fancy

Seara de la 8 au neozeelandezi un spectacol. Inainte sper din suflet sa se simta copilul bine sa pot ajunge la panou de la 5-6.

Spor la sport....tine de dresaj intern

I am here if you need me to bici you around(cu biciul evident)

Mergi la inceput

si Moana, ca am vazut pozele..foarte multa apa draga mea(macar 3 l pentru inceput) si te mai sfatuiesc sa folosesti si creme antivergeturi ca sa nu ai surprize neplacute cand o sa inceapa sa se duca grasimea de pe picioare
daca nu tii diete drastice, bei apa multa si faci sport regulat, ai sanse sa slabesti f frumos fara piei lasate si vergeturi

si ai putea sa incepi cu Chalene Extreme..tu ai nevoie de cardio in primul si in primul rand

ma duc in treburile mele

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Si: last but not least

Ma bucur ca esti bine Lumi ! Cu drag

Mergi la inceput

merci Baby
cred ca trebuie sa merg sa ma caut la cap, ca acolo sigur e ceva in neregula:-)))..dau vina pe zodie pana atunci, cea mai tampita zodie posibila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moana

Sa va spun ce fac acum, dintre lucrurile care ar trebui facute. Beau 2 l de apa, mananc in fiecare dimineata cereale (din acelea fara niciun gust) cu stafide si alune de padure neprajite si iaurt si beau paharul de apa pe stomacul gol cu lamaie. In loc de paine mananc tot niste cartoane.

Ce nu reusesc sa gasesc - un program de exercitii de care sa ma tin. Ultima incercare a fost cu programul de la Leg Magic dar cred ca mi s-a intins/rupt un muschiulet prin zona quadricepsilor caci ma durea rau la unele miscari. M-am mai procopsit si cu o entorsa care e acum pe trecute. Oricum, orice as face ma plictisesc intr-o saptamana si ajung sa renunt.

Nu am gasit ceva potrivit sau e o problema de vointa? Nu se pune problema sa fac in fiecare saptamana cate ceva nou pentru ca, doar intr-o saptamana, nu ajung sa fac exercitiile din program corect si complet. La cele de la Leg Magic (cam 20 min), d-abia in 2 saptamani am reusit sa fac unele dintre ele.

Daca fac abdomene ma doare spatele, la genoflexiuni ma dor genunchii etc. Ma simt ca o babeta.

Deci cu ce ar putea incepe o babeta?

Asta cu babeta bag-o-n buzunar

Trebuie sa izolezi tipurile de dureri. Sunt dureri peste care nu e ok sa treci(alea date de entorse, suciri, dizlocari, intinderi si alte nenorociri serioase) si dureri peste care treci cu vointa si putere de caracter. Niciodata la inceput nu vei face abdomene sau genuflexiuni fluierand de placere si usurinta. Iti pui un standard si nu te lasi pana nu-l atingi/surclasezi chiar. 25 abdomene + 25 genuflexiuni. Si asta s afie ca tatal nostru pentru o spatamana. Garantat ca dupa 7 zile le faci mai usor, pentru ca le-ai rodat deja.

Eu cred ca tu mai ai nevoie de exercitii clasice de incalzire de tipul abdomenelor si genuflexiunilor si sariturilor si incalzirii de brate si picioare prin rotari si suciri, si alte chestii pe care le faceai la ora de sport la scoala, asta pt o perioada scurta de timp si dup-aia cardio la greu. Zic asta pentru ca spui ca obosesti si t doare foarte repede. Incearca sa alergi, daca nu zilnic macar la 2 zile. Peste o luna altfel discutam!
Un alt sfat e sa incerci sa mergi la sala daca nu te oti organiza singura.
Si mai apoi sa iei in considerare etapele pe luni descrise de Deusa. Rabdare!

De mancat e ok ce zici tu ca papi acolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

merci Baby
cred ca trebuie sa merg sa ma caut la cap, ca acolo sigur e ceva in neregula:-)))..dau vina pe zodie pana atunci, cea mai tampita zodie posibila

You tell me?!?!!?!!? Geeeeezzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Baby Boom mi-ai dat o idee buna. O sa incerc sa fac ceva gen incalzirea de la scoala si niste abdomene pentru inceput. Nu stiu din ce parte sa "apuc" cardio. Am incercat cate ceva dar obosesc in 5 min plus ca ma cutremur toata de la sarituri.

Cu alergatul mai greu. Am o frica organica de cainii vagabonzi.

Mergi la inceput

for now, ca astept sa vina curierul ala..daca ma bag la Shaun se lasa cu sudoare multa:-)))

so, 40 de min cu Chalene fiareeeeee pentru umeri si lower back

urmeaza o ora cu Shaun de flotari si iar flotari..abia astept sa mature cu mine pe jos

Mergi la inceput