Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
neata fetele.. ...
ioana cred ca o sa faca furori printre fete de mic,flacaul vostru..nu te stresa ca o sa fie bine si cu bebele si cu tine
alynta multa sanatate soacrei si la biopsie sa iasa necancerosi noduliisanatate la pitici si pupici
laurraa noi folosim in joaca reductorul de buda,ca cu olita sunt marcata de cand era sora-mea aia mica..producea ea ce producea acolo si apoi fugea asa prin casa si manjea totul in calea ei si maica-mea facea curat in urma eiasa ca la noi reductorul e la putere
mh bine ai revenit
badrianabine ai revenit!!! of raceala asta cu mucii ei si tusea asta sper ca acum sunteti bine cu totii
narcisica bine ai revenit!!lasa comparatiile cu alti copilasi de aceeasi varsta..iti faci singura rau iar puiul tau e binecate ai vrea sa faca la varsta asta??lasa baiatul in pace
carla si eu am vrut sa-l donez pe al meu ieri de vreo 2 ori,dar nnu cred ca s-ar incumeta cineva nici macar cu recompensa..asa ca se pare ca reman in continuare "bunurile " nostre cel mai de pret
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
am intrat doar sa va salut, la amiaza sper sa si recuperez paginile din urma. nu am mai intrat in weeek/end pt ca, asa cum v-am spus, am avut musafiri. matei a fost ff incantat de verisoara lui, s-au jucat super, nici nu ne asteptam sa se joace asa frumos amandoi. daca, la inceput alesia il pupacea continuu iar matei statea cu capul plecat, rusinos , la sfarsit era cam invers - sarmana fata nu ma scapa din imbratisarile lui fiu-miu . cred ca al meu a vrut sa faca senzatie, caci a mancat continuu, pe cand alesia, nu a mancat NIMIC solid. doar apa, ceai si lapte la greu noaptea. ce-i drept, ii dau 2 maselute... al meu umbla cu gurita dupa lingura lui vara-sa, astfel incat, cumnata mea il hranea tot pe matei.
va pup, am plecat la treaba.
coraly spune:
Ioana, multa sanatate! Sper sa nu fie asa grava situatia pe cum zice doctorul. Mergi la analize si ingrijeste-te.
Dominic ma dispera de vreo 10 zile. Nu mai mananca bine deloc, abia jumate-3 sferturi din portia normala, e matait si mieunat toata ziua si tot cu degetele in gura. Asa ca ieri m-am uitat cu lanterna si ii ies 2 molari jos, 17,18. Mie mi se pare chiar ciudat sa-i iasa acum molarii de 2 ani. O sa caut pe net sa vad daca mai sunt cazuri.
Revin dupa ce mai citesc din urma...
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
miruta spune:
remember me?
imi cer mii de scuze ca intru asa rar pe la voi...ma simt "dezertoare" caci eram obisnuita sa va scriu mai des dar timpul e asa putin de cand am inceput munca...
de citit va citesc cand apuc,sunt la curent cu toate nazdraveniile puiutilor vostri,am vazut poze minunate,Anto mereu imi cere sa vada pe bebe (ne uitam impreuna la pozele voastre) dar cu scrisul tare greu caci vrea si ea sa butoneze cu mn.Incerc sa-i dedic tot timpul meu ramas liber ,si asa e usor "stresata "de lipsa mea zilnica de acasa,in weekend e asa fericita si mirata cand se trezeste si ma vede ...repeta intruna mama,mama si rade.
acum sunt la munca ,e o perioada mai "relaxata" caci e vacanta ...
Anto e bn in rest,nu inregistram progrese mari nici la capitolul limbaj,nici la dezvoltare fizica ,are o perioada de stagnare ...are doar 6 dinti,mananca de sparge tot ce prinde si cere non-stop de mancare ...avem si noi parte de tantrum-uri,curios,manifestate in cursul saptamanii cand ajunge mami acasa de la serviciu...inca nu am gasit o modalitate de calmare sigura...uneori merge sa ii vorbesc si sa ii distrag atentia,uneori e ca un catar...o tine pe a ei si ma enervez si eu.
Cam atat ...sunt chemata..trebuie sa fug.
Va pup,va imbratisez cu drag si mi-e tare dor de voi.
Bebe Beca spune:
buna dimi si de la noi, pup toate fetele, pe Miruta, Mh, Adriana, Narcisica in mod special, de bun revenit!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 22+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
strunfita spune:
Neatza si de la noi, cam la pranz
Andreea s-a trezit la 4 jumate si nici chip sa mai adoarma Tre' sa trecem la un singur somn pe zi, poate se regleaza si cu trezitul asta de dimineata, 6 mai era cum era, da' asa
Narcisica, mh, badriana, bine ati revenit!
Otilia, cum e Arina?
Carla, sanatate multa fetelor La Andreea i-am dat intr-un final apis 30CH din 3 in 3 ore, apoi am mai rarit, asta dupa ce prima homeopata (una noua, ca cica eram nemultumita de asta veche) mi-a zis luni ca are pneumonie si laringita si i-a dat veratrum album 30CH (cica ar fi remediul Andreei si ar fi trebuit sa se faca bine). Marti am mers la pediatra care a zis ca e viroza si nu a auzit nimic la plamani. Dar tot tusea si incepuse sa faca si febra, miercuri am ajuns la homeopata veche si s-a crucit de cat ii era de rosu gatul, la plamani era ok, am trecut pe apis si ne-a mers foarte bine. Si nici nu mai calc pe la prima hoemopata ever.
Cris, cum e Miru? si voi?
Miruta, ma bucur c-ai mai scris Anto te pedepseste, de aia face crize cand vii tu acasa.
Intrebare... Ce ati face voi in cazul nostru? Andreea n-a facut inca vaccinul de 1 an (Infanrix-ul) din diverse motive. Acum ce sa fac, sa-l fac acum, la o saptamana de la viroza sau sa mai astept? Dar daca mai astept mi-e ca dam in alta viroza, sanse mari, si asa ajung de se marita fata si n-am vaccinat-o ...
of, sunt rupta de somn, va pup si ma duc sa bag o tigara
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Ioana, ma bucur ca bebe e bine, multa sanatate tie
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
otiliap spune:
buna fetele din nou!
alic, multa bafta pe 22!
beca, i-a fost bine arinei miercuri si joi acasa. vineri a fost la scoala, ca deh, aveau petrecere dupa ore, pt halloween...si nu putea rata asa ceva. e mult mai bine acum.
carla, imi pare rau sa aud iar de viroza si la voi. multa sanatate!! poate ar trebui sa o tii pe sabina o perioada acasa, pana se mai calmeaza epidemia asta de viroze... nu stiu, zic si eu...
cat despre bronhovaxom, da, i-l dau arinei. de ce intrebi?? stii ceva despre el?? astept sa-mi spui... cica trebuie sa-i dau cate 10 zile pe luna, timp de 3 luni.
trimit si revin.
otiliap spune:
am revenit...
serialbastre, cum e cezara?? cum ati petrecut la gura humorului??
oana mvt, la arina polipii nu sunt mari in mod normal. dr a spus ca acum s=au marit peste limita din cauza racelii, dar ca vor da inapoi cu siguranta, dupa tratament.
bafta miercuri la dr. sa nu doara intepatura si sa nu faca febra!!
cris, la noi e mai funny scrisul cu pixurile de diferite culori pe parchet, pe pereti (daca nu vede mami), pe caietele de scoala ale arinei (asa e cel mai bine ).
multa sanatate va dorim!! sa stii ca si pe mine m-a prins raceala asta si stranut si de cate 10 ori o data ...imi mut plamanii din loc, nu alta...
otiliap spune:
tot eu...
beca, cum a fost la salina?? ati fost la indicatia unui dr sau asa, pt plimbare?? poate ne spui mai multa, ca as merge si eu cu copiii.
cat despre tiroida, aritmii si sarcina, multa sanatate!! dumnezeu ne da cat putem duce!! capul sus, mai ai putin si-ti vezi baietelul si apoi te vei putea ocupa si de sanatate!!! si oricum, cred ca nu ai putea naste altfel, decat prin cezariana, dupa alte 2 cezariene... nu gresesc, nu??
alynta, cum e la parinti?? ce face matei?? ca parca avusese febra...dar david - a trecut viroza??
multa sanatate soacrei tale, poate totusi va fi bine si se va dovedi ca nodulii nu sunt cancerosi.
laurra si voi raciti?? cred ca mai toti copiii de aici au cate o mica raceala
noi nu stam la olita, dar, sincera sa fiu, nici nu ma stresez, mai ales ca e frig si-i este mai bine cu pampers, ca-i tine de cald. am incercat in vara cu olita, dar se arcuia, asa ca am renuntat.