Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 8
kllemi spune:
buna seara
nerantula
sa-ti traiasca minunea..la muuuulte, muuulte lunitze...iar cu kg. crede-ma pe cuvant ca acum cu doi, o sa ai tot timpul sa le dai jos 

ada stiu ca nu e de ras....dar...saracutzu , iti dai seama cum a stat el toata noaptea cu sufletul la gura sa iti arate ca ia iesit o maselutza.....sau atunci o descoperise si el?? 
...multa sanatate, va doresc 
babytza cum a iesit gogosile 
...poti sa arunci pina aici macar una??![]()
![]()
Mai pe mine ma omoara copilul asta....nush ce are acu rade cu gura pina la urechi acum se pune pe un bazait din ala incontinuu si fara lacrimi doar asa ca sa ma enerveze pe mine 
....si relativ din nimic...daca nu ii dau ceva, sau sa stau linga ea atucnci cand mia zis...sau te miri ce....sau chiar din senin fara nici un motiv isi aduce aminte ca trebuie sa mia bazaie si incepe 
...la voi se intampla asa ceva???.....sau numai noi suntem asa 

lala77 spune:
Neata!!!
Kllemi, la noi se intampla. Se cheama alint si e normal. Nu-ti face griji, o sa treaca. Si la Alice a fost la fel. Incearca sa nu te agiti tare cand face asa; ramai calma si spune-i ca va intelegeti mult mai bine daca nu se miorlaie, ca nu prea intelegi ce spune, etc.
Niko, hai, poate nasti azi! Tot e week end , e frig afara, ce sa faci altceva?
Nushulica, o sa fie bine, nu-ti face griji.
Asa se intampla la inceput si e f greu dar trece incet incet.
Imi aduc aminte ca am citit mult pe tema asta la momentul respectiv si ideea era cam asa:
- bb mic este bebelusul nostru si ne implicam amandoi; gen cand il schimbam cerem copilului mai mare ajutorul-"adu-mi te rog un scutec";
- bb mic nu este decat fratiorul nostru care urla si face kk. Motiv pt care trebuie schimbat, alaptat si pus la nani cat mai repede ca sa ne putem juca noi;
- cel mai potrivit pt mine a fost sa dorm cu amandoua , sau macar cu cea mica la inceput, ca altfel inebuneam;
- unii regreseaza putin si cer sa bea din bibe, Alice ma punea sa mulg lapte sa bea putin, poate fac pe ei; nu trebuie certati ca nu e un regres propriu zis ci imita pe bebe ca sa primeasca aceeasi atentie;
- povestea aceea cu barza care iti aduce un fratior si vom fi toti fericiti ca in filme nu prea se potriveste la inceput; mai degraba aia cu Abel si Cain. Dar trece.Si oricum nu trebuie lasati niciodata singuri.
- si toata treaba asta dureaza cam 4-5 luni max, nu o vesnicie.
Gaia, saracutul! Cred ca nici nu poate mesteca.
Si asa am fost si eu anul trect: racita cobza din sept pana in martie. Anul asta Alice inca n-a racit deloc, Anna a facut o laringita si eu sunt tot cobza din sept. Nu-i asa rau ca anul trecut ,insa mereu ma ustura gatul.
Intrebati de costume: le-am comandat la fabricademagie . ro; au costumase super si o tanti f draguta care le face cum vrei, le modifica lungimea, etc. Si se misca repede-pe astea le-am comandat vineri si le-am primit vinerea urmatoare. La toate serbarile iau de la ei.
Babytza, pana la urma buna si apa asta la ceva.![]()
![]()
![]()
Irina, eu pt ce spui tu acolo i-as face aerosoli cu Flixotide de 0.5 mg/2ml; i-as pune 2 ml de flixotide si 2 ml de ser; de doua ori pe zi. La noi asta dureaza cam 20 min.Si daca fornaie, da-i niste Sinupret cateva zile.
Acc face muci multi daca nu e dat cand trebuie. Tie iti trebuie ceva antiinflamator. Parerea mea!
Papica: noi am facut chiftelute de somon si piuree de cartofi. Pt copii. Si au mancat Danonino.
Ca am fost singura cu amandoua la Carrefour si n-am putut sa scap. Si daca avem mizerie de aia in frigider, Anna nu mai vrea altceva.
Kllemi, eu cand ajungem la antibiotic ma gandesc ca o tara intreaga ia degeaba si n-are nimic.
N-om muri chiar noi. Glumesc desigur.
Daca e de antibiotic, n-ai ce face. Dar nu-i asa tragic.
Apropo de antibiotic: unei prietene cu un bb de 8 luni i s-a recomandat antibiotic pt bb 5 zile in fiecare luna in sezonul rece ca sa "previna complicatiile". Asta in conditiile in care copilul n-are nimic.
Si i s-a spus sa il intarce ca n-are desatula vit d ca inca are fontanela deschisa; cica trebuia sa fie inchisa pana acum.
Si roseola fac numai adultii, deci nu roseola a aviut acum doua sapt cand a fost plin de pete si cu ganglionii cat 2 nuci.Si gluten nu are voie pana la 1 an; in schimb are voie albus de ou; nu galbenus ca ala e greu la ficat.Si brocoli fermenteaza ca e ca varza.
Eu mor.Cine le-a dat astora drumul in lume, nene? 

