Gasca de Constanta***129***
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
Lulu,daa,iubire mare..insa uite ca am aflat ca fetita de care ziceam,e a Dandusei..Deci Dandusa,noi venim la petit,s-o luam pe Crinuta:)))
Lulu,mersi de informatie,uite ca am gresit,desi nu voiam..scuze Crig..Inca o data multumiri,mamicii si fetitei,Mariuca.Va pupam.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
CRIXIA spune:
Leditia, aseara ma gandeam la David, cat a umblat el de colo-colo, cum a luat-o pe Fiquelle de mana, de 2x, deci nu a fost greseala, mai degraba chimie! Sper sa ii fie bine, stiu ca el e sensibil, il feresti de colectivitate...tocmai de aceea eu n-am adus-o pe Alexia, stiind ca e dupa boala nu vroiam sa distribuie ceva.
Rox, sa-mi spui si de unde cumperi hartii de briose!? Eu am forma, dar mai am cateva hartii, trebuie sa incerc si reteta ta.
Revin, ma duc sa hranesc pitica!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
mai,dar tu nu ai stare??? apropo,poti sa vb? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Pot.Doar sunt TANARA si NELINISTITA!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Bine ai venit acasa Rox...si multam de reteta...trecut langa cornuletele bicolore
Alina abia astept urmatoarea intalnire...sunt obosita si azi...caci eu am fost ieri si la o cununie religioasa cu hunii dupa mine..iar toculete nu mai purtasem de ~3ani...dar sunt happy atat eu cat si copii.
Din banuti o sa-i cumpar birou lui Bogdi...pentru logopedie si scoala (apoy)
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxanaz spune:
Crix, de la Metro. daca ma duc in week end iau ptr toata lumea ca si asa trebuie sa iau si pentru Olivia
sunt cutii cu 200 de bucati parca si costa vreo 11-12 lei... mie imi ajung o gramada de timp.
lulu77 spune:
Gabi, recunoaste...erai aseara cu tocurile tale, si apoi mai sufera baba la frumusete, doar sti
Gatul l-am tratat preventiv cu ceva, ma asteptam sa nu mai scot un sunet azi(spre deliciu unora , dar sunt ok, la cat am vb/strigat/licitat aseara
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Crix, de la Metro. daca ma duc in week end iau ptr toata lumea ca si asa trebuie sa iau si pentru Olivia sunt cutii cu 200 de bucati parca si costa vreo 11-12 lei... mie imi ajung o gramada de timp. |
Si ptr mine, da?
Galarina spune:
Dragelor, felicitari pentru intiativa! Ne bucuram ca am ajuns si noi la intalnire, si speram ca am putut ajuta (macar un pic) copilasii cu probleme.
M-am bucurat sa revad fetele "vechi" si ca am vazut o multime de copilasi veseli!
Va pup!
ADINUTZA spune:
Salutare,
Eu abia m-am trezit, dar am scuza ca am fost la nunta si apoi sunt in concediu.
M-am bucurat enorm ca am putut fi alaturi de voi pentru un scop atat de nobil, nu mai zic de distractia de care am avut parte
Ma duc sa-mi fac o cafea pe care o voi savura cu briosa si cred ca o sa gust si dulceata de cirese pe o feliuta de paine cu unt...Asta ca remediu dupa tortul mancat aseara
Vreau sa va multumesc, din suflet, si in caz ca nu v-a spus nimeni azi, sa stiti ca sunteti minunate.
CRIXIA spune:
Adinutza, nu mai suntem minunate, suntem Deosebit de Minunate....prescurtat Deosebite!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana