Gasca de Constanta***129***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Alina si Cristina, felicitari pt eveniment si pt ca m-ati determinat sa citesc un capitol intreg din urma (ca sa nu reintru ca...musca-n ciorba)

Ma bucur ca v-am revazut azi si ca am cunoscut fetele mai noi, intrate dupa ce eu nu am prea mai scris...

Sper sa reusesc sa intru mai des.
PS: Leditia, mi-a placut fff tare David...e scump foc...

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Mada,te asteptam mai des!

gata,am fugit si eu la somn,ca tsunami al meu,nu vrea sa doarma fara mine si pace!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Se vede ca a fost o placere maxima, de vreme ca s-a intrat in masa in aceasta seara! A fost o pagina 13 cu noroc, aproape ca a trecut neobservata!
Am intrat si eu mai devreme, ca doar am ajuns mai rpd ca voi, chiar daca am avut alt traseu....si nu era nimeni, nu scrisese nimeni de pe la ora 15.

Si eu ma bucur mult ca am vazut oameni vechi si dragi sufletului! Celor noi , iar tuturor

007, ce deliciu!!! Am luat 3 lingurite si l-am pus in frigider....dar ispita!!! dupa 5 minute l-am scos si am continuat! Alexiei nu-i place la gust, dar ea e asa fitzoasa la dulciuri, incat parerea ei nu conteaza! In schimb ii place cum arata deasupra, s-a minunat, are si o propunere" data viitoare sa scrie ceva, cine l-a facut", asta e comentariul ei!!!

Rox, trebuie sa vii si sa ne spui secretul brioselor! Eu n-am gustat, dar am vazut eu ca-s bune, le-am gustat din privire!! Si sa imi spui de unde cumperi hartie de briose, ieftina si buna! Eu am luat ultima data Fackelmann, dar sunt cam putine in cutiuta.

Lulu, Anei i-a placut painea! Era satula, dar s-a intins ea dupa paine pana cand a trebuit sa-i dau fetii un colt in mana!!!

V-as enumera pe toate, dar sigur uit pe careva!!!

Pe maine!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si noi ne-am simtit super!a fost scurt dar f intens.tortul delicios,praji cu gris la fel.briosa n-am mancat dar aratau bestial!sper ca se mai organizeaza astfel de evenimente!si neaparat vom sta mai mult!

felicitari Lulu,pt initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ma bucur din suflet ca am reusit sa ajung si sa revad atatea persoane dragi si sa cunosc altele carora le stiam doar nick-urile.

Dandusa, o surpriza foarte placuta ca te-am intalnit si ca ai scris aici.

Boti, ma uimesti cu pozele! Nici eu nu stiu cand le-ai facut (cu exceptia uneia ). Te asteptam aici, nu mai sta in umbra ! Si ca tot mi-ai amintit, sa ii spui mamei tale ca dulceata de cirese amare e cea mai buna dulceata pe care am mancat-o in viata mea

Felicitari celor care s-au implicat in organizare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ooooooo Buna dimineata Constanta,
ce animat e subiectul

tuturor celor ce au scris si multi -ici si celor ce o vor face.
La noi Bogdi a "cazut" primul la datorie(dar s-a si jucat pana a obosit...zanuca a adormit ca de obicei pe la ora 22si 30 ...acum logic ei dorm...eu va citesc .Va las cu drag si

all

Edit:Am copia poze de la Boti mai astept

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza!
Eu data viitoare promit ca aduc si trupa! Sanatosi sa fim!
Azi e vineri, pentru cele care munciti, sa fie o zi scurta si usoara!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza!

Pup fetele minunate.
Poze aici..nu multe, ati vazut ca am avut multaaaa treaba

Ma bucur enorm de mult ca v-ati simtit bine, si sunt convinsa ca data viitoare va fi si mai frumos. Va trebui, sa stam mult mai mult, sa avem timp si de o cafea/suc/sprit/vhisiki -fiecare dupa chef/preferinte .

Ptr seara minunata ce a trecut, nu a fost decat meritul vostru

Dandusa...te asteptam des, mult mai des pe langa noi
Si este valabil ptr toate fetele minunate

Pup, fug la o cafea tare...de emotii "de dupa eveniment" nu m-am odihnit prea bine.
Revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
dragele mele - VOI sunteti cele mai altruiste, dragute, frumoase si vesele fete pe care le-am intalnit vreodata. va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut aseara pentru prietenele noastre si pentru mine. datorita voua scriu azi din nou la acest subiect si credeti-ma ca sunt teribil de emotionata (lucru care nu mi se intampla prea des).
Boti, Georgiana, Ana, imi pare extrem de bine ca ati venit si ca ne-am cunoscut. sunteti niste persoane extraordinare.
Angelique, Isi, imi pare extrem de bine ca ati venit.
Dandusa, esti extrem de draguta iar Crinuta o dulceata de fata.
pe "vechituri" le pup inca o data si le imbratisez, m-am simtit ca acasa printre voi - din nou.
imi sterg nasu' si revin cu reteta de briose.
pentru absolut toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rox, bine ai revenit ACASA!

Ma simt datoare cu detalii "financiare".Scopul a fost atins, zic eu, ptr un inceput, a fost f bine, totul (banutii si restul donatiilor) impartit egal ptr cei 3 pui speciali.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput