Abdomen extraplat (48)
Raspunsuri - Pagina 21
SabinaY. spune:
Helou remember me?
Da da,stiu,am neglijat rau subiectul.
Am fost bonlava,o enterocolita m-a dat peste cap timp de doua saptamani,in care nu prea am mancat,am slabit peste 2 kg,acum ma bate vatul rau.
Nu prea mai vreau carne...mi se face rau numai cand ma gandesc.Mananc mai soft.
Tot de atunci n-am reusit sa mai fac nimic.Facusem banda de cel putin 3 ori pe sapt,acum am luat o pauza(mica!)
Ma simt f obosita,slabita.Cu imunitatea la pamant.Cred ca am nevoie de ceva suplimente,caci nu mai tine pe cale naturala.Am cerut sa-mi faca analizele,sunt curioasa de rezultat.
In rest,stau f prost cu timpul....poate cand or creste fetele ma voi mai elibera.Acum Lisa cere atentie non-stop,imi e imposibil sa fac si altceva pe langa.
Incerc sa mai citesc din urma,sa vad ce ati mai facut/vorbit.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
z333 spune:
in sfarsit mi-am revenit si eu..dupa o dereglare hormonala(care ma facuse sa cred ca e posibil sa fiu pregnant, desi testele erau negative), azi mi-a venit ciclul..nu cred ca am fost vreodata asa fericita sa vad rosu in fata ochilor:-)))
imi doresc f mult un copil, dar nu asa aiurea..i'm a freak control, nu-mi plac chestiile intamplatoare
asa ca, miercuri merg la stomatolog sa vedem ce are de reparat dom' doctor la cariile mele si sa incepem distractia, vineri seara ma duc la Athena sa imi fac programarea la ginecolog si dupa ce termin investigatiile daca sunt in regula( eu ma consider si ma simt perfect sanatoasa, sper sa zica si analizele la fel) il astept cu draga inima si p'al mic sa isi faca aparitia
de azi am inceput sa iau si acid folic, o sa mai iau si alte vitamine in cazul in care imi recomanda si doctorita
cu sportul...am facut de facut of course, dar de alea pentru oameni bolnavi, obositi si cu simptome de gravide:-)))
azi am facut Pilates si eram cu dracii pe mine de-mi venea sa sparg tv-ul, mai ales ca nu stiam daca ma protejez asa cu un scop sau degeaba..dupa ce m-am plictisit cu pilates-ul ala si-a facut mila de mine robinetul si si-a dat drumul
anyway, maine ma asteapta Shaun si Chalene cu fiarele ca nu mai tine vrajeala:-)))
o sa sufar enorm fara oamenii astia si stilul lor hard core, dar trebuie sa incep sa ma pregatesc psihic pentru despartirea de ei si de abdomenul meu..o luam dupa aia de la capat nu-i bai
tre' sa incep sa imi caut cat mai multe workout-uri de Pilates, d-astea mai lente asa..boring rau, dar pentru o cauza nobila o sa suport ca nu am incotro
buey si am mancat ca o vaca de la dereglarea asta, am avut niste pofte turbate, nici nu pot sa insir aici..spre norocul meu am un metabolism beton, jos palaria prietene, merci ca nu m-ai lasat la greu, dar de maine sper sa imi intru in ritmul meu normal
in rest, va pupppp si welcome pentru fetele noi
ne auzim maine, ca-s cam obosita
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Allure spune:
Hop si eu! Va scriu de pe telefon... Sint in aeroport, back from NYC
Am avut un weekend beton!!! Ceva detalii cind imi revin cu somnul si cu creierii care sa minunara peste poate...
