Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Beca medicii spun multe... Lasa ca se va finaliza totul cu bine!
Distractie placuta Serialbastre si Beca!Eu iar pe fuga!
Astept mesterul pt termosistem! Azi , pe seara sper sa ajungem la Matei ca mi s-a faciut un dor.... Raman si eu cu totii copii o saptamana la ai mei! In familie nu e prea roz! Stiti ca soacramea a avut cancer la san in faza incipienta! Acum i-au aparut noduli pe ambii plamani si altii la san! Cei de la san sunt "ok" adica necancerosi, in schimb la plamani e cu semnul "?"! Se pare ca e de rau... Urmeaza operatie, biopsie pe nodulul/nodulii aia urati si se va vedea.... Cu toate ca de un an relatia noastra a ramas in plop ma afecteaza mai mult cand il vad pe sotul meu...
Dupa cum zicea si Carla si noi suntem la a3a voroza cu David! Tuseste de "se rupe" nu alta! Dar am descoperit un aerosol minune: flixotide+ser fiziologic+prospan! I le-a prescris darta trecuta dr imunolog si da rezultate in cazul lui!
Sper ca de la Targu-Frumos sa va scriu in liniste! Acum sunt obosita, casa se intoarce cu fundul in sus cand se lucreaza...
De citit nu am reusit,decat am aruncat un ochi pe pagina asta!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele dragi!!!!!!

va pup,imbratisez si va iubesc!!!! va multumesc mult mult pentru aprecieri si Doamne Ajuta la toata lumea tot ce isi doreste si sanatate puiutilor

inca nu am citit tot...

oana, multumesc,ma simt bine cu piciorul desi nu ma pot folosi decat 80% de el
otilia, nu te pot ajuta cu sfaturile caci nu am folosit, poate fetele care au copii mai amri si stiu

maya a luat un pic de raceala de la mine, nu mai racise de jumatate de an.....
astazi avem musafiri pana maine, o sa incerc sa citesc tot cat savurez o cafea...

multumesc mult pentru raspunsurile cu vigantolul

ete na ca face kk; apropo, cum stati cu olita? avem copilasi care au scapat de pampers ca eu nu reusesc.....

mergem la spalat putzica si revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hallo si de la noi!

Am reusit sa arunc un ochi si pe aici asa pe fuga.
Beca multa sanatate!si copilasilor bolnaviori la fel!
Eu am f mult de invatat, am si spital,inclusiv sambata, in fine e destul obositor...
Ania s-a facut mare are 90 cm si 11.5 kg are toata dantura iesita mai putin un canin de jos.
Cam atat despre noi.
Am si un link interesant aici, o moasa arestata pentru asistarea unei nasteri la domiciliu:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p02027042.html

pupici

MIhaela, Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

buna seara,

Pupam toti bolnaviorii, sa treaca repede.

Ai mei au fost bolnavi acu'2 saptamani, Irina mi-a facut bronsita imediat dupa pneumonie asa ca Andrei a stat acasa 3 saptamani. Intre timp el mi-a facut otita si o tuse urata de tot de la mucii aia galbeni care nu am reusit sa scapam de ei de nici o culoare si am ajuns tot la antibiotic. Dupa episoadele astea doctora mi-a prescris singulair, Andrei a luat 1 saptamana si Irina 3.

Am facut o serie de 6 sapt de imunogrip junior, acum m-as duce la homeopata dar nu am fonduri luna asta. I-am luat lui Andrei niste capsule cu ulei de catina. Am inteles ca ar exista un gen de vaccin homeopat. Oricum a mers la gradi toata saptamana asta fara sa aduca nimic .

LA MULTI ANI fetelor nascute in luna octombrie, sa va bucurati de puiutzi.

Nu mai pot sa scriu, trage Irina de mine sa ma duca undeva.

Adriana si puii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va multumesc pentru raspunsurile vis a vis de oul romanesc!

Sanatate multa voua si copilasilor vostri!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Salutari si de la noi.
Am zis ca o sa scriu mai des si nu am reusit...copil alternativ bolnavior, atomic, marait, lipsa de inspiratie, ceva de munca, de toate.
Sper sa fi scapat si noi (macar pt o perioada), de asta vara ne procopsisem cu klebsiella din Gr Alexandrescu de care am scapat abia la a 2-a tura de antibiotic, am mai facut si o bronsiolita nasoala de care a scapat doar cu prednison , apoi o viroza de sezon si pana de curand am repetat la uroculturi ca ieseau aiurea.
Pentru stimularea imunitatii (as fi preferat sa fie doar natural, dar am tracut de pragul asta) ii dau tot Imunogrip Junior, am luat si Septilin dar are parabeni si nu o sa mai iau, vitamina C si tzitzi cat mai este. Vigantol i-am mai dat si peste vara dar nu regulat ca uitam, tot pana la 1 an jumate retineam si eu ca se da.

Raspund din urma aleatoriu, nu va suparati

Ertina, stiu ca nu ai cerut sfaturi/pareri legate de mers, dar totusi iti spun ce a functionat la noi (eu eram convinsa ca Mihnu e ultimul patruped, are cam 1 luna de cand si-a dat drumul singurel) : de la mai la tati, la inceput doar un pas si se arunca in bratele noastre, apoi usor usor am marit distanta intre noi si a ajuns sa parcurga intre noi lungimea sufrageriei, apoi a realizat ca poate si cu mare teama dar si satisfactie pleca intre pat si mobila, etc...e bine ca esti calma si rabdatoare si ca lumea acolo nu e asa rautacioasa ca aici "asa mare si nu merge, vaiii"

Flo, si noi suntem in cautare permanenta de jucarii noi, in speranta ca il vor tine ocupat, cum zicea si Carla sortatoarele ar trebui sa ii preocupe (Mihnu reuseste sa bage o forma si apoi se straduieste sa le puna si pe celelalte prin acelasi orificiu , ar mai de ex. cerculete de asezat de la mic la mare, la Oana am mai vazut; la noi mai dau roade jucariile muzica si/sau electrice.

Scuzati litere lipsa sau duble, dar tastatura laptopului are un inamic temerar, fan clipuri haioase de pe youtube fara de care mami nu ar putea depasi 1 m distanta de maimutica; imi propusesem sa nu apelez niciodata la metoda ":desene", dar efectiv sunt legata de maini si de picioare altfel.

Sanatate multa la bolaviori.
La multi ani sarbatoritelor lunii octombrie cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

Ar trebui sa ma bag la somn ca am avut o saptamana de groaza noaptea probabil de la maseluta nr 4 care nu mai iese si care il face si foarte mofturos la mancare; am un ajutor saptamana ce vine, mami meu care e in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Dar m-am cam obisnuit fara somn, asa ca bantui...

Sa va mai zic de puiucul meu : greutate undeva putin peste 10 kg (la mare si dupa aceea mi-a luat fff bine in greutate, unde si venea dupa o perioada de stagnare data de pb de sanatate, acum e in greva foamei ca Sara), scurtut cam 74-75 cm si mers copacel de unde toata lumea ii cam 1 an.
Stie/spune/face foooarte putine in comparatie cu multe albinute si bondarei, copii mai mici; la varsta asta ar trebui sa execute comenzi simple ceea ce nu e cazul la noi, pediatra (care nu il cunoaste decat din septembrie) zicea pe atunci sa il mai las o luna doua sa vedem... de cele mai multe ori nu ma baga in seama cand ii explic ceva sau il rog ceva; retine doar ce vrea/place cainele/latratul de caine e "am-am" spus cu mare pasiune, "hai sa ne spalam pe manute" fuge la chiuveta, dar daca ii dau un magnetel sa il duca inapoi pe frigider dupa ce le insira intoata casa, ma ignora...

Mi-ar placea sa ma pot intelege mai mult cu el, sunt constienta ca vorbierea activa poate aparea mai tarziu, dar macar cea pasiva ....

Strig catalogul in ordinea picilor, cat reusesc...ca sa mai uit de suparare.

Ioana, sanatate multa si sa nu se adevereasca ce au spus doctorii despre tiroida.

Sarmisa, nu ai mai scris demulttttt, sunteti bine ?E frig tare la BV cred.

Deea, au mai crescut carliontii lui Rafael??????

Catalina_b, nu cred ca te-am citit prea des...

Baby first, la Maramu' e totul in regula ?

Anda Magda, banuiesc ca serviciul iti ocupa mult timp, eu ma gandesc cu groaza la acel moment, prefer sa il consider foarte indepartat cu toate ca sotu' ma streseaza sa caut bona sa pregatesc plodul din timp. Clara e bine ?

Dana Mi, sarcina usoara si bb sanatos, pupici lui Bubu.

Ufff, abia am terminat apilie si am obosit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monicabo, .
Ioana, eu cred ca totul va fi bine, daca DD v-a daruit inca un bebe, atunci va avea grija sa aiba parinti sanatosi .
Mh, bun revenit, scrie-ne mai multe cand poti. Multumesc pentru link.

Am uitat sa-i spun Laurei ca noi nu avem nicio treaba cu olita/wc-ul si nu ma grabesc deloc. Larisa zice "caca, pfuuu" si "pute" numai dupa ce a facut. Cand o sa spuna dinainte, o sa o pun pe olita. Nu cred ca este vreun copil la noi care sa fi scapat de pampers, sunt altii de 3 ani jumate care n-au scapat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

bebe beca, carla va multumesc frumos pt raspunsuri. am gasit dentist, de care uitasem complet este prieten cu frate-meu.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Donez sot, amatoarelor (si profesionistelor) recompensa .

Mergi la inceput