Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Rody, ca bine ai zis:
Riana de Cristina Serban, sanatate si crestere usoara!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
gabrielaene spune:
Uram si noi multe lunite inainte cu sanatate puiutilor sarbatoriti azi!
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
Diana_Eva spune:
Eu cu laptopul (am ceva de facut pentru birou), cu "cutiuta muzicala" , cu pompa in mana cealata ... a adormit copilul singur pe paturica.
Acum dilema era sa o mult sau nu.
Am facut greseala sa o mut si acum e treaza si dornica de jaoca iar eu nu am terminat ... Data viitoare stiu - se lasa copilul sa doarma pe paturica de activitati ( azi e prima zi cand patesc asta).
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
sa va spun ce am facut mai devreme...
la 9.30 a papat isa amandoua titi, ca dimineata se trezeste cu pofta de mancare. zic eu: pana pe la 12 cel devreme poate mai doarme, oricum nu papa, sufi cat sa se adune ceva laptic. DAR pitica s-a trezit la 10.30, ne-am jucat, am povestit si apoi a inceput sa ma tot certe si sa priveasca insistent spre piept... of, ce ne facem? punem fetita sa pape , ea incepe sa traga, apoi sa maraie, sa ma plesneasca cu manutele... ca nu venea mai nimic... si mami sta, se gandeste, mai plimba fetita prin casa poate adoarme, iar fetita o prindea pe mami de titi prin bluza... asa ca merge mami la bucatarie sa pregateasca suplimentul, si-mi cad ochii pe mostra de cereale ce-am primit-o ieri cu revistele... citesc instructiunile in timp ce o plimbam pe isa de la o titi la alta si hotarasc: isa primeste o lingurita de cereale in biberon!! zis si facut, dar... la ora adevarului, delfinasa sesizeaza o diferenta de gust si-mi scuipa lapticul . zic: mai incerc o data, daca nu... nu! si a papat tot biberonul de 120 ml cu lingurita de cereale!! acuma chiar credeam ca o sa doarma bine... ti-ai gasit!! se face ora 11.30, adica dupa inca o ora, si se trezeste isa mea tiuind de-a dreptul! am crezut ca si-a tras paturica pe ea sau ceva de tipa asa, cand colo ea era dezvelita si plangea prin somn. ma si gandeam ca azi n-o pot satura cu nimic... ma intind langa ea si ii dau titi, ca intre timp ceva parca se adunase, am facut si un dus fierbinte inainte... dar ea vroia doar sa ma simta langa ea, asa ca si acum doarme linistita cu capul pe bluza mea de pijama...
concluzie: nu ne grabim cu diversificarea, nici nu vreau s-o ingras (e si-asa pe curba de sus), dar decat sa-i dau 200 ml lp, mai bine mai putin (90, ma gandeam eu) cu o lingurita de cereale. asta doar inca o saptamana, sau pana terminam mostra, ca nu vrem sa o invatam cu cereale. dar apoi sigur o sa-i fac suculet de portocale, tot asa cate o lingurita la amiaza, ca acum nu mai e seara, ci amiaza momentul critic la laptic... si, de fapt, doar acum ca a reinceput sa manance bine avem oarece incidente, cred ca nici nu se mai satura asa bine cu lapticul meu - ca productia era in crestere, se simteau si sanii tari si noaptea chiar curgeau daca nu puneam pompa... pana la urma, nu e dupa mine, e dupa nevoile ei...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Rody, ea chiar vrea sa recupereze pt saptamana trecuta
Oana, am uitat sa-ti spun, eu cand aveam ragade, dupa mese ma spalam si dadeam cu crema si imi puneam aparatoare de san intre mese, crema statea mai bine pe san si sanii respirau, ca nu atingeau material deloc.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
de unde i-ai luat ursuletul?...e atat de fain vreau si eu unul, ca salopetele de fas parca nu ma incanta asa tare... Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Urs frumos gasesti la kiabi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
michelle1981 spune:
OANA - pt ragade am auzit de la o mamica de crema Lansinoh. Eu nu am incercat decat Garmastan chiar dupa ce am nascut, dar nu am mai avut nevoie.
Wrap-ul din ce material e? As vrea sa imi cumpar si eu material pt wrap dar nu stiu cum trebuie sa fie la textura.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Eu cu laptopul (am ceva de facut pentru birou), cu "cutiuta muzicala" , cu pompa in mana cealata ... a adormit copilul singur pe paturica. Acum dilema era sa o mult sau nu. Am facut greseala sa o mut si acum e treaza si dornica de jaoca iar eu nu am terminat ... Data viitoare stiu - se lasa copilul sa doarma pe paturica de activitati ( azi e prima zi cand patesc asta). Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
eu o las sa adoarma unde apuca pe patul nostru, in carucior, leagan si mai nou da, si in centrul de activitati
acum am adus-o de afar, era in carucior si dormea si am lasat-o acolo. Am zis ca apuc sa va scriu vou. Dar vad ca s-a trezit si face conversatie. Deja de vreo 5 min gangurelile incep sa fie mai mult tipete, cred ca e nervoasa ca am lasat-o acolo.. Ma duc la ea
de Larisa Ioana 24.06.2010
Diana_Eva spune:
michelle - eu am comandat warp-ul pe didymos si desteapta de mine a comandat lana + bumbac - foarte fain DAR e grosut dar ne coacem in el!!! nu rezistam nici eu nici ea, cel putin pana il prind sunt uda toata! asa ca ai grija!
pe didymos vezi si alte materiale, compozitii
daca ai nevoie de marimi il masor pe al meu
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga aaaaa si ultima, si nu ma mai plang de soacra.... Copilul meu e obisnuit cu 24 de grade in casa, asta e temperatura la care se simte el bine, la grade mai putine se trezeste din ora in ora. Data trecuta cand am fost la ea erau 19 grade in casa Stia a ne ducem dar nu s-a gandit sa dea drumul la centrala. Dupa ce am facut eu galagie a dat drumul. Noaptea au fost doar 20/21 de grade si bineinteles ca s-a trezit copilul de vreo 3 oriiar ultima data l-am luat cu noi in pat ca avea manutzele, piciorusele si nasucul inghetate! Acum a anuntat-o Emi (sotul) sa faca 24 de grade! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
Nu te supara dar tu ca mama poti sa-l inveti la temperaturi mai scazute asa cum e normal. E mai bine pentru copil sa fie calit progresiv. Nu in prima luna de viata dar acum se poate ca li se incalzesc bine de tot extremitatile.
E foarte important sa nu li se usuce nasucul in timpul noptii de la caldura.
Aici se recomanda sa fie noaptea in dormitor 16-18 grade. Si sunt multe case in care dormitoarele nu se incalzesc. Asa avem si noi dormitorul fara incalzire. Doar cand s-a nascut Elisa in decembrie l-am folosit primele doua luni. Atat. Acum e scos ca se urca Elisa pe el. Dar nu-mi fac griji pentru Iulia ca am observat cat de calde are manutele in ultima vreme.
Eu am dormit alataieri cu bluza de trening pe mine iar Elisa in camasuta de noapte si mai mult deasupra plapumei. De multe ori o acopar si se trezeste nervoasa ca nu vrea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)