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Deus spune:
neata
anca - si popa mai pacatuiesteo alegere nu-ti influenteaza grav starea, alegerile repetate in schimb ne ingrasa, imbolnavesc, imbatranescuite aici cum arata 200 de calorii amarate si cat trebuie sa muncesti sa le consumi http://www.de-azi.ro/sporturi-si-activitati-recreative-%E2%80%93-calorii-consumate/
sabina - cu incredere sa folosesti vitaminele:-) serios, una dimineata si 1/2 la pranz macar 10 zile dupa care reduci doza la 1/2 dimineata si 1/2 la pranz...o sa simti diferenta. nu uita ca solul si produsele alimentare sunt ultra saracite de nutrientii de care avem noi nevoiesper ca te simti mai bine! cum ai reusit sa faci enterocolita! am avut si eu si a fost foarte nasol..normal ca , corpul tau este secat de nutrienti
Lumi - bine ca totul este bine! ma bucur ca esti pe baricade din nou
Allure - sa-ti fie de bineastept impresii!
mai devreme cu cate pagini am scris cate ceva pt tine:-) mi-au facut foarte bine, tenul s-a curatat perfect!
sunt la cafeluta, o sa mananc doua felii de paine din cereale nedospite cu kefir si dupa sa inceapa ziua
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
georgia_c spune:
m'neata zanici...ce mai fac extraplatutele?
am trecut sa va salut , si am sa revin cand sunt mai optimista ... am o pasa proasta , si nu vreau sa va stric si voua starea
spor la sport si bine au (re)venit fetelor mai noi si mai vechi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
iulix spune:
Buna dimineatza.
Ce aveti mai fetelor de sunteti asa triste??? Eu sunt foarte relaxata si odihnita in dimineatza asta, desi m-am culcat la 1 aseara ca nu aveam somn.
Sabina ma bucur sa aud ca esti mai bine acum.
Luminita sa dea DD sa iasa totul bine la analize si spor la bebelit.
Allure asteptam impresii!!!
Eu azi ma duc la facultate deci sport ioc, de fapt diseara cred ca o sa fac de voie sau de de nevoie ca a trecut prea mult timp fara el.
Va cesc si va doresc o zi fumoasa.
Teos spune:
Neata, fete frumoase. Am reusit si eu sa fiu matinala, in sfarsit.. Aseara, cu toata oboseala, tot am bagat 30 minute.Ma simt asa bine dupa....
Anca, eu asa am dedus din ce-am citit de la fete, ca e un cont comun si o parola. Am vazut ca si Iulix te-a sfatuit sa pui programele pe contul comun, picassa. dar care-i ala si cum se intra?
Fetelor, ajutor!
Aaaa, neaparat vreau si eu programele cu shaun.Eu tocmai vroiam sa rog pe cineva sa mi le descarce, pt ca eu am un net de cacao acasa.
Allure, ce facusi la NY?Ce bine o fi......
Lumi,sper sa fie totul ok si in curind sa ne zici de bebe.
O zi buna , mai intru eu azi.
moana spune:
Buna dimineata! Aseara am promis ca pun poze. Dar m-am uitat la pozele postate pe contul comun si mi-a perit curajul. De dimineata m-am trezit cu gandul ca trebuie naibii sa fac ceva asa ca am postat pozele. Le-am si sters din calculator sa nu le mai vad.
Deci astept sfaturi si pareri. Si mai ales unde as putea ajunge? Care ar putea fi un target reailist? Va pup.
iulix spune:
Oana ar trebui sa incepi prin a renunta treptat la faina si zahar. Apoi fa sport; incet si usor la inceput; eu zic sa nu te arunci din prima la Shaun daca nu ai rezistenta ca e posibil sa ramai fara suflu. Aaaa si daca ai unde si cunosti pe cineva care stie sa faca bine niste sedinte de masaj ti-ar prinde bine si ar modela frumos corpul. De ajuns ajungi unde vrei tu; tu te cunosti cel mai bine, stii ce vrei, ce poti sa faci. Ti-am mai spus: totul depinde de vointa. Multa bafta!!
Teos adresa e www.picasaweb.com
Deus spune:
moana - realist : in trei luni se vede, in 6 observa toata lumea si in 9 poti sa arati total diferit:-) metabolismul are nevoie de timp pentru adaptare, grasimea vechea are nevoie de munca multa pt ca sa dispara, creierul are nevoie de timp pt ca sa se obisnuiasca cu noua Tu.
Este mult? depinde de tine
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.