Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Dya, ma bucur ca nu e ce am inteles eu. Mihai foloseste inca pt lapte biberonul, dar deocamdata nici nu vreau sa il scot. De suzeta am scapat f usor, nu s a jelit deloc. Ce este drept nici nu o cerea singur, dar daca o zarea nu puteai scapa fara sa o dai. Numai bona era de vina, ca sa scape de el ii dadea repede suzeta.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina imi pare rau ca face injectii :(( sper sa nu mai fie nevoie de pre multe... Saracutza. Sanatate multa

Dya noi inca dormim cu suzi si nu cu una ci cu trei . Una in gurita si cate una in fiecare mana. Pana adormim , tzocaim cu drag si le schimbam prin rotatie de vreo zece ori :)))))
Sper sa iti fie bine pana se intoarce sotul

Lala ma bucur ca v-ati distrat ! Pupici
Claudia spor la treaba ! Sa ne pui poze proaspete :)

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudia, iti multumesc mult pentru raspuns, suna tare incurajator ce spui tu acolo! numai ca mie mi se pare (desi e posibil sa fie totul doar in mintea mea) ca deja incepem usor usor sa ne instrainam unii de altii. eu de huni si mai ales ei de mine. in plus fata de mine, tatal lor petrece cu ei cam 2 ore, si ii mai ia de vreo 2 ori pe saptamana de la cresa. cantitativ, n-ar fi mare diferenta, cu toate acestea il prefera pe el de multe ori in locul meu... si fac lucruri noi pe care eu le descopar dupa ceva vreme si ma mir de chestii care sunt chiar sub nasul meu, numai ca eu nu sunt acolo sa le vad. e trist, si chiar daca poate ei nu sufera si trec usor peste, eu nu sunt ok cu asta. deci ptr mine un part-time ar fi super, si cred ca ne-am descurca si cu banii.
insa mi-e teama ca o propunere de part-time acum, in contextul asta, cu 2 fete din echipa mea (echipa de 3 pers) care vor pleca in curand, va insemna de fapt o despartire. nu stiu daca vor vrea sa ma tina, dpdv profit si business nu stiu cum voi mai fi eu un atu ptr firma in care lucrez. de aici dilema. o sa mai astept si vom vedea peste cateva luni ce va fi, cert e ca ceva trebuie sa fac, ca nu ma simt tocmai in largul meu. uof...

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lala, am uitat sa iti spun ca m am tot hlizit la ce mai spun fetele tale. La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de haioasa!

Claudia, ma bucur ca ai mai dat pe la noi!

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

crina mea tuseste din ce in ce mai rau, azi noapte a tusit de cateva ori, de azi dimineata o tine incontinuu, pana reusesc sa dau de dr am nevoie de un sfat: am in casa dexa si antibiotic (tot ea mi l-a dat preventiv), e cazul sa il bag? ce cantitate de dexa ar trebui la aerosoli?

si se pare ca tuseste din cauza siropului care tot dr l-a dat , uffffff

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ange, eu zic sa-i faci aerosoli si vezi poate se imbunatateste situatia si nu ajungeti la antibiotic. 1ml dexa + 2ml ser + 1ml
ACC. dar la dr trebuie musai sa ajungeti! ii poti face in seara asat si maine dimineata, si apoi fuga la dr.
sanatate multa!

nici hunii nu sunt ok, m-a sunat sotul sa-mi spuna ca Robi are 38.3 si Edi 37.8... ieri Edi mi-a facut 39.... si tot tusesc... si mucii-s verzi... nu stiu ce facem maine.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi mersi de info, nu are febra, papa cum trebuie, doar tuse si a revenit ca m-a mancat undeva sa ii dau erdomed

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare mai, astia si-au facut un obicei cum vine we, cum s strica nush ce draci baltzatzi la caseta ce emite internet-ul ...si cum in we. nu lucreaza nimeni, trebuie sa astept pina luni la ora asta ca sa vina cineva sa vada ce se intampla

dya ma bucur tare muuult, ca nu este ceea ce am inteles eu...chiar eram curioasa tare sa vad ce mai face-ti.....si noi bem laptele din bibe...pai din ce altceva???...iar cu suzeta...vb. lui babytza cate 3 sau cat de mult se poate si vreau sa zic ca nu am nici o apasare ca "vai ce mare este si ca trebuie sa renunte la ea"...nici gand....o avea tot timpul sa o lase singura

LALA, LA MUUULTI ANI, LA MUUULTI ANI!! SA FI SANATOASA MULTE BUCURII SI TOT CEEA CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA ....si in continuare sustin sus si tare ca sunte-ti o familie super tare...iar rspunsurile fetelor....

babytza paduchi????....de unde???? sigur e mana soacrei la mijloc

lumi iti inteleg durerea de despartire....cu toate ca eu caut in disperare un loc de munca si nu ptr. ca nu ne descurcam asa, ci ptr. ca eu parca nu mai fac fata la toate treburile gospodaresti, dar totodata ma gandesc si la Amaia cat de greu imi va dupa......sper sa gasesti cat mai repede solutia ideala sa va fie cat mai bine....iar hunilor..sananate muulta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

angy muulta sananate...e bine ca nu are febra....cat despre aerosoli nu stiu sa-ti spun nimic....dar vad ca ti-au rapsuns fetele....crezi ca din cauza ca iai dat acel erdomed iar revenit tusea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange noi am facut aerosoli cu 2 ml dexa, 1,5 ml acc si 2 ml ser.Durau cam 8-10 min.Dupa 6-7 sedinte a disparut tusea.Asta a fost prin februarie ca de atunci nu am mai avut probleme cu tusea.La noi a mers bine si Bronhicum dupa n spe siropuri care nu au avut efect si de asemenea am auzit ca e bun Coughend naturist.
Tinem pumnii sa va faceti bine.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput