Abdomen extraplat (48)
Raspunsuri - Pagina 20
Deus spune:
I remember you moana:-)
de ce nu ai facut nimic? daca tu nu faci nimeni nu o sa te impinga de la spate:-)
pentru sanatate - asta sa fie telul principal, pentru ca sa aiba copilasul tau un exemplu pozitiv, pentru ca la 50 sa nu ajungi o epava!
si noi avem zile sau perioade mai slabe...dar le depasim fiindca stim ca Meritam
Moana - si tu POTI! trebuie doar sa faci primul pas, apoi inca unul si pe rand sa te schimbi
Lumi unde esti?
Allure unde esti?
restul lumii ce faceti?
alo!!!! e cineva acasa?
eu plec la sala, am 3 cursuri: tonifiere generala, fitness yoga si dupa abs 30 min si stretching 30 min
am mancat usor si bine azi, am bauta apa multa si sper ca la cina sa nu vin lihnita acasa si sa rup frigiderul
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Moana bine ai revenit!!! In primul rand ai nevoie de vointa si un pic de timp liber pt. sport. Mult succes!!!
moana spune:
Multumesc pentru primire. Timp liber gasesc, cu vointa stau mai rau. Plec cu copilul la inot si dupa ce ma intorc ridic pozele. Sper sa mai existe o sansa si pentru mine. Chiar si in situatia albastra in care ma aflu (o sa vedeti). Sunteti pupate.
eloise spune:
Moana, sigur ca se poate face ceva. Trebuie sa-ti gasesti tu motivatia interioara sa te apuci de mincat sanatos (si cu masura) si sa te tii musai de o rutina de minim 30 min pe zi, 5 zile din 7. Poate va fi un pic mai greu la inceput dar dupa aceea vei fi tot mai motivata de rezultatele vizibile si tot mai dependenta de senzatia de bine pe care ti-o da activitatea fizica. Mult succes, nu dispera, si tu poti!
Anca 27, eu cu kg nu aveam probleme, am intetionat doar sa ma tonifiez si sa imi imbunatatesc mobilitatea, starea de spirit si de sanatate in general. Obiective atinse, pina la nesuferita asta de intindere...
Azi am fost la scoala asa schioapa... Shontic-shontic pe culoare, cu greu in sus si-n jos pe scari. Ma tot intrebau copiii ce-am patit. Baietii m-au speriat spunindu-mi ca din experienta lor la fotbal o intindere poate sa-ti faca si 3 luni probleme . DIn cite am citit ligamentele se vindeca in saptamini intregi. Asa sa fie? Voi ati patit chestii de astea? Chiar nu inteleg de ce mi s-a intimplat, realmente nu am facut nimic gresit, nu am fortat, nu am overstretched sau ceva. Incalzire fac intotdeauna, corect. Cu exercitiile de Yoga m-am obisnuit, le fac de vreo 2 luni. si cel mai bizar e ca durerea nu a aparut imediat in timpul activitatii fizice, ci la 24 de ore dupa, in timp ce stateam linistita pe canapea si ma uitam la un film .
Mai stau asa o zi doua si daca persista durerea o sa merg la un ortoped.
intre timp sport nimic-nimic?
Teos spune:
Buna, fetelor. Nu stiu cum naibii nu reusesc deloc sa intru si in timpul zilei.Azi am fost cuminte cu mincarea, dar inca nu am facut sport.Am reinceput lucrul si se cunoaste.
Anca , multam de indrumari.Sper sa reusesc intr-un final sa postez ceva. Adevarul e ca nu am umblat pe forum pina acum, m-am logat special pt voi.
Miine o sa si rog pe cineva sa-mi descarce ceva prog. cu shaun, si pe urma ...pe cai...
Va multumesc fetelor, ca existati.
Noapte buna!
iulix spune:
LA MULTI ANI!!! de Sfintii Mihail si Gavril!!! ca am uitat sa zic.
Eloise nu te dai cu nicio crema?
Deus spune:
am revenit de la sala, am mancat 1 bulgaras de mozzarela cu un ardei gras si 1 vanata umpluta la cuptor cu multe legume si condimente:-) a sa nu uit cand am iesit de la sala am mancat un mar urias
in rest...unde sunteti Allure si Lumi?
eloise mergi la medic ca-i cel mai sigur
teos - in zilele in care nu ai timp de programe sofisticate sari coarda 5 minute si fa 100 de abdomene! 10 minute maxim
azi la clasa de abs: am stabilit ca facem cate 200/pauza de apa si din nou 200, etc...am facut 600 de abs si stretching in 25 de minutesi daca le faceam cum trebuie faceam 800 fara probleme. Dar, lenea-i cucoana mare si clientele isi dau ochii peste cap cand fac abdomene
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
anca_27 spune:
Vin si eu.
Deus, vrei sa fii gurul meu sportiv? Citesc si ma minunez ce sanatos mananci. Eu am bagat azi 2 felii de tort, una la amiaza ca eram in preajma unui Gavril si una mai `nainte, maine e ziua soatei si n-a mai avut rabdare cu tortul asa ca l-am taiat, doar e al lui, si eu cum sa nu gust?! Printre, 2 feliute cu paine neagra cu unt si miere azi-dimi, niscaiva orez cu porumb la amiaza si ... cafea. Sport nema azi.
He he, Deus, si eu as fi una din alea ce-si dau ochii peste cap, zilele astea.
Eu dau de zor sfaturi cu pozele dar n-am intrebat daca este vreun cont comun unde puneti/punem toate si-apoi ne holbam. Am descarcat tot ce-am gasit cu Shaun T, mai am si cu Billy, le pot pune pe vreun mail sa le aiba si altcineva, sau deja sunt intr-un mail comun? Scoateti-ma din ceata, please.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
iulix spune:
Anca ar fi bine sa le pui pe mailul comun ca sa aiba acces toata lumea (adica telea eu, pt. cand ma voi hotara sa ma iau cu dl. Shaun la "tranta"). LA MULTI ANI!!!! de pe acum sotului.
Contul comun e pe picasa. Nici eu nu am facut sport azi esi m-am laudat ca fac din lipsa de timp si stres cu un referatul pt. facultate.
Ma duc la nani. si noapte buna.