Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
Piolica ce bine ar fi daca si la noi ar fi la fel
Cristina multumim, eu glumeam mai devreme
o reteta de budinca de mere sau cum vreti voi sa o numiti![]()
mere date prin razatoarea mare, apoi amestecati unt cu zahar si arome si oua. Peste merele rase am pus coaja de lamaie si suc de lamaie. Le-am amestecat toate cu putina faina, pesmet si praf de copt. Tapetat tava cu hartie de copt, am mai pus putin pesmet apoi rasturnat tot amestecul in tava, dat la cuptor pana se coace cum trebuie, pofta mare
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
alexa si mami spune:
Ada stau in asteptare de isemes
de la Nikol. am omis ceva? ca am citit un pic pe diagonala:( departe de mine gandul de a te ignora
apasat.
Angi AICI e inspiratia mea de zi cu zi
posesoarea blogului imi e buna prietena si m-a ajutat enorm
e o persoana deosebita.
piolica spune:
Alina, iti scriu si aici, este un frumos Cipri, iar de Alexa nici nu mai vorbesc, e o adevarata domnisoara.
elsa, de citeva zile, o cere pe dora la vizor (adica televizor) in fiecare seara, ea nu era cu desenele deloc inainte, nu a vazut niciun desen pina la 2 ani; insa se pare ca acum isi cere portia ca sa recupereze timpul pierdut. Mai sint bobocei care nu stiu ce sint alea desene animate sau eu traiesc intr-o lume imaginara si cred ca exista asa ceva.
piolica spune:
acum vreo luna am fost la sarbatoarea dovlecilor, la un castel nu f departe de noi; undeerau expusi tot felul de dovleci, care mai de care mai mare sau cu forme mai inedite. va pun linkul la poze aici
http://picasaweb.google.ro/Houlier/SarbatoareaDovlecilor09102010CastelulAndrezieuBoutheon?authkey=Gv1sRgCLWe18LRlJEg#5527278226112208162
piolica spune:
hai ca si eu am vrut azi sa recuperez timpul pierdut, am scris la greu. acum ma retrag ca v-am zapacit.
sa aveti o seara frumoasa
babytza spune:
Ce mai stim de Niko ?
Wooow pio , foarte frumos la castel! Nici nu am mai vazut atatea soiuri de bostani :)
Iar Elsa e o adevarata domnisoara !!!!! Pupici
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
anamona spune:
La multi ani Cipri! sa cresti mare frumos si sanatos!
hihihi, am zis eu ca K2 se naste pe 3 de ziua mea...nimeni nu m-a crezut :))
alexa si mami spune:
Anamona 
mi-a raspuns Niko la sms, inca nu a nascut si daca pana maine nu se intampla nik, o vor induce:(( E supi pt asta, dar nu mai conteaza ele sa fie sanatoase.
io's un pic zuza, inca nu sunt constienta ca maine la 7 am trezirea si o sa merg la scarbici, al meu zice ca-s dusa rau de tot
nikolici spune:
Seara buna dragelor!
Va multumesc mult pt toate incurajarile voastre adresate noua
.
Sunt internata in materniate, sunt amarata caci nu reusesc sa mai fac contractii de nastere, am colul deschis insa pur si simplu foarte rare contractii, fata de cele de ieri super nasoale la 3 minute care au tinut cam 3 ore per total.Eram sigura ca voi naste aseara, dar uite ca nu.
Am plecat ieri ca un "amarat" singura cu un prieten de-al nostru, pe sot l-am lasat cu K1 care in prealabil o adormisem nu stiu cum am reusit caci m-am bagat cu niste super contractii in pat cu ea...ma rog , mi-am luat la revedere de la ea cum am putut asa cum era ea o printi adormita...si am plecat ca un catelus cu coada intre picioare catre maternitate unde s-a hotarat ca sunt de internat.
Ei bine de azi noapte de la 2am nu mai am contractii rele, azi a venit dritza si mi a spus ca dc nu se intampla pana maine , inducem :(, exact ce nu mi-am dorit vreodata sa o aduc pe lume cand vrea dritza sau eu.Ma rog. faptul este consumat, am doar 3 nopti contractual si una cred ca o sa o platesc dc nasc maine , vreo 200 de neuroni plus ce este consumabil, nu mi-a convenit asta dar ce mai pot face acum.
Ma rog la toti sfintii sa-mi inceapa singur travaliul fara nici o interventie.
O sa va tin la curent, am laptopul la mine, imi pare rau nu va pot arata o nastere orgasmica ci doar una trista si indusa.
Bb cica are 4 kg, out of mind sa mai nasc in apa, incercam uscatul cu epi si pt ca nu a coborat destul , mi-a zis sa iau in considerare si o ceza.:(
cu K2 in 40s si mamica de K1