Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 19
kllemi spune:
salutare,
HAI MAI, KENDRA 
![]()
.....deja este o mica vedeta, se lasa asteptata 

CIPRIAN 
SA CRESTI MARE, SANATOS, FRUMOS SI SA II ADUCI MUUULTE BUCURII MAMEI TALE 

pio mult succes la noul job...nici mie nu imi este rusine cu faptul ca Amaia imi cere suzeta chiar pe strada, multi oameni cand o vad...."vaaaaaiiiiii, fetitza mare si cu aia in gura"....deja sunt satula
de vb. astea....o so dea ea jos cand o sa vrea..pina atunci nici macar nu ma stresez catusi de putin.....dar faza cea mai frumoasa este ca ea a deprins sa ii zica "tzitzi"....si lumea crede ca acum ma dezbrac sa ma apuc sa o alaptez 
lumi deliciosi hunii 
...ce se mai lupta ei cu hartiile alea....ce inseamna sa fie 2...se indeamna unul pe celalalt....si isi gasesc tot timpul cate ceva de facut....asa, Amaia se plictiseste imediat daca nu sunt linga ea 
alexa si mami spune:
intr-o pauza de copt blatul:)
Dya, Roxi, Cristina, Pio, Laura, Klemi
si multumesc mult de tot pt urari.
sa ma laud, v-am zis ca io am facut torturile, daaa?
cu ajutorul unei bune prietene, ajutor moral:) ca munca fizica eu am depus-o.
raspundem si noi la sondaj: bibe nexam, suzi nexam, pampers noaptea care oricum e gol dar sunt eu stresata sa nu ude patul:D
Dya, pai nu am aranjat nik, stiam ca asa va fii de multicel. co am dreptul la tot pe 2010, adica 6 sapt si apoi fiind criza, bujetara, cateva zile de somaj tehnic, practic pana la sf anului. deci pe 3 ian incep in forta:D Multa putere sa treceti peste perioada asta grea ce s-a ivit la voi 
Pio
felicitari pt job. bravo!!!
Alexa sarcina usoara in continuare, ma bucur ca ai mai intrat aici.
kllemi spune:
dya parerea mea este ca nu ar trebui sa gandesti negativ privind despartirea asta....din contra ar trebui sa va intareasca mai mult, ideea este ca pute-ti sa merge-ti voi al el cand nu poate veni el....iar eu cred ca si lui Deiu iar prinde bine aceste excursii....pina la urma voi stiti mai bine...

angy cum mai sunte-ti?? 
Nush de ce am impresia ca Amaia o sa raceasca iar, ptr. ca dupa 2 sapt. de chin cu muci si tuse, ne trece noua si incepe TA cu astea.....si am impresia ca ia dat-o iar 
...daca e asa, nu mai doarme in casa, pe presul de la usa ![]()
![]()
Si de unde ma bucuram aseara si anuntam pe aici cu turle si trabitze ca vai ce a infaptuit copilul meu, un kk la wc......azi dezamagire totala....am vazut-o cand sa scremut si o intreb "vrei sa mergem la wc"??...raspuns..."NU"si dand si din cap ca sa inteleg mai bine
....asta e..ne facem noi mari ![]()
luminita2008 spune:
kllemi
si merci de aprecieri!
alexa, ma bucur mult ca sunteti bine. nu stiu ce sa-ti spun de streptococ, ca nu m-am confruntat cu asta.

si sanatate multa!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Piolica felicitari pentru job 
Fiecare are dreptul la opinii, e normal si nu voi arunca vreodata cu ceva, din contra, iau de la fiecare cate ceva si iese totusi ceva ![]()
Nici mie nu imi surade deloc ideea de sirpuri peste siropuri, din pacate nu imi permit un homeopat
...poate peste ceva timp...
Kllemi e ceva mai bine acum, nu mai tuseste asa rau, dar totusi inca e tuse...mai nou dimineata avea si ceva temperatura, asa ca o monitorizez ...
Alina vreau si eu retetele 
AlexaM sarcina usoara in continuare si sa scapati de crocobaur 
Laura 
Dya hai mai mami, lasa incolo vina, nu stii ca pe aici se poarta mereu zicala ca e prea mare pt suzi sau mai stiu eu ce, pune-le undeva ![]()
noi am dat o tura pe afara
, crina a mancat si supa si piure, plus o banana si un kinder pinguin, pe seara as vrea sa fac niste clatite![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Cristina si sincer mi-s putin verde de invidie la toate raspunsurile cu da![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
gaia.nevia spune:
mama lu' cipri si alexa, deci pe mine ma ignori total, acuma ca am pierdut pariul. Ma lasi sa bat campii singura pe aici... biiineeee...
baby_boy spune:
Multumesc mult fetelor . Dar nu uitati ca noi avem TITICA
..la care nu vrem sa renuntam sub nici o forma![]()
Diana ce vina ai tu? Nu mai vorbii prostii.Fiecare copil e unic si are ritmul lui.
Piolica felicitari pentru job!!
Angy multa sanatate Crinului
piolica spune:
uffff, Diana, ce povestesti tu acolo, e greu! Mult, mult curaj! Te admir, sincer, eu nu stiu daca as fi putut sa stau departe de sotul / tatal copilului meu. Mie mi-e greu si cind se duce sotul meu la Paris si ramine o noapte. Ai grija multa de deiu. pup
Ange, ma bucur ca nu mi-ai luat-o in nume de rau. Banuiesc ca ai grija la ce ii dai copilului, insa vroiam doar sa-ti spun cum e cu siropelele pe aici.
alina, unde pot vedea si eu pozele voastre? imi trimiti si mie adresa / parola cind ai ceva timp?
alexa, si eu am avut streptococul asta, daca as fi nascut pe cale naturala mi-ar fi facut o injectie inainte de a intra in travaliu. insa nu a fost cazul, ca a fost cezariana de urgenta.