Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
Oana - sani goi prin casa ... poate.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

chiar dimineata ma gandeam ca trebuie sa incerc si varianta asta
...doar ca miscandu-ma se misca si pielea si doare ingrozitor...in sutien stau cuminti acolo in cutiuta lor

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, foloseste tinctura de galbenele, inainte si dupa supt, chiar intre supturi...o sa cicatrizeze rana...ustura probabil, dar dezinfecteaza si incet incet o sa treaca rana...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

S-a stricat pompa! am imbulinat-o crunt sper sa nu se schimbe mult in productie pana vine de la reparat...

am gasit in bazar pe DC un avent electric cu alte accesorii la 300 ron, dar evident nu e noua, nu stiu ce sa fac, sa risc ?! ca si asa avem un buget ciuruit.. rau

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

alina, si eu mi-am luat pompa second...eu zic ca n-are nik...doar o speli, o sterilizezi si gata...ce s-ar putea intampla?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mie mi-e sa nu se strice in timp prea scurt. Adica sa nu arunc banii pe fereastra. O primii pasi noua costa 120 ron, plus ca am garantie la ea. Sotul s-a dus acum sa vada ce si cum. Tipa aia nu mi-a raspuns la mail, cred ca tot una noua iau daca nu primesc un raspuns imediat de la tipa cu anuntul.
Azi dimi am incercat cu pompa manuala, una bunuta chiar, mai fetelor, cand am strans 60 ml (dupa 15 min) aveam febra musculara. I-am zis sotului sa se miste repede ca sa nu se schimbe multe in productie, acuma saracu' alearga...
Azi am facut proba, am zis eu ca macar dimineata cand e odihnit trage tot... da de unde, mai aveam lapte in san si asta se enervase rau, pauze, plimbAri, nu stiu ce are, culmea e ca dupa ce scot ce pot cu pompa il pun pe el si mai trage ce-i ramane, adica nu e lenes, dar tot atata sta si cat e sanul plin, in fine, are vreun cronometru care nu-i permite sa suga la san mai mult. Ca somnul tot e dulce la tzitzi

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu am avut noroc cu cantecele de la cutiuta muzicala. Tare ii mai plac lui Raul. Favorita lui e - In padurea cu alune. Si sunt o gramada acolo, nu se prea repeta.

si noua ne placea cutiuta muzicala cand eram mai micute , acuma doar daca mai si dansam pe melodii... preferata e cea cu motanul "a plecat golanul..." si "in padurea cu alune", dar cred eu ca si ptr ca i le cantam eu mult cand era in burtica . dar le asculta cuminte si acuma, ca sunt multe si le am si pe telefon... pe la 2 luni ii lasam telefonul peste noapte in patut si tot la 2 zile il incarcam

Copilului meu ii plac doar melodiile cu mult bass. Adoarme dansand doar daca muzica este cat mai tare si mult bass, gen hip hop, r&b. Oricum important ca muzica sa fie cat mai tare data. I-am pus si delfinasii care i-ati postat pe forum... nici un efect sau mai bine zis a inceput sa se agite. Singura muzica "linistita"care o asculta este cea de la carusel, ca se uita la jucarii cum se invart si caruselul proiecteaza imagini!!!!

da, sorina, asa e si isa acuma, muzica inseamna activitate intensa, cu cat e mai ritmata e mai bine dispusa! si o da pe rock, ca sora-sa... la dormit la fel ii place caruselul, dar asta inseamna sa fiu pe faza sa il invart iar, si atunci face ochii maaari!!! mai bine il las sa cante o tura, si apoi adoarme uitandu-se la ursuletii care se mai leagana din inertie...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaene

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Neata

Paula e bine, multumesc doar ca nu prea doarme si nu stiu daca sa pun pe seama cazaturii sau pur si simplu e o zi mai altfel

aseara greu mi-a adormit, iar dimineata la 6.30 a inceput foiala, daca il tineam in brate dormea, cand il puneam jos, chiar si langa mine, incepea sa maraie...a adormit putin pe la 9, vreo 15 minute, desi era rupt de somn nu s-a mai culcat. pe la 11 abia am reusit cu greu sa il adorm, sa vedem in continuare...ma tot gandesc ca poate il doare capul

in general se trezeste la 7.30 - 8 dimineata, apoi pe la 9 mai trage un somnic de jumate de ora - 1 ora, apoi inca jumate de ora pe la 11 si somnul de amiaza de la 2 de vreo 2 ore...azi pana acum nu prea ne-am incadrat in program....ieri nu mai zic mi-a dormit in brate pe la spital

aaa, aseara la baita am vazut ca are o vanataie mica la genunchiul stang cred ca a cazut pe stanga, ca si la frunte tot pe partea stanga e lovit, desi nu prea se mai vede cucuiul...offf, ingerasii la care ne rugam in fiecare seara cred ca l-au ajutat mult

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Crema cu arnica e foarte buna. Daca iesi treci pe la un plafar sau pe l ao farmacie si cumpara.E buna pentru astfel de lovituri.La noi nu lipseste din casa.
Legat de faptul ca nu prea mai doarme nu te gandi ca are legatura.Al meu parca dupa lovitura s-a potolit. El nu dormea ziua deloc decat in brate,apoi a doua zi dupa cazatura dormea cu toate zgomotele posibile langa el.Cand am fost la doctor mi-au spus ca sigur e linistit ca au trecut colicii si ca nu are leg sigur cu cazatura.Asa si la tine,sunt convinsa ca a si uitat mititelul

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

asa e...si noi arnica folosim...sunt si granule homeopate si creme...e buna pt vanatai, cucuie, sa nu se faca cheaguri de sange...ajutqa f mult...e indispensabila pt atunci cand incep cazaturile...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Oana - eu stau cu sutienul de alaptat cu "buzunarele" desfacute - DAR daca ma vede puiuta trage un chiot de bucurie/ pofta si incep sa curg instant.

abia de ma vede isa ca imi dau bluza jos sau ma deschei si incep chiotele, imi vine sa o mananc ce scumpa e!! se invarte, sare, chiuie si nu are rabdare s-o mai si dragastesc eu, direct la izvor!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Gabriela, asa e, mananca ei cat vor... Dar cand vad ca mananca numai 80, de lene, ma ia cu cald... il las, mai respiram amandoi, mai ragaie... si iar il pun la san... si mai mananca 100... deci clar e el incapatanat... si initial mananca cat sa ii treaca senzatia de foame... Ei, lasa, ca la al doilea voi fi muuuuult mai relaxata... ca acum is toata un stres, cu cantarul dupa mine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Gabriela, asa e, mananca ei cat vor... Dar cand vad ca mananca numai 80, de lene, ma ia cu cald... il las, mai respiram amandoi, mai ragaie... si iar il pun la san... si mai mananca 100... deci clar e el incapatanat... si initial mananca cat sa ii treaca senzatia de foame... Ei, lasa, ca la al doilea voi fi muuuuult mai relaxata... ca acum is toata un stres, cu cantarul dupa mine...

Poze

cristinuta, ce-ar fi sa lasi cantarul pt o sapt deoparte? sau chiar pt o luna si sa-l cantaresti la o luna? stiu ca odata ce-ai intrat in cercul asta vicios al canatrului, e greu sa scapi...dar crede-ma, nu e bine...Vlad e un copil sanatos, perfect incadrat in limitele greutatii la varsta lui...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

nu seamana doua sarcini si doi copii intre ei... poate al doilea va fi asa cuminte ca nici n-o sa stii ca ai bb mic . sti cum se spune: copiii rai pana la 1 an sunt buni dupa aia, si invers...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:

Poze
Bine ca mai vrea Eu am terminat cu cantaritul cand vedeam ca papa 50 si apoi nu mai vroia dar in greutate lua bine de asta ziceamPupam micul mofturici

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

RIANA MARIA de cristina_serban

mami, cum mai sunteti?!

_

Mergi la inceput