Si sa nu va imaginati ca madama asta e vreo babeta nascuta in neolitic; are pana in 40 de ani.
Lumi, bafta multa! Tin pumnii sa iei decizia corecta pt tine!

Noi suntem ok. Azi avem serbarea aceea unde suntem dovleac si rosie.
Anna cred ca o sa inebuneasca pe toata lumea; pe bietele educatoare le-a terminat deja. Le gasesc stoarse de vlaga.
Una dintre probleme e ca ea nu mai vrea pampers. Si ele duc toti copiii la baie la fiecare 30 min. Doar ca Anna nu vrea pe wc nici taiata cu lama daca nu-i vine; ele o pun oricum, ea plange si se da jos.Si ele inteleg din asta ca e un copil plangacios.
O sa se rezolve pana la urma.
Om vedea care cedeaza primul.
Eu o las in pace si- mi spune ea cand vrea. Si s-a intamplat sa plec cu ea la 16 de la gradi si pana la 19 sa nu faca nimic, desi o intrebam mereu daca vrea la baie. Si n-a facut pe ea niciodata decat cativa stropi ca eram in trafic si n-am putut sa opresc imediat. Dar atat.
A inceput sa vorbeasca mai legat. Singurele fraze sunt de genul "nu vleau apte"; "nu pace buza"; "nu fumos asa"![]()
![]()
Asta desi ea vrea toate astea insa trebuie sa o lasi sa spuna ea ca vrea.
Daca ne imbracam incepe ca vrea ea singura; daca o las, incearca putin si zice "nu pot" si te lasa pe tine. Daca indraznesti sa-i spui tu ca nu poate...pai urla de se aude la Budapesta.
lala77 spune:

Dau de beut la tot boborul ca azi e ziua mea!!!!! Ma facui de 33 de ani. Cum zice Alice "incet-incet te faci baba, mami; asa cum eu cresc in fiecare an cate putin si tu te faci din ce in ce mai batrana" ![]()
![]()
![]()
De azi dimineata s-au sculat la 4.30 

sa ma felicite.Si Alice scriee intruna felicitari-i-a luat ta-su' un top intreg.
Si mi-a spus ca numai anul asta imi mai fac eu singura tortul; la anul o sa mi-l faca ea ca o sa fie mai mare. ![]()

Si m-a mai intrebat Alice : "daca te-ai nascut azi, esti vrajitoare?"![]()
Si fiindca la gradinita cu snobi la care mergem toate fetele sunt printese de Halloween si nu vrajitoare, a trebuit sa conving copilul ca azi e ziua vrajitoarelor si nu ziua "printeselor urate"![]()
Si dragul de sotul meu care de 11 ani , in fiecare an, pe 30 oct ma intreaba ranjind de dimineata "ce zi e aziiii?"; si eu raspund "nu e ziua mea".
Cica el tine minte ca e de Halloween si la englezi nici asta nu e la fel ca la toata lumea.![]()
![]()
![]()
alexa si mami spune:
neata! brrrr ce geruri avem!
Lala multa sanatate si putere!
Carla pt ieri!
incerc sa pun ceva poze daca ma lasa teroristii
baby_boy spune:
Ratonelule unde esti ?mai da un semn si pe la noi!
La multi ani !!!{pentru ieri} Multe bucurii iti doresc alaturi de Sasha!!
La multi ani Lala!! Sa te bucuri de minunile tale 1000 de ani!! Care apropo ..sunt delicioaseeeee![]()

Noi am reusit o performanta ieri..ne-am spart buza
.
In rest gateala..toata ziua...supa de gaina, sarmale. placinta cu branza dulce.
Va pup..O duminica frumoasa!!
anamona spune:
La multi ani Lala!
La multi ani Carla!
sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte numai de bucurie in viata voastra:)
angelynna82 spune:
Neatza,
Lala, sa fii sanayoasa, fericita si o zi minunata alaturi de cei dragi
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"