Abdomen extraplat (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza!!! Va salut de la munte unde am evadat de ieri si plecam maine.
La inteviu, de fapt a fost un preinterviu a fost ok. Ce nu mi-a placut au fost conditiile de lucru; in fiecare zi dela 9-18 si prin rotatie si sambata, ar trebui sa fac naveta zilnic si cel mai nasol e ca ar trebui sa merg foarte mult pe teren ca sa caut clienti. Ar trebui sa mai dau inca 2 interviuri, sa fac un training de 2 saptamani la sediu si pe urma inca o saptamana la Bucuresti. Eu mai mult am fost pt. a vedea cum e la un interviu ca nu mai fusesem niciodata.
Ma bag la vizualizat pozele si revin cu impresii.

..........................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT!!!"

Mergi la inceput

Allure super pozele!!! Ce simpaticut e cuticul!!!

............................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT!!!"[/purple]

Mergi la inceput

Saru'mana mult pt. gandurile bune. Inseamna mult pt. mine!!

Georgia ce tare ca te tii de dieta si sport. Si eu imi scriu ce mananc si vad ca deja nu mai depasesc 1100-1200 de calorii (inainte papat si 1500-1600 kcal.). Sport azi nu o sa fac, dar maine seara de abia astept sa ma intalnesc cu Billy!! Mi-e dor de sport!!!!

Anca poate te-ai fortat cam mult si de aceea te-ai simtit rau.

.....................................................

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

botox la prima ora, injectie cu antiinflamator in romboidul ucigas ce ma chinuie de 10 zile, plimbare in gradina botanica, masa de pranz supa crema de brocoli...mi-e bine, mi-e bine, mi-e foarte bine:-)

Teos - cand ai riduri ai riduri si gata, poti sa dai cu un milion de creme ca nu le mai scoti:-) si asta nu o spun eu, o spun persoane specializate in aceasta problema. Soiul meu este cu riduri de expresie accentuate : frunte, ochi, intre sprancene - mult prea accentuate comparativ cu alte femei de 35 de ani. Asa ca singura solutie este botox

nu-ti arunca banii pe creme foarte scumpe, foloseste o crema potrivita tenului tau, seara se intampla hidratarea cea mai buna nu ziua! ziua din cauza razelor uv efectele cremei sunt stopate 100% (o spun medicii) asa ca seara este important sa te cureti si hidratezi bine. Apa multa, mancare sanatoasa, creme de protectie si cand este cazul botox (sau nu)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Teos, nu ai tu PM-urile activate. Hai ca ma-nvart in Profil sa vad de unde se activeaza.
Pe Picassa, ca si Webshots, trebuie sa-ti faci un cont - date de completat, venit raspuns pe mail, dat click in mail la linkul de confirmare.
Dupa ce ai contul, ai undeva un buton de incarcare/upload a pozelor, le incarci si gata. Ne dai linkul - copy si paste aici unde scriem, daca vrei ca noi sa le vedem, si cine mai viziteaza forumul.
Ai si optiune de private la picassa parca, si doar cu invitatie se pot vedea pozele, adica trimis invitatie pe mail-urile noastre.
Sau pui pozele publice o perioada si cand am zis noi ca le-am vazut, poti schimba optiunea si sa le faci private.
Te-am innebunit?
Hai ca merg sa vad de unde se activeaza pm-urile si scriu aici ce si cum. Tine pumnii sa nu se trezeasca pitica intre timp.

Deus, cat tine efectul Botox, adicatelea, la cat timp trebuie refacut? 6 luni? Am auzit bine? Ne poti spune si-un pret? Daca nu aici, pe private, pls.
Gradina Botanica, mi-e dor de ea. Ne plimbam impreuna dc vin la Cj?(Eu sunt din Ms.)

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

again. Teos, mergi in Profil personal - Mesaje private - Options - si ajungi la Activeaza mesajele private, selectezi optiunea - click pe Trimite modificarile, si gata.

============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Iulix, sa-ti fie de bine muntele. Trage o gura de aer si pt mine.

Allure, dar si celelalte fete, voi de cand bagati la greu sport / sa intreb altfel / de cand a devenit un mod de viata? Eu sunt in a 5-a zi si tot fara aer raman, nu pot mai mult de 15 min sa ma tai. O sa incerc altceva, las tae-bo-ul un pic, desi imi place tare, o iau cu alea 8 min, cu pilates, cu Florentina...

============
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Anca saru'mana de urare. Trimit catre tine un pic de aer curat!!
In ceea ce priveste sportul ar tebui sa o iei mai usor la inceput, pana te obisnuiesti si pe urma maresti intensitatea exercitiilor.

"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

cred ca nu am urat La multi ani de cand nu am mai intrat.
ooo, Botox, vrem poze
Lumi, sper sa fii mai bine
Anca, daca nu ai conditie ia-o usurel. de la moderat la greu. musai incalzire. io am inceput sa fac sport constant in mai 2009, si nu m-am mai oprit de atunci.
daca ajungeti la platou( nu mai da randament exrcitiul fizic= slabit) sunt 2 variante: ori mancam mai mult. ori trebuie sa facem interval training: adica nu trebuie marita durata de sport, ci intensitatea. sa zicem ca merg pe jos, pas rapid, 30 min. nu mai vad rezultate, inseamna ca voi merge la deal de acum pas rapid. apoi si mai rapid. apoi 2 minute alergat, apoi mers f rapid 10 min si tot asa. marind intensitatea, la fel cu orice alt tip de sport. challange your bodyfug si eu la sport.
weekend placut, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Teos, nu ai tu PM-urile activate. Hai ca ma-nvart in Profil sa vad de unde se activeaza.
Pe Picassa, ca si Webshots, trebuie sa-ti faci un cont - date de completat, venit raspuns pe mail, dat click in mail la linkul de confirmare.
Dupa ce ai contul, ai undeva un buton de incarcare/upload a pozelor, le incarci si gata. Ne dai linkul - copy si paste aici unde scriem, daca vrei ca noi sa le vedem, si cine mai viziteaza forumul.
Ai si optiune de private la picassa parca, si doar cu invitatie se pot vedea pozele, adica trimis invitatie pe mail-urile noastre.
Sau pui pozele publice o perioada si cand am zis noi ca le-am vazut, poti schimba optiunea si sa le faci private.
Te-am innebunit?
Hai ca merg sa vad de unde se activeaza pm-urile si scriu aici ce si cum. Tine pumnii sa nu se trezeasca pitica intre timp.

Deus, cat tine efectul Botox, adicatelea, la cat timp trebuie refacut? 6 luni? Am auzit bine? Ne poti spune si-un pret? Daca nu aici, pe private, pls.
Gradina Botanica, mi-e dor de ea. Ne plimbam impreuna dc vin la Cj?(Eu sunt din Ms.)

============
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Botox - depinde de la persoana la persoana, efectul la fata tine intre 4-56 luni cel mai bine s-al refaci inainte sa se accentueze din nou ridurile in felul asta ele raman la fel si peste 10 ani nu se mai adancesc
eu mi-am facut botox si la axila acuma 8 luni si azi am repetat figura.
La axila ma deranja ca transpiram si cand stateam aiurea in tramvai:-) si botox-ul a rezolvat superb problema asta.
Total axila si fata 1700 lei= 425 euro din care 250 euro au fost pt axila

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput