Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!

calda va las pe masa

Alina, trimite si tu linkul cu poze pe contul de yahoo, ca eu nu reusesc sa intru pe ce de gmail!

babytza, ce rapida ai fost!!!
piscina era cu apa capda??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Multumesc mult pt urari!!!

Am avut o zi frumoasa in final. A fost prima dupa mult timp in care m-am plimbat, am mancat gatit de altii, am stat cu ai mei...M-am rasfatat. Fata de alti ani cand eram sclava Isaura in bucatarie apoi stateam in picioarele tuturor.

Am fost si la serbarea minune, unde copiii au fost ok insa parintii snobi si marlani ca de obicei. A fost super aglomerat, s-au impins, si-au suflat unul altuia in ceafa...Noi suntem de fel mai fraieri dupa standardul romanesc si cam stam la coada...
In final cred ca i-a exaspera Michael ca tot spuneam eu de una ca si-a bagat o claie de par in ochii mei si el tot imi zicea ca e costum,ata in Dracula, sa n-o imping ca poate e flamanda si ne mananca... Si la un moment dat s-a intors aia si a spus ceva in engleza; oricum, tot cu tocul stileto pe piciorul meu a stat.Mai era o bunica ce mirosea a ceva amestec de usturoi cu votca...Deh, alunga spiritele.
La urma a pus capac un tatic care i-a spus sotiei "uite taranca aia din Vidin are loc in fata", referindu-se la o mamica din primul rand, care e de regula ok; insa Vidin e un cartier mai saracut...; prin urmare ce cauta in fata?
Nu-i asa ca e frumos la noi la gradi???? Bine , gradinita in sine e ok insa parintii sunt de factura fina, cum se spune.

M-am trezit la 6 desi copiii dormeau bine merci; insa eu m-am uitat la un ceas pe care nu stiu cine l-a reglat ca era 7. Asa ca am dat scularea siu acum mor de ciuda.

Babytza, trec cu sampon.Ce nasol trebuie sa fie!

Plecam la gradi. O zi buna sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!
si calda, aburinda, cappucino si ceai, numai bune pentru vremea de afara!

Salih!
Maria!

Ratonel!

LaLa!

irina, in situatia descrisa de tine, noi facem aerosoli cu 1ml dexametazona, 1ml ACC si 2ml de ser. asta dureaza cam 10 min, dar depinde si de tipul de aparat folosit. + sinupret si ce ne mai zice dr, dupa ce ne vede. 2 sedinte de aerosoli pe zi. pupici si sanatate multa!

ada, sanatate multa baietilor! si Edi mi-a facut ieri febra, deja azi vad ca e mai bine, dar stau cu frica-n san... i-am dus totusi la cresa...

babytza, ma bucur mult ca papa soricelul asa de bine! cred ca incercam si noi, ca hunilor le place mai nou tare mult sa se cocoate pe scaun si sa mestereasca ceva pe blatul de la bucatarie... sau sa se serveasca singuri cu biscuiti si sticks-uri, direct de la sursa.
sper sa scapati de chiriasi!

nerantula, nushulica

baby_boy, am pe Raducu cu buza sparta! sper ca e mai bine.

alinutza, ma bag acum la vizionat poze, revin cu fidbec.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

alinutza, vazut pozele, cam zgarcita, insa sunt f frumoase, torturile arata extraordinar, iar pe Cipri nu l-as fi recunoscut... s-a schimbat extraordinar de cand nu l-am mai vazut.
tu esti tinerica in bluza mov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafea
Azi iar stam acasa, in fine, pe la doctori ca azi noapte domn'soara s-a gandit mai bine si a facut si febra. Asa ca acum am schimbat un pic reteta, muci nu mai sunt chiar asa si s-au albit, in schimb avem febra si tuse . Bine, eu inca mai am si muci dar la mine e mai usor ca stiu sa ii suflu

Lala ce ziceai tu cu antibioticele, ca sa ii dea preventiv o data pe luna, uite ca la noi de 2 luni incoace nepreventiv ci ca tratament tot ii dau o data pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Helloo!!!
Fetele multumesc mult pt grija sunteti niste dragute ca de obicei.Cred ca am fost putin neclara in mesaje ...deci nu e vorba de divort e vorba de plecarea lui tati de Deiu din tara pana la sarbatorile de iarna si din pacate...se pare ca plecarea se va prelungi dupa 1 ianuarie de data asta va fi pe o perioada si mai lunga si noi chiar vom ramane singuri.Ne ramane varianta de a merge cu el sau de a ramane singuri in tara.Deci...sunt in dilema mare ca nu stiu cum va fi viata noastra in continuare.Deocamdata suntem singurei si e tare greu Deiu intreaba zilnic de tati e greu tare
Nu am citit din urma ca nu am apucat doar ultima pagina
Vrem sa uram sanatate boboceilor bolnaviori si pt Deea de Irina sa treaca repede boala si sa nu mai vina.Imi pare rau ca la voi intrarea in colectivitate a fost cu imbolnaviri sincer mi-e groaza si mie cand va merge Deiu la gradi de pe acum desi mai e 1 an-1 an si ceva pana atunci ma gandesc cu groaza la momentul intrarii in colectivitate din cauza virusilor.

Deiu e ok, spune tot mai multe cuvinte vrea intr-una ciocolata sau kinder felie de lapte, papa nu se omoara eterna ciorba sau supa, gris cu lapte, orez cu lapte, fructe, iaurturi, rosii, sunca, cam asta e meniul lui nu vrea sa incerce nimic nou mananca aceleasi lucruri de vreun an asta e...o veni si vremea noastra cu mancarea.

