Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
Lumi tinem pumnii sa nu fie nimic grav.
Kllemi voi cum sunteti?Laptele cica ar trebui sa il bea din canita![]()
Dididi multumesc pt grija
Deci vad ca mai sunt suzetisti si fani bibe![]()
Deiu inca doarme deci deseara se culca iar la 12 jumate noaptea si se trezeste la 7 jumate cand plec eu.Ca mai nou asa face se trezeste de grija ca plec eu sa ma vada cand plec.Si cum doarme noaptea doar 7 ore ziua recupereaza si baga cate 4 ore ca si azi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
dya
multumim suntem muuult mai bine....azi mai avem antibiotic si gata, nu mai tuseste aproape deloc.....cum din canitza??? ![]()
....cei aia???![]()
Sa sti ca si Amaia la fel doarme...tot 12 si cev a noaptea....aseara chiar eram curioasa sa vad la ce ora se culca cu trecerea asta de la cea de vara la cea de iarna....intradevar sa culcat la 11.45....asta insemnand la cea de vara .....12.45...
...dar cel putin am vazut eu pe ceas alta ora ![]()
![]()
claudinna spune:
buna seara!!
sanatate multa puilor bolnaviori!!
am fost aseara la Kaufland si am vazut jucarii dragute la promotie
era o cute cu lego f mari, parca 70 ron...
angelynna82 spune:
si acum sa revin cu un mesaj ceva mai frumos ![]()
Irina multa sanatate puiutei tale,sa scapati repede de injectii 
Lumi offf iarasi si voi, multa sanatate si numai bine
, cat despre despartire nu am cuvinte, eu cand plec numai si numai cu gandul la crina stau, asa ca suntem aici
pt tine
Kllemi si la voi la fel 
Babytza cum mai paduchi??? e bun samponelul? 
CLaudinna multumim mult 
Lala tare fain ca v-ati distrat 
i-am facut cockteilul pt aerosoli, am aspirat nasul apoi pus vibrocil, i-am aplicat pe piept pulmex, acum trebuie sa ii dau eurespalul...
am reusit sa vb cu dr de familie, pt moment continuam asa 2-3 zile si vedem cum reactioneaza, abia apoi se pune in discutie antibioticul
, ceva e bine totusi ca nu mai trag un drum pipera-colentina pana la dr
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
biberon avem 3
si le folosim inca
, canita o foloseste si pe aia dar nu des.
suzeta - pediatra a zis sa i-o scot ca ii strica dantura, dar nu pot pt ca striga dupa ea suziiii, asa ca o mai las putin, dar nu sunt convinsa ca e bine
dintisorii de jos nu sunt aliniati cum trebuie ci in V si de asta inclin sa o scot, dar e teroare caci stiu cum face la somn
de
gaia.nevia spune:
Hello!
Niko, ce faci?
Radu inca bea din biberon. Suzeta nu foloseste, dar isi suge degetul si nu adoarme decat daca ii invarteste codita lui Shori pe un deget, cu eticheta rulata pe alt deget si cu degetul mare in gura... SF.
Teo a avut suzeta, era ca David, cu mai multe imprastiate prin patutz (dar hm... Teo avea patutz, nu e cazul lui Radu) si incepuse sa vorbeasca, scotea suzeta din gura, vorbea, (sau manca, sau bea) si o baga repede la loc. Nu am facut nimic special, pur si simplu intr-o zi a trecut vremea ei.
Am facut la fel cu pampers, fara presiuni, insa am vorbit o gramada despre acest subiect... si dintr-o data, de doua zile, nu a mai facut nimic in pampers. Doar la WC.
Nu stiu ce facem de luni cand incepe gradi si suntem diminetile pe fuga, cum mai apuca el saracu sa faca la WC?? Si daca il apuca in masina? Asta chiar ma streseaza (pe mine...
)
Si cum spuneam... NIIIIKOOOOO? Ce faaaaci?
mamidestefan spune:

Of imi pare rau de bobocei bolnaviori..Sanatate multa tuturor!!!
Noi am fost la un Halloween party pina la urma si a meritat din plin..am sa pun si citeva pozici (numai sa se incarce,ca merge in reluare net-ul asta)
Pup you all si revin
nikolici spune:
Nico este under contractions , dar nu este sigura de ele, ma duc sa culc copilul No1 si mai revin sa va mai spun.
Oricum am dilatatie conform dritei 2!
Si am fost intrebata dc vreau inducere miercuri cu CA sau ricin, am refuzat categoric pt moment...acu sa vedem ce o fi in seara asta.![]()
cu K2 in 40s si mamica de K1
angelynna82 spune:
hai niko hai

de cateva zile crina mea face asa, zice caca de cateva ori apoi isi da pantalonii jos si fuge la olita, nu prea face dar a inteles ideea
, sa inteleg ca trebuie gandit optimist gestul ei? 
de
ClaudiaH spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori de Irina si Angelyna! Refacere rapida!
Luminita, poate eu sunt un pic mai pragmatica in unele directii dar eu zic ca oricum puii nostri la un moment dat se indeparteaza de noi. N-are insa legatura cu cat stam noi sau nu cu ei ci cu capacitatea lor de a deveni independenti. Stefan al meu a fost tot timpul un copil independent si desi am stat acasa pana anul asta (deci pana la 5 ani), s-a distantat foarte repede de mine, el are lumea lui plina de fantezie, lumea copiilor, a jucariilor, asa e el, trebuie sa-l fugaresc sa capat de la el o imbratisare. Lucia e cu totul altfel, are un atasament fata de mine iesit din cale afara. Merge la cresa de la un an si deja e juma' de an in care ea sta la cresa intre 6 si 8 ore jumate. Cu toate astea cordonul ombilical nu s-a rupt, e obsedata de mine si desi se joaca si cu taica-su si cu frate-su eu raman personajul favorit. Fiecare copil e diferit. Eu nu cred ca tu si baietii tai va instrainati ci doar ei cresc, devin independenti si pe fondul mersului la serviciu ei invata sa se descurce si fara mama. Eu inteleg ca in sufletul tau e insa o ruptura, aceea de a nu mai cunoaste o parte mare din existenta lor si e normal sa simti asa. Eu la Stefan am plans in prima zi cand l-am dus la gradinita. E greu sa vezi cum puiul zboara din cuib. Mai ales cand puiul se ia cu zborul si uita sa vina sa-i impartaseasca mamei cum a fost zborul.