Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bumblebee, io zic ca e nevoie de o pompa buna, daca vrei sa scoti cat mai mult... Io ma descurc cu naspeta mea, dar scot numai de suprafata...

A papat al meu 140ml... am ramas cu un san cu laptic... nu mai vroia... dar cum am scos din congelator laptic, si l-am dezghetat, am zis sa ii dau, ca il arunc... poate mai mananca el ceva... si din cei 100 cat erau, a mai papat 80... Nu stiu de ce nu vrea san, ma innebuneste... Ca doar ii vine bine, ca e plin un san... nu vrea si pace, degeaba il toto tin, ca nu sta, urla... Chestia ca mai am la congelator doar 200ml, dupa care completarea va fi LP, ca nu cred ca voi avea chef sa ma tot mulg zi si noapte... si oricum pompa mea nici nu scoate ce ramane dupa mofturile copilului...

Merg la nani, ca is rupta... Noapte buna si linistita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Cris am o colega a carui baietel facea tot asa cum povestesti tu...doar ca a facut asa de la inceput...iar colega mea a zis ca sigur ea e de vina, ca lapte are dar nu stie sa il alapteze si a angajat o moasa de la maternitate sa ii vina in fiecare zi acasa sa il puna ea corect la san...dupa o saptamana au renuntat iar moasa i-a spus ca a mai vazut astfel de copii prea lenesi ca sa suga la san si prefera biberonul...iar colega mea in continuare s-a muls insa lapticul a scazut si in final au ajuns la 3 luni pe LP

...dar cu pediatrul ai vorbit? el ce zice?

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!
Mie imi e atat de somn, si Raul nu mai vrea nicicum sa mai doarma
Eu am avut noroc cu cantecele de la cutiuta muzicala. Tare ii mai plac lui Raul. Favorita lui e - In padurea cu alune. Si sunt o gramada acolo, nu se prea repeta.
Racusor, cum e Andrei?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Sorina - ce faza naspa cu soacra ta, bine ca al tau e ferm!
Pufescu - cum s-a gaurit?

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, nu am reusit sa mai mergem la pediatru- era o tipa foarte buna, ii placea si lui Vlad de ea, ii radea si gangurea mereu, dar care s-a lasat de meserie, si a plecat din tara... Asa ca va trebui sa imi caut alt pediatru... bine, mai am medicul de familie al copilului, care e pediatru, dar nu ma incanta deloc... Azi dimi a papat 190 la san, in 2 reprize... Cred ca e vorba de greva suptului, ca am mai citit si io pe net... Daca nu ne mai intelegem nici cum cu sanul, o sa incerc sa folosesc mameloane, sa vedem asa daca vrea... Noaptea trage bine, n-are treaba... si azi dimineata a tras bine, ca era somnoros... dar peste zi, cand e activ, fresh, odihnit, se plictiseste de tras, dupa 100-130ml... io tot insist... sa vedem...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Oana - sani goi prin casa ... poate.

chiar dimineata ma gandeam ca trebuie sa incerc si varianta asta
...doar ca miscandu-ma se misca si pielea si doare ingrozitor...in sutien stau cuminti acolo in cutiuta lor

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu ma pregatesc sa merg cu delfinasa la cantar. Doarme acum dupa papa de la ora 8. Ce ma bucur ca a ramas la programul de saptamana trecuta. Aseara iar mi-a adormti 2 ore cat am fost la plimbare pe jos pana la un magazin de jucarii. La magazin s-a trezit dar n-a bazait deloc asa ca ieri am bifat o zi cu putine frichineli si bazaieli ca doar a avut 3 reprize de somn bun.

Ochidut, voi v-ati mutat la birou cu Larisa? E deja de-a casei nu ? Daca nu ti s-ar fi potrivit ce faci sau nu ti-ar fi placut sunt convinsa ca ai fi lasat-o balta si ai fi stat acasa. Dar faptul ca esti pe baricade spune multe. Esti o fire activa si foarte bine faci ca nu incerci sa te transformi in casnica daca nu ti se potriveste. Pentru ca atunci apar frustrari garantat.
Imi pare rau de accident. Bine ca n-a fost mai grav si ai avut ambitie sa nu renunti la alaptat.
Of, ma oftic ca n-am timp de poze dar e musai sa merg sa o imbrac pe Elisa.

Aelita pai am pus un link cu www.child-safety-gates.com/scstore/c-Guardian_Angel_Window_Guards.html" target="_blank">Windows Guards Dar cand lucram eu la primul job stiu ca am vazut cataloage cu protectii ferestre si se numeau www.freepatentsonline.com/5454415.html" target="_blank">Safety Screens
Trebuie sa caut mai bine pe net dupa aceste denumiri ca aveam si o brosura cum putem sa prevenim caderile de la ferestre. Exact ce spuneai tu, nici un scaunel si nici o masa in zona ferestrei deschise.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Sorina - ce faza naspa cu soacra ta, bine ca al tau e ferm!
Pufescu - cum s-a gaurit?

mmmda. Tocmai m-am sunat al meu sot sa mergem in we la soacra! Am un chef.... Dar asta e, nu vreau sa-mi privez copilul de bunica lui dar ce ma seaca ca tot timpul o aud nepotul meu in sus nepotul meu in jos dar nu i-a cumparat nicodata nik. Nu vreu acuma jucarii, hainutze de sute de lei dar macat acolo o jucarica la 10 lei, sau macar sa zica uite mama, eu nu stiu ce sa-i cumpar va dau 10 lei ca atat imi permit dar luati ceva la baiat. N-ai sa vezi asa ceva. Numai pt ea!!! De cand am devenit mama nu ma gandesc pt mine dar mi-as dori sa puiul meu sa fie adorat de bunici, matusi... bla bla. Parintii mei in fiecare luna pe 13 ii cumpara cate ceva. Sa nu credeti ca stau bine cu banii (mama e profa si tata a iesit la pensie) dar tot timpul ii cumpara ceva, nu foarte scump, dar gestul conteaza. In fine nu mai discut de soacra ca sunt fete care o duc si mai rau.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu am avut noroc cu cantecele de la cutiuta muzicala. Tare ii mai plac lui Raul. Favorita lui e - In padurea cu alune. Si sunt o gramada acolo, nu se prea repeta.

si noua ne placea cutiuta muzicala cand eram mai micute , acuma doar daca mai si dansam pe melodii... preferata e cea cu motanul "a plecat golanul..." si "in padurea cu alune", dar cred eu ca si ptr ca i le cantam eu mult cand era in burtica . dar le asculta cuminte si acuma, ca sunt multe si le am si pe telefon... pe la 2 luni ii lasam telefonul peste noapte in patut si tot la 2 zile il incarcam

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, nu am reusit sa mai mergem la pediatru- era o tipa foarte buna, ii placea si lui Vlad de ea, ii radea si gangurea mereu, dar care s-a lasat de meserie, si a plecat din tara... Asa ca va trebui sa imi caut alt pediatru... bine, mai am medicul de familie al copilului, care e pediatru, dar nu ma incanta deloc... Azi dimi a papat 190 la san, in 2 reprize... Cred ca e vorba de greva suptului, ca am mai citit si io pe net... Daca nu ne mai intelegem nici cum cu sanul, o sa incerc sa folosesc mameloane, sa vedem asa daca vrea... Noaptea trage bine, n-are treaba... si azi dimineata a tras bine, ca era somnoros... dar peste zi, cand e activ, fresh, odihnit, se plictiseste de tras, dupa 100-130ml... io tot insist... sa vedem...

Poze
Neatza fetelor!

Racusor imi pare rau ca Andrei a cazut,offf,stiu ce inseamna,si al meu pitic a cazut la 4 luni din pat pe parchet si tot asa,am fugit la medic,eram disperata,nu dormeam noptile,numai imaginea aia o aveam in minte,dar el nu avea nimic,dormea,papa,radea :) asa ca fii tare,el nu are nimic cu siguranta.Imi spunea un medic ortoped ca ei au oasele moi,nu li se intampla nimic,facea misto de mine ca eram ingrijorata :)

Crispo, nu mai fi stresata cu cat papa, crede-ma,el papa cat are nevoie,nu moare de foame :)Cantitatile alea sunt un standard,dar copiii nu cresc toti dupa standarde.Ai vazut copii la fel?:) A mea nu papa cu siguranta nici cat papa al tau minim :) si e vioaie.Au fost zile cand nu stiu daca a papat per total 300-400 ml(nu o mai cantaresc sa nu o iau razna ),dar nu pot fi toate mesele la fel,tu papi aceeasi cantitate la fiecare masa?Daca e vioi nu ai de ce sa-ti faci griji

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Paula e bine, multumesc doar ca nu prea doarme si nu stiu daca sa pun pe seama cazaturii sau pur si simplu e o zi mai altfel

aseara greu mi-a adormit, iar dimineata la 6.30 a inceput foiala, daca il tineam in brate dormea, cand il puneam jos, chiar si langa mine, incepea sa maraie...a adormit putin pe la 9, vreo 15 minute, desi era rupt de somn nu s-a mai culcat. pe la 11 abia am reusit cu greu sa il adorm, sa vedem in continuare...ma tot gandesc ca poate il doare capul

in general se trezeste la 7.30 - 8 dimineata, apoi pe la 9 mai trage un somnic de jumate de ora - 1 ora, apoi inca jumate de ora pe la 11 si somnul de amiaza de la 2 de vreo 2 ore...azi pana acum nu prea ne-am incadrat in program....ieri nu mai zic mi-a dormit in brate pe la spital

aaa, aseara la baita am vazut ca are o vanataie mica la genunchiul stang cred ca a cazut pe stanga, ca si la frunte tot pe partea stanga e lovit, desi nu prea se mai vede cucuiul...offf, ingerasii la care ne rugam in fiecare seara cred ca l-au ajutat mult

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput