Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Lala !!!! Sa fii fericita si iubita !!!! Sa ai o zi minunata alaturi de minunata ta familie si sa ne dai si noua tort :) !

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lala La multi ani mamica!!!Toate gandurile bune pentru tine!

Si la noi sa stii ca nu este atat de frig ca sa nasc azi, imi arata termo 15 grade, deci e vreme frumoasa am ce face la soare, poate maine cand ma duc la maternitate pentru monitorizare sa fie mai urat afara si sa si raman pe acolo, ca tot bat Bucurestiul in lung si in lat.
Si tot maine in viziunea americanilor este ziua tuturor sfintilor, deci dc mi-o dau maine pe Kendrutza inseamna ca si-au bagat coditele nu unul ci toti sfintii pamantului...si asa ca am facut-o pe Sf Paraschiva, sfanta Karinei.

cu K2 in 40s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici iti dai seama ca te asteptam pe aici non stop cum dispari, cum intrebam de tine

Mergi la inceput

Si aici a fost superb azi afara, au fost 16 grade, drept pentru care am fost la piscina. super misto s-au distrat copiii. Cu valuri , cu topogane tuburi Am iesit si cu copiii in piscina de afara, foarte interesant, ma gandeam la Babymom acolo
Mi-a placut si pretul de intrare, in fiecare duminica au program de familie de la 8 la 13 cu pret super mic 18 euro toti 4

Astea au fost cele bune ....acum cele naspa copiii mei au paduchi am sesizat cand uscam baiatul la vestiar la piscina Dragut, nu ? A iesit soata sa ia sampon special Nu stiu de unde, de fapt nici nu conteaza de unde.....paduchiosii lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza iti dai seama ce zice socrella de voi, nu?Au venit astia din RO cu paduchi, mi-au infestat casa, i-am luat din saracie..etc.)))
Acum lasand gluma, pe voi doi astia adultii v-ati controlat?
Si sincer as lua putin si pe socrella la control, poate ea e aia paduchioasa principala vinovata!
Hai ca scapati de ei rapid in ziua de azi!

cu K2 in 40s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

rotonelu
lala

numai bucurii sa aveti in viata!!

lala, tare de tot sotul tau

babytza, cum d ev-ati procopsit? uh...tr sa fie ceva solutii pe la farmacie

baby_boy, imi pare rau ca v-ati lovit!

Ada, sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi am fost pe la munte: minunat!!! vremea a fost de nota 20!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI FERICITI LALA!!! si multumesc de sfaturi citesc maine inca o data cand sunt mai lucida

babitza da sunt in aceeasi zi nascuti puii mei,pupam soricelul...paduchi? sper sa scapati repede

m-am trezit sa alaptez,bb a terminat 2 tzatze pline sper sa doarma 2-3ore,ma culc la loc

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Si aici a fost superb azi afara, au fost 16 grade, drept pentru care am fost la piscina. super misto s-au distrat copiii. Cu valuri , cu topogane tuburi Am iesit si cu copiii in piscina de afara, foarte interesant, ma gandeam la Babymom acolo
Mi-a placut si pretul de intrare, in fiecare duminica au program de familie de la 8 la 13 cu pret super mic 18 euro toti 4

Astea au fost cele bune ....acum cele naspa copiii mei au paduchi am sesizat cand uscam baiatul la vestiar la piscina Dragut, nu ? A iesit soata sa ia sampon special Nu stiu de unde, de fapt nici nu conteaza de unde.....paduchiosii lui mamica

Blaceala la piscina, ce tare

Cat despre "chiriasi", sigur sunt de la socrela

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Niko ne-am cautat si nu avem nimik noi astia mari. Oricum la mine si la soacra-mea mai greu sa fie , ca in parul tratat chimic nu prea stau :)
Am rezolvat si cu copiii , sunt curati Am curatat si toata casa , adica schimbat de asternuturi , aspirat ca la balamuc , scuturat totul prin casa, bagat perii in apa clocotita apoi la micro. Si asta ca sa imi spui tu ca oricum mureau fraierii nemancati in 24 ore :p
Acum sunt in pat si Tina inca inoata langa mine de se zguduie patul :)))))

Va pup si va doresc o noapte linistita !

Mergi la inceput