Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 17
dyanira spune:
Lumi ce dulci sunt hunisorii.Imi plac pozele in care se joaca la blatul din bucatarie.Parca seamana tot mai tare intre ei.![]()
Alina as vrea sa vad si eu pozele dar nu mai stiu parola de la mail.Si arunca si la mine o bucata de tort din ala de zic fetele ca mor de pofta
Cum ai reusit sa iei co?Ce fain ca mai ai liber inca 2 luni.Tu unde lucrezi cum e programul?Cu cine il vei lasa pe Cipi?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lumi ce dulci sunt hunisorii.Imi plac pozele in care se joaca la blatul din bucatarie.Parca seamana tot mai tare intre ei. |

asta e ultima gaselnita, stau si-si fac de lucru acolo si cate o jumatate de ora si pot si eu sa incropesc o mancarica. dar nu pot sa parasesc sub nicio forma bucataria.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Am prins-o putin pe mess pe Niko, deci inca nu e pe masa
Insa a zis ca nu se descurca deloc pe mess de pe tel si a iesit ...probabil am sarit toate pe ea cu intrebarile ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
gaia.nevia spune:
Hello, am vorbit si eu cu Niko de dimineata, crede ca maine se intampla fericitul eveniment, si pana atunci sta cuminte internata si asteapta.
Aseara a avut contractii puternice, care apoi s-au linistit, deci Kendra ne-a dat emotii, ne mai lasa, ne mai da emotii... famme fatale already...
baby_boy spune:
Am crezut ca am ratat evenimentul dar se pare ca printesa se lasa asteptata. Bag si eu cateva agitate sa facem galerie

HAIDE KENDRA!!!!
NASTERE USOARA NICOLE!!! ASTEPTAM VESTILE BUNE!!!!

La multi ani Ciprian !!! Sa cresti mare si norocos!!!Sa-ti traiasca Alina!!
Vazut pozici cu hunii..deliciosi ca intotdeauna
Sa respund si eu la sondaj.
Suzeta ce e aia?
Biberon ce e ala?
Pampers asta ce-o mai fii?![]()
dyanira spune:
Cristina ce raspunsuri faine la sondaj.
Insa privind raspusurile simt ca noi suntem tare in urma.La 2 ani inca stim bine ce sunt toate alea.![]()
Dar sa nu intelegeti ca eu cred ca e copilul meu e in urma ci mai mult ma acuz pe mine ca mama poate ca din vina mea raspunsurile sunt inca da la toate.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Hello, hello
La multi ani Cipri!
Alina, sa va traiasca feciorul si sa va bucurati de el.
am vazut poze cu hunii, vai ce simpatici sint. Lumi, si mie a inceput sa-mi apara un mare nod in git si un pietroi in stomac cind ma gindesc ca o sa ma duc la job si nu voi mai stii eu tot ce face Elsa. Apropos, am primit o oferta super pt jobul din Lyon, asa ca o sa o accept. Am vorbit azi la cresa, o pot lua pe Elsa full time, ca mie mai mult de asta mi-era frica, ca altfel ar fi trebuit sa caut o bona pt restul timpului si as fi dat copilul peste cap.
Nikol, nastere usoara!
pupici
andy.p spune:

Am stat cu sufletul la gura pana la ultima pagina,da n-am ratat marele eveniment,asa ca :
Niko si Kendra

Cipri

Alina vazut pozele
Lumi ca dragutzi sunt hunii!!!
Babytza ma bucur ca sunteti k
Ange multa sanatate Crinei
Suzeta n-am folosit.
Bibe inca folosim dimineata si seara.
Pampers n-am scapat inca,nici nu ma stresez![]()
piolica spune:
am uitat de sondaj, raspundem DA la cele 3 intrebari, si nu ne este rusine cu asta![]()
bravo raducu; vad ca tu nu mai stii ce sint alea. super
scuze pt literele puse aiurea, avem un nou calc cu o tastatura franceza, si e al dracu de greu sa ma obinuiesc cu ea. (in schimb calc e beton!!!!! un iMac ultima generatie)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Cristina ce raspunsuri faine la sondaj. Insa privind raspusurile simt ca noi suntem tare in urma.La 2 ani inca stim bine ce sunt toate alea. Dar sa nu intelegi ca eu cred ca e copilul meu in urma ci mai mult ma acuz pe mine ca mama poate ca din vina mea raspunsurile sunt inca da la toate. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Eu nu cred asta deloc.Nici la noi nu este mai diferita situatia,dar vorba Piolicai ,nu mi-e rusine si nu cred ca eu sunt vinovata.
Fiecare copil cu ritmul lui ,remember?
Tin pumnii sa iei decizia cea mai potrivita ptr voi