Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 18
dyanira spune:
Pio felicitari pt job!!
Si ma bucur ca nu va e rusine.Sa stii ca nici noua nu ne e insa uneori din pacate ma mai supar cand aud comentarii prin jur ca nu ar mai trebui ca e prea mare sau chestii de genu ,,noi de la 8 luni nu mai avem suzeta si de la 10 nici pampers!!!"Insa ma consolez cu ideea ca aici in Romania asa e mentalitatea sa tot comentezi ce fac altii.Eu am rabdare si astept.
Ma invinovatesc de un singur lucru ca nu am insistat deloc cu pampersu cu suzeta nici nu am incercat o iubeste prea mult cand doarme si nu vreau eu sa ii iau placerea asta iar lapte i-am lasat bibe pt ca vreau sa bea lapte ma gandesc ca nu va mai bea din cana si oricum el nu prea mananca asa ca prefer oricum numai sa bea.Apa ceai si sucuri bea din cana cu pai sau din pahar.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Laura iti multumesc mult.Tu cum mai esti cum te imparti cu toate?
Si da sigur ca ai dreptate fiecare copil cu ritmul lui.Acum am ocazia sa vad asta in fiecare zi si la serviciu.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AlexaM spune:
Tinem pumnii Nikol!!!
Multa bafta! Nastere usoara si multa sanatate si tie si Kendrei!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
28+ 
piolica spune:
Lala, la multi ani cu o mica intirziere. Sa fii fericita si sa ramai la fel de vesela si de haioasa toata viata. Ma hlizesc la greu cind citesc postarile tale.
Si ti-am vazut pozele cu fetele costumate de halloween, super simpatice.
babytza, deci piscina, afara, hmmmmm, ce bine o fi fost. si noi mergem la piscina cu Elsa in fiecare simbata, e super simpatic, insa e piscina in interior si special pt bebe strumfi din astia ca ai nostri. Nasoala faza cu paduchii, dar stii cum e, paduchele nu sta in locuri murdare; ci isi face culcus la aia curati.
Ange, cu riscul de a mi-o lua peste nas, eu zic ca nu trebuie sa sari cu medicamentele pe copil asa usor, siropele dupq ureche, ca are simptome ca data trecuta. Vezi ce zice doctorul. In franta au descoperit ca siropurile antitusive sint f nasoale pina la virsta de 2 ani, drept urmare vor scoate tot de pe piata in urmatoarele luni. Cind am vazut asta la stiri serile trecute, aproape m-am felicitat ca am lasat pediatrul alopat si am ales un pediatru homeopat pt Elsa. Ala alopat ma umplea de siropele; aveam o sacosa acasa, pina intr-o zi cind am zis pas si nu m-am lai dus la el. Elsa are acum un tratament homeopat de fond pentru imunizare, pot sa-ti spun ca nu-i mai curg mucii valuri si nu a mai tusit deloc.
piolica spune:
Diana, mult, mult curaj iti doresc. Banuiesc ca o sa va fie f greu fara sotul tau acasa. tin pumnii sa fie bine. Ma gindesc ce greu o sa-i fie lui Deiu fara tatal lui. Pleaca mult timp sotul tau? Pleaca departe? Te intreb pt ca eu am suferit f tare cind tatal meu a plecat aproape 1 an cu jobul in iordania, eu aveam la vremea aia 7 ani. Si mama cind citea scrisorile de la tata mai si inventa, ca stia cit de dor imi e mie de tata, si intr-o zi am pus mina pe scrisori si am incercat sa descifrez, iar tatal meu nu scrisese asa de mult despre mine, intrebase in vreo citeva rinduri, dar nu cit inventase maica-mea. Si uite asa am trait cu fricva ca m-a parasit, atunci nu erau telefioane, nu stiam unul de altul. Si pina a venit acasa am stat cu frica in sin. Deiu e mic, si nu va simti la fel, insa sa stii ca el intelege mai putin si poate va fi alt fel de teama. eu zic sa-l pregatiti.
piolica spune:
Diana, merci pt felicitari. Chiar le merit, vai ce modesta sint. Insa a fost un interviu al dracu de greu.
In ceea ce priveste faza cu suzeta, pampers, biberon, eu zic sa nu mai asculti la ce spun cei din jurul tau. E drept ca aici eu nu am parte de astfel de comentarii, pt ca lumea chiar nu se baga. In romania mi-au zis niste vecine ca vai, elsa inca mai are suzeta, iar eu le-am raspuns clar - cu ce va deranjeaza? si au tacut imediat.
Elsa face la olita, insa nulai daca o pun, altfel face pipi in chiloti la greu. asa ca am mai aminat putin faza cu chilotii ca nu mergea deloc.
pup
luminita2008 spune:
baby_boy, pio, laura, multumesc mult pentru aprecieri!
pio, felicitari pentru job!
dya, relax mami!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
AlexaM spune:
Sondaj:
suzeta: nu a vrut nciodata
biberon: de la 6 luni de cand nu a mai acceptat nici supliment de lapte praf, nu a mai vrut nici biberon (cana cu cioc sau cu pai) Acum cana normala singur (bebe poate...nu mama)
pampers: avem inca full time. dupa o perioada in care nu mai vroia sa ii pun pampers si nici nu facea pe el a hotarat ca vrea iar...asa ca asteptam sa se razgandeasca. O sa incep sa il intreb iar de cand ne intoarcem acasa...acum suntem la Turda...la salina.
In rest suntem bine. Mersi Lumi de intrebare...ca de obicei citesc tot ce se scrie pe aici dar cu intarziere asa ca mai greu cu raspunsul...
Bebe Toi (adica bebe Theo in traducere dupa MAtei) este bine, creste bine, totul ok. E maricel. deja e pozitionat cum trebuie cu caputul in jos. Are dubla circulara de cordon insa nu ma panichez ca Matei a avut trepla cu 2 saptamani inainte de nastere si am nascut normal fara probleme...
ce ma nelinisteste este faptul ca mi-a iesit pozitiv streptococ B. Voi reface analiza, insa incep sa ma stresez.
A avut vreuna din voi? Ma poate ajuta cu un sfat?
Lumi, Matei s-a atasat f mult de sotul meu in ultimul timp, fara a petrece mai putin timp cu mine, insa cu el alearga, se joaca altfel, shurubaresc impreuna pe la biciclete si altele, prajituresc amandoi...eu...sunt buna (si doar eu) cand se loveste sau cand adoarme...atunci (Nu tata, mama...)
Si nu pot sa ma abtin sa nu va povestesc ce canta Matei ieri in salina: mama pipi, mama pipi....cand am fost si eu pana la baie.
In rest...am fost toti trei putin raciti..eu cel mai tare, Matei abia de a tusit vreo 2 zile, si sotul meu...vreo 3-4 zile tuse si muci...
Asta e...se mai intampla. Toti am luat homeopate. Din pacate eu abia dupa o saptamana m-am hotarat sa iau...
Sanatate tuturor!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
29+ 
babytza spune:
piolica felicitari pentru job !!!!!
Si aici era piscina interioara, dar avea si iesire. Foarte dragut a fost 
dya mami, cred ca eu nu amcompletat sondajul complet ![]()
Uite aici : suzi DA, biberon DA (dar bem fara probleme ziua si cu cana) pampers DA , nici nu am incercat inca olita
nu stim ce e aia.
Cristina
pentru raspunsurile la sondaj ,dar si felicitari 
Alexa mie mi-a iesit streptococul B in sapt 34 si am bagat antibiotic dupa ce mi-au facut antibiograma. Am luat pentru ca in primul rand exista posibilitatea sa imi rupa membranele si sa nasc prematur , sau era riscul de a se transmite la fat la nastere chiar daca imi facea cezariana , in cazul in care se fisurau membranele.
Am luat antibiotic, am refacut analiza si totul a fost ok. 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
dyanira spune:
Pio iti multumesc mult pt cuvintele tale.
Lui Deiu ii e deja ff greu el nu intelege ce se intampla de tati nu mai vine de atatea zile acasa.Acum e plecat in Germania de vreo 2 sapt si nu a reusit sa vina in weekend ne-a promis ca va veni vineri.Deiu pana acum vreo 2 zile intreba mereu de el vroia sa vb la tel acum vad ca e in faza de negare azi nu a vrut nici sa vb cu el la tel probabil asa isi exteriorizeaza el supararea prin ignorare.
Dupa 1 ianuarie ar trebui sa plece pe termen nelimitat in Slovenia.Stiu ca veti spune ca nu e departe poate veni des insa nu prea va avea timp merge acolo ca director la o noua filiala a firmei si va avea mult de munca pana va incepe sa mearga firma banuiesc ca nu va reusi sa vina mai des de o data pe luna ceea ce mi se pare extrem de putin.
Mai exista si varianta de a merge noi cu el acolo insa nu prea imi surade ideea.
Ma rog ma opresc aici e un subiect delicat pt familia noastra simt ca suntem la o mare cumpana sa vedem cum va trece.
Om trai si om vedea...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR