Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Neata Paula e bine, multumesc doar ca nu prea doarme si nu stiu daca sa pun pe seama cazaturii sau pur si simplu e o zi mai altfel aseara greu mi-a adormit, iar dimineata la 6.30 a inceput foiala, daca il tineam in brate dormea, cand il puneam jos, chiar si langa mine, incepea sa maraie...a adormit putin pe la 9, vreo 15 minute, desi era rupt de somn nu s-a mai culcat. pe la 11 abia am reusit cu greu sa il adorm, sa vedem in continuare...ma tot gandesc ca poate il doare capul in general se trezeste la 7.30 - 8 dimineata, apoi pe la 9 mai trage un somnic de jumate de ora - 1 ora, apoi inca jumate de ora pe la 11 si somnul de amiaza de la 2 de vreo 2 ore...azi pana acum nu prea ne-am incadrat in program....ieri nu mai zic mi-a dormit in brate pe la spital aaa, aseara la baita am vazut ca are o vanataie mica la genunchiul stang cred ca a cazut pe stanga, ca si la frunte tot pe partea stanga e lovit, desi nu prea se mai vede cucuiul...offf, ingerasii la care ne rugam in fiecare seara cred ca l-au ajutat mult mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Legat de faptul ca nu prea mai doarme nu te gandi ca are legatura.Al meu parca dupa lovitura s-a potolit. El nu dormea ziua deloc decat in brate,apoi a doua zi dupa cazatura dormea cu toate zgomotele posibile langa el.Cand am fost la doctor mi-au spus ca sigur e linistit ca au trecut colicii si ca nu are leg sigur cu cazatura.Asa si la tine,sunt convinsa ca a si uitat mititelul
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
racusor2010 spune:
gabriela, deci vad ca nu delfinasul sef a dat startul la sarituri
asa si eu, aseara stateam cu sotul si eram numai pe net sa vad ce au patit alti copii care au cazut...si vedeam in fata ochilor numai copilul intins pe jos si auzeam bufnitura bine ca e bine, ca altfel sigur o luam razna
si dr de la spital, unde i-am facut eco facea misto, zicea ca e totul ok, dar te pui cu o mamica ingrijorata si cu o tona de sentimente de culpabilitate?
sotul zice ca e ok si ca sa ma destinda face si el misto, il intreaba pe andrei daca a vrut ieri sa invete sa zboare , m-a intrebat daca i-am facut poza sa imortalizez momentul
si el e ingrijorat, dar daca a vazut ca e copilul bine, s-a calmat si incearca sa ma calmeze si pe mine
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
gabrielaene spune:
citat din mesajul lui racusor2010 gabriela, deci vad ca nu delfinasul sef a dat startul la sarituri asa si eu, aseara stateam cu sotul si eram numai pe net sa vad ce au patit alti copii care au cazut...si vedeam in fata ochilor numai copilul intins pe jos si auzeam bufnitura bine ca e bine, ca altfel sigur o luam razna si dr de la spital, unde i-am facut eco facea misto, zicea ca e totul ok, dar te pui cu o mamica ingrijorata si cu o tona de sentimente de culpabilitate? sotul zice ca e ok si ca sa ma destinda face si el misto, il intreaba pe andrei daca a vrut ieri sa invete sa zboare , m-a intrebat daca i-am facut poza sa imortalizez momentul si el e ingrijorat, dar daca a vazut ca e copilul bine, s-a calmat si incearca sa ma calmeze si pe mine mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
gabrielaene spune:
Trebuie sa fim tari pentru ca ei ne simt. Teoria e usoara,cu practica ma lupt si acum
sorina_goga spune:
aaaaa si ultima, si nu ma mai plang de soacra....
Copilul meu e obisnuit cu 24 de grade in casa, asta e temperatura la care se simte el bine, la grade mai putine se trezeste din ora in ora. Data trecuta cand am fost la ea erau 19 grade in casa Stia a ne ducem dar nu s-a gandit sa dea drumul la centrala. Dupa ce am facut eu galagie a dat drumul. Noaptea au fost doar 20/21 de grade si bineinteles ca s-a trezit copilul de vreo 3 oriiar ultima data l-am luat cu noi in pat ca avea manutzele, piciorusele si nasucul inghetate!
Acum a anuntat-o Emi (sotul) sa faca 24 de grade!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
si noua ne placea cutiuta muzicala cand eram mai micute , acuma doar daca mai si dansam pe melodii... preferata e cea cu motanul "a plecat golanul..." si "in padurea cu alune", dar cred eu ca si ptr ca i le cantam eu mult cand era in burtica . dar le asculta cuminte si acuma, ca sunt multe si le am si pe telefon... pe la 2 luni ii lasam telefonul peste noapte in patut si tot la 2 zile il incarcam _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Copilului meu ii plac doar melodiile cu mult bass. Adoarme dansand doar daca muzica este cat mai tare si mult bass, gen hip hop, r&b. Oricum important ca muzica sa fie cat mai tare data. I-am pus si delfinasii care i-ati postat pe forum... nici un efect sau mai bine zis a inceput sa se agite. Singura muzica "linistita"care o asculta este cea de la carusel, ca se uita la jucarii cum se invart si caruselul proiecteaza imagini!!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee S-a stricat pompa! am imbulinat-o crunt sper sa nu se schimbe mult in productie pana vine de la reparat... am gasit in bazar pe DC un avent electric cu alte accesorii la 300 ron, dar evident nu e noua, nu stiu ce sa fac, sa risc ?! ca si asa avem un buget ciuruit.. rau Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
alina, si eu mi-am luat pompa second...eu zic ca n-are nik...doar o speli, o sterilizezi si gata...ce s-ar putea intampla?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Diana_Eva spune:
Paula-despre ce cutiuta muzicala povestesti? vreau si eu ca m-am saturat de cele 3 cantecele ale noastre! Si mai sunt si englezesti. doar eu cant in Padurea cu alune ... dar nu prea sti cuvintele si bag mult la,la,la in cantecel.
Sorina- sa-i spuna sotul ca daca nu face caldura stati la hotel .
Oana - eu stau cu sutienul de alaptat cu "buzunarele" desfacute - DAR daca ma vede puiuta trage un chiot de bucurie/ pofta si incep sa curg instant.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
paula_m spune:
Diana, cutiuta muzicala o gasesti in mailul iul.aug2010@gmail.com - parola e aceeasi cu parola de la delfinasi.
Nu mai stiu cine a trimis-o cand eram gravidute si ne pregateam cu de toate pt delfinasi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
paula_m spune:
Aaa, si in mail este la docs, sus in stanga...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze