Gasca de Constanta***129***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neatza....
va invit la o cu cereale cu scortisoara.....

dragele mele,cu siguranta trebuie sa repetam figura,ca sa mai stam si la o barfa mica (sau in termeni mai frumosi sa socializam),copiii sa se joace.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rox

D'acuma pot sa ma pregatesc ...s-a reintragit familia!

Absenta motivata: Mygirl si Happymumy

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

007, ce deliciu!!! Am luat 3 lingurite si l-am pus in frigider....dar ispita!!! dupa 5 minute l-am scos si am continuat! Alexiei nu-i place la gust, dar ea e asa fitzoasa la dulciuri, incat parerea ei nu conteaza! In schimb ii place cum arata deasupra, s-a minunat, are si o propunere" data viitoare sa scrie ceva, cine l-a facut", asta e comentariul ei!!!

initial,pe fiecare tort,am vrut sa pun initiala fiecarui baiat(M,D si B),facute din chestiile alea aruncate pe tort,dar am sesizat ca ele se decolorau si se imprastiau si atunci le-am pus pur si simplu pe tort!
data viitoare,o sa tin cont de propunerea Alexiei!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, plutea ceva in aer . Astept retete de briose.

Ma bucur sincer ca sunteti aici! Uite cum dau si eu apa la soricei pe la birou si ma ascund dupa monitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cristina(Crixia)...am o explicatie si ptr tine..painea parea necoapta, ptr ca am facut-o la un program f scurt, nu am avut timp de programul pe care eu il ador, a trebuit sa fac mai multe, si acel program asa are setarile, deasupra painea iese cu coaja alba.La urmatoarea intalnire iti fac o paine bunaaa, cu lapte/iaurt, cu miez de seminte, ptr sufletelul Anei si al vostru.

Aceeasi explicatie si ptr cealalta "cumparatoare" - Angeliquedes.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..eu vreau cafea..deci dodo,lasa ibricu la mine:))
Fetelor va multumesc foarte mult pt aceasta initiativa si pt implicare.A fost foarte frumos.Noi ne-am simtit foarte bine,chiar daca eu am stat mai mult dupa David.De altfel o avertizasem pe Rox,ca voi sta mai mult dupa el,mai ales ca e prima data cand merge la un loc de joaca si e printre atatia copii.
Dupa cum stiti,avand in vedere cat e el de sensibil eu nu l-am dus niciodata si in general are restrictii,dar ma bucur ca am facut-o acum.A fost minunat.
Ma bucur ca am cunoscut fetele face-to-face,desi pe unele le stiam,ma bucur ca David s-a simtit ok si mi-a placut f mult atmosfera.M-am simtit ca intr-o familie.
Asa..fii-miu a pus ochii pe-o mamica,apoi pe o fetita..Faza cu fetita a fost dementiala..ea se dadea pe un balansoar,iar fii-miu a luat-o de manuta si o tragea de mana,iar ea l-a urmat:))))Si ea cu un glascior superb..unde ma duci,unde ma duci?ce vlei sa facem?Demential,am ras si m-a emotionat f tare.Si s-au dus la balansoarul ala mare si eu am zis ca se pun si ei unu intr-o parte si altu in alta..insa nu au vrut sa stea despartiti,asa ca a trebuit sa-i dau pe ambii..si sa ma vedeti ce fain ma dadeam eu cu copii in balansoar:))))

Miha,demential tortul..din briosele roxanei nu am gustat,insa mi-a promis ca-mi face:)))

Va multumim tuturor,toate ati fost la inaltime.

Lulu,nu erau cerceii,sa stii ca David nu sta asa la oricine..si mai ales nu prea sta in brate,decat cand ii este lene sa mearga:))Si dupa cum ai vazut iti dadea pupici asa in aer si cred ca te-a si pupat in stilul lui caracteristic..deci e mare lucru,crede-ma..Unii se milogesc al naibii de tare pt un pupic..

Va pupam si va imbratisam cu mare drag pe fiecare in parte.Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc personal.

PS:animalu'a fost tarat prin camere si i s-a aratat noua casa,desi cred ca-i mai mare decat fii-miu:)).Multumim..cred ca fetita Simonei mi l-a adus si sper sa nu gresesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Boti, multe multumiri mamei tale. dulceata este suuuper!!! si mai vreau!! (ca Adi mi-a furat-o pe aia de cirese albeeee :((( )
reteta pentru briosele cu cacao si fructe de padure este:

2 cani faina
2/3 cana zahar
1/4 cana unt topit sau ulei
2/3 cana lapte
1 ou mare sau 2 medii
un plic praf de copt
un varf de cutit bicarbonat
o lingura cacao
un praf de sareun plic sau 2 zahar vanilat
aroma de care doriti (eu am pus rom)
(eu masor cu cups americane ca am norocul sa am. nu va faceti probleme daca nu aveti masurile, masurati totul cu o ceasca normala de cafea, sa zic de 150-200ml. conteaza doar proportiile!)

incingeti cuptorul la 180 grade - daca aveti cuptor ventilat eu le coc pe 170 ventilat
amestecati faina, cacao, zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt si bicarbonatul
in alt vas bateti ouale, uleiul sau untul topit, laptele
turnati amestecul lichid peste prafuri . amestecati cu un tel sau o spatula. daca amestecul e prea tare adaugati 2 linguri de ulei - compozitia trebuie sa fie ca cea de chec! (se intampla lucrul asta, deci nu va agitati daca compozitia nu arata din prima asa cum trebuie).
puneti in tava de briose formele de hartie, turnati 2/3 compozitie in ele, adaugati fructe de padure deasupra. eu le pun congelate, nu e deloc nevoie sa se decongeleze! puteti folosi absolut orice fel de fructe doriti.
le coaceti cam 20 de minute - le incercati cu scobitoarea ca pe orice chec.

reteta pentru cele bicolore este a Laurei Adamache: http://adamache-laura.blogspot.com/2008/06/mini-checulete-bicolore.html in care eu am adaugat scortisoara in partea cu cacao, for a better kick (eu as fi pus niste ghimbir dar ma temeam ca copiii or sa se strambe )

enjoy!

R

Mergi la inceput

fetele,nu uitati sa votati(cele care n-ati votat) si of course,daca va plac pozele!!!multumim!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi deci e dragoste curata, sa inteleg, intre mine si David....ca aseara am mai avut succes si cu Mihaita.
Cu Bogdan am mereu...deja e veteran

Era Mariuca...fetita lui CRIG, ajutorul meu de baza de aseara

Da, nu uitati sa ne votati(cine nu a facut-o deja), cine participa sa isi puna rapid link-ul la semnatura.

Sa stiti ca eu deja am inceput pregatirile.....ptr urmatoarea supriza

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Sa stiti ca eu deja am inceput pregatirile.....ptr urmatoarea supriza

mai,dar tu nu ai stare???
apropo,poti sa vb?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput