Gasca de Constanta***129***
Raspunsuri - Pagina 18
lulu77 spune:
007, esti datoare cu reteta de tort.
Este asteptata de toate Deosebitele noastre.
Eu sigur il voi face cat de curand.
Ledivrem si reteta tortului facut de tine...si papat de ...stie ea cine
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Fiquelle spune:
Eu am luat si de la Carrefour hartie pt briose, dar asa e, cum zice Rox, sunt mai putine in folie...
Rox, eu inca nu le-am gustat, dar astept masa de pranz...dupa...(sunt copil cuminte)
Fetelor, sunteti grozave si ma bucur ca ati luat o initiativa care a revigorat forumul si a readus printre noi fete tare dragi sufletelor noastre...stim noi despre cine vorbim...
Uite, si pe mine m-ati facut sa scriu din nou, dupa o lunga absenta...
Cand va fi urmatoarea intalnire?
roxanaz spune:
mai io nu iau de la carrefour ca-s mai putine in ambalaj si mai scumpe. de aia zic de metro ("pentru profesionisti" )
Adi zi si mie cum e dulceata de cireseeee unde e emoticonu ala cu bale????
lulu77 spune:
Rox uite..numa' ma gandesc..ADINUTZULE, unde esti, ai terminat borcanul?
Eu dezvirginez, cred, ca maine pe cel de visine.
Mada
lulu77 spune:
Citat: |
Cand va fi urmatoarea intalnire? |
peste putin timp, in luna Cadourilor.Sunt in pregatiri.
Boti,fi pe faza!
lulu77 spune:
Vreau sa "strig" pe doua membre dragi, sa se alature si ele Andata si Merry Ana, va asteptam alaturi de noi
Fiquelle spune:
Fetelor, vreau sa-mi cumpar o geaca de piele, si nu ma pot hotari: http://www.lorman.ro/vezi_produs.php?id=490
sau http://www.lorman.ro/vezi_produs.php?id=456
sau http://www.lorman.ro/vezi_produs.php?id=464
Ce parere aveti?
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
lulu77 spune:
Mada, eu te vad in a doua
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Mada, eu te vad in a doua Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
Si pe mine tot aceea ma atrage cel mai mult, insa nu mai au decat marimea S...eu de obicei port S la bluze, camasi etc...oare ma cuprinde marimea S la geaca cu un pulover (f subtire)sau tricou cu maneca lunga pe dedesubt?
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
boticelina spune:
Fetele iubitele, va multumesc pentru primire, nu prea-mi vine sa dau buzna asa, dar ma bucur sincer ca v-au placut bunurile de la mama, asta-i bucuria ei, ingrijeste livada si apoi umple camara cu chestii deosebite, cum e dulceata de cirese amare sau de migdale (din migdalul ei din curte...)
M-am simtit ca pestele in apa printre voi, sunteti cu adevarat minunate si cand ma gandesc ca pe Lulu am agatat-o pe Okazii... Aseara nu mai aveam voce, si pentru prima data in viata mi-am auzit copilul spunand ca vrea la nani
"tip" pentru cine biscuiteste cu copiii: am luat alaltaieri de la Metro un set de decupatoare pentru biscuiti (dar merg si pt pasta de zahar de exemplu), cu 100 de piese, 30 de lei, toate literele, cifrele, figurine, figuri geometrice, o multime nene, maine avem zi de facut biscuiti. Antrenament pentru Craciun
Rox stii vreo reteta simpla si buna de fursecuri/biscuiti care se preteaza la mozol de copil de 2 ani jumate? (mai important mozolul decat rezultatul final copt, adica vreau sa fie prietenoasa coca, nu sfarimicioasa...)
Pupici tuturor
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"