Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Neata! Ce noapte linistita am avut... Bine,ca aseara pana aproape de 12 s-a cam foit el cu suzeta lui cu tot, s-a trezit la 5, a papat, l-am tot intins de obraz sa pape cat mai mult, si in 15 min a adormit... si inca doarme... Chiar ieri ma plangeam ca dupa prima trezire nu doarme bine, ei , acum baga somn deja de 3 ore...
Diana, io cu voma in jet am patit-o o singura data, cred ca din cauza ca a mancat mult prea agitat la san, si nu apucase sa scoata aerul.. cred... nu ar putea fi si la voi asta?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Neata!
Noi me pregatim de somnelul 2
Am intrat special sa spun ceva, dar neuronul meu a luat-o la fuga si nu pot sa-l prind
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
pufescu spune:
neatza.
azinoapte pe fond de super oboseala cand imi montam pompa(avent electrica) am gaurit o valva(aia mica de deasupra 'biberonului' de care se tot plang fetele ca pica la pompa manuala.Noroc ca am una de schimb in cutie.Acum ma gandesc cu groaza ca daca o comit din nou raman fara obiectul muncii.Ar fi stupid sa trebuiasca sa iau alta pompa pt o valva...stiti cumva unde as putea gasi piese de schimb?
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 oana dar de ce iti face ranile astea? eu chiar citeam in seara asta in dr spock ca nici o mamica nu ar trebui sa aiba probleme de alaptare, ca daca sunt probleme ar trebui corectata pozitia de alaptare si sa verificam mereu daca copilul tine tot mamelonul in gurita plus o mare parte din aureola, ca asa si stimuleaza lapticul, dar nici nu trage de mamelon sa provoace rani. iar cand incepe sa se joace cu mamelonul, sa oprim alaptarea, bagand un degetel in coltul gurii copilului.... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
era foarte infometat...iar sanul plin bine, pielea intinsa si cand a prins cu gingiile a strans tare si a crapat pielea
m-am tot