Si mai vroiam sa intreb ceva mai exista vreun bobocel care nu doarme fara suzeta???Eu nu am incercat sa i-o scot desi multi imi zic ca e mare dejaeu o sa il mai las pana o vrea el acum asta sper sa nu insemne pana la 8 aniAh si inca ceva noi lapte bem tot din bibe??Cred ca suntem singurii si cu suzeta si cu bibe de lapte la 2 ani se ceva...Asta e ne facem noi mari.
Va pupam si incerc sa mai intru sa ai citesc ce ati mai facut

P.S. A nascut Niko???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

dya, sunt alaturi de tine, sper sa iei cea mai buna decizie pentru voi toti.

si noi inca bem lapte din bibe. si ff des!
suzeta n-avem, ca n-au vrut s-o accepte din start, motiv pentru care nici nu rei sa stii cum adorm... noi sa fim sanatosi, ca-n rest trec ele toate. ca maine trec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lumi multumesc pentru raspuns, nu am scapat de antibiotic pentru ca infectia s-a localizat frumusel in gat si a facut iar puroi si febra si alea-alea si tuseste de se ineaca, asa ca am cedat si ii fac injectii de 2 ori pe zi, ii dau sirop de tuse si seara Aerius.
Si de maine ii fac de dimi tratamentul, o las acasa cu maica'mea si cu lista de medicamente ce trebuie sa ii dea, cat, cand, cand sa nu ii dea, samd si seara cand vin iar ii fac injectia si o siropesc.

Dya nici noi nu am pus biberonul in cui, inca il folosim non stop. Suzeta nu am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina imi pare rau.Dar de ce injectabil.Asa de grav e??Tu ii faci injectiile??Aerius de ce ii dai e alergica la ceva?Va dorim multa sanatate.Pt tuse poti incerca daca bea ceai de ceapa sau sirop de ridiche fac minuni.
Lumi multumesc mult de tot.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani, Lala!!! Aud ca te-ai sarbatorit de minune. Bravo tie! Inca multe sarbatori frumoase!!! Legat de parintii snobi... no comment!
Babytza, si eu ma tot stradui sa merg la piscina cu cei mici insa nu mai am timp de cand lucrez. Cand suntem amandoi acasa nu mai stim ce sa facem iar unul singur cu amandoi dracusorii la piscina nu prea e rezonabil. Preturile sunt super si la noi: 3,50 de persoana iar copiii pana la 6 ani au gratis. Era o vreme cand mergeam foarte des, chiar saptamanal.
Luminita, am tot citit postarile insa n-am apucat sa raspund. Legat de gandurile tale in privinta serviciului/statului acasa eu as vrea sa incerc sa te linistesc spunandu-ti ca indiferent ce faci pe ei nu-i va marca pe termen lung. Daca ramai acasa cu ei o sa fie mai usor pentu tine insa pentru ei nu-i asa mare diferenta; important e sa se simta iubiti, indiferent ca e vorba de 12 ore/zi sau de 2 ore pe zi. Daca sunt ingrijiti cu dragoste e ok pentru ei. Evident ca pentru toata lumea solutia ideala ar fi de juma' de norma insa... tu stii mai bine daca te aranjeaza cu banii aceasta solutie. Ai mei sunt mai mari putin insa noi nu avem nici un ajutor de la nimeni asa ca e destul de greu motiv pentru care ma gandesc ca de la anul sa incerc sa gasesc un part time mai ales ca Stefan trebuie pregatit pentru scoala, Lucia incepe gradinita de la anul... asa ca ne-ar avantaja programul mai redus. Intr-adevar full-time e foarte greu cand ai doi copii.
Mamicilor cu bebici mici, as vrea sa le spun sa mai aiba putina rabdare, sa-si adune puterile ca timpul trece asa de repede... si apoi o sa fie mai usor. Acum ai mei se joaca toata ziua impreuna, cu noi nu mai au treaba decat cand se iau la cearta pe jucarii sau cand nu reusesc sa cada de acord insa 80% din timp n-avem treaba cu ei se joaca foarte frumos. A fost greu si la noi la inceput caci desi Stefan avea 3 ani cand s-a nasut Lucia am fost singuri cu ei, n-avem bunici sau alte rude pe aproape. De altfel nici pe forum nu intram decat din an in paste ca eram in permanenta obosita si cu treburile in urma. Ma minunam sa vad cum voi icheiati cate doua capitole de discutie si eu nici timp sa le citesc n-aveam. Dar... greul trece, ramaneti pe baricade!

Noi suntem bine, azi avem liber cu totii (e sarbatoare oficiala la noi in land). Am montat mobila toata dimineata. Acum doarme Lucia asa ca facem pauza insa reluam dupa-amiaza. Am cumparat mobila noua la copii in camera ca pana acum am mers mai mult pe ideea de rafturi pe care stateau laditele cu jucarii; erau mai accesibile. (Aveam rafturi pline cu carti, jocuri, jucarii pe un perete de 10 metri patrati) Acum ca puii au mai crescut ne-am apucat sa remobilam. Oricum strangem masinutele si muuultele jucari ale lui Stefan cu care el nu se mai joaca si incercam sa ne descotorosim de ele. O sa le dam probabil la biserica. Jucariile mai mari gen masa de lucru Bosch sau parcarea supraetajata fiind mai mari o sa le vindem pe ebay si sa-i luam lego de banii aia. Aici parintii isi duc copiii la piata de vechituri si-i pun sa-si vanda singuri jucariile vechi ca sa inteleaga valoarea banilor si a lucrurilor in general, insa noi numai de asta nu mai avem timp. Saptamana trecuta am fost si mi-am inscris baiatul la scoala. Asa un sentiment ciudata am avut... Nu-mi vine sa cred ca e asa mare. Cand o fi trecut timpul?

Mergi la inceput