Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici relax mamicule si o sa vina K2 fara inducere

Noi suntem mai bine si mai rau in acelasi timp. Mai bine ca vad ca nu mai avem temperatura, mai rau ca e greu de tot cu injectiile, de dimineata plangeam amandoua in hohote , din pacate de atata tuse cred ca avem si laringita, e ragusita rau de tot si tuseste inca.
De cand am vanit acasa sunt ca mama-kanguroo, ar trebui sa ii pregatesc si aerosolii dar nu pot ca nu vrea sa stea decat in brate sau in brate. Si de cand sta acasa e si mai grea despartirea, seara sta la usa si ma asteapta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikol tinem pumnii.O sa fie bine o sa vezi.
Irina imi pare tare rau ca va e greu cu tratamentu.
Si tie cred ca ti-e greu cand o vezi ca sufera dupa tine.Din asta inteleg eu ca nu ii place prea mult cu bunica acasa.
Va dorim multa sanatate

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

niko sunt sigura ca pina maine va vrea singura sa vina ca sa nu o fortati voi......imi pare rau, ptr. ceea ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

HAI NIKO ...BAFTTA MULTA, NASTERE USOARA ...deci am avut dreptate ca de luni incolo se va intampla minunea......MARE GHICITOARE ma fac

lidia am vazut 2 "dracusori" si cu mami 3 frumosi foc ...acum nu am reusit sa dau si sonor...dar maine dabea astept....tare dulce Izabella

fericita de Amaia cea rasfatata!!

multumim mult kllemi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
lidia, f faine pozele!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

multumim mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

pana vine Kendra pe lume, va invit sa vizionati

POZE CU HUNII

next: un filmulet

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

vazut hunisori..tare sunt dragalasi...mai ales "Hunisorii in bucatarie"
iar filmuletzul m-a dat pe spate..se joace super bine impreuna..chiar daca probabil se mai "iau ei la trinte" eu zic ca pentru 2 anisori e foarte bine..

nu te mai ingrijora mami si pupam si hunisorii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

am revenit
azi fac cinste cu ce vreti voi
multumesc mult de urari, Ada, Clau, Ange, Nocom, Lumi sa se intoarca inmiit la voi.
Lumi f haiosi hunisorii, se schimba de la luna la alta din ce in ce mai frumosi.
ma intreba cineva de poze, cea cu ochelari in mov e verisoara Alexei, asa vrea io sa am 11 ani:))) eu nu apar in poze
Paula sarcina usoara, ma bucur ca e ok analiza.
Multa sanatate bolnaviorilor!
Maine merg la scarbici, dar doar pt trei zile, apoi co, liber pana dupa anul nou

bafta miine ...hai ca trei zile suna super..se poate si mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Vazut pe Elsa o frumoasa, iar dovlecii... moa, nici nu aveam idee ca extista atatia...am vazut si puii lui Lidia, absolut superbi

Niko nu fi trista mami, va veni Kendra singurica

Irina offf, mititica, cat mai aveti de facut injectii? multa sanatate va doresc

i-am sensibilzat crinei nara stanga de la aspirat, asa ca asta seara am tras o sperietura groaznica, cand o aspiram i-a curs putin sange

Alina hai ca sunt putine zile, numai la asta sa te gandesti

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

acum vreo luna am fost la sarbatoarea dovlecilor, la un castel nu f departe de noi; undeerau expusi tot felul de dovleci, care mai de care mai mare sau cu forme mai inedite. va pun linkul la poze aici
http://picasaweb.google.ro/Houlier/SarbatoareaDovlecilor09102010CastelulAndrezieuBoutheon?authkey=Gv1sRgCLWe18LRlJEg#5527278226112208162

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

superbe poze..iar Lizuca seamana din ce in ce mai mult cu mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Noi suntem mai bine si mai rau in acelasi timp. Mai bine ca vad ca nu mai avem temperatura, mai rau ca e greu de tot cu injectiile, de dimineata plangeam amandoua in hohote , din pacate de atata tuse cred ca avem si laringita, e ragusita rau de tot si tuseste inca.
De cand am vanit acasa sunt ca mama-kanguroo, ar trebui sa ii pregatesc si aerosolii dar nu pot ca nu vrea sa stea decat in brate sau in brate. Si de cand sta acasa e si mai grea despartirea, seara sta la usa si ma asteapta .

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

of ..mami ..Sanatate multa printzesei si tie putere.
Sa scapati cit mai repede de problemele astea!

Mergi la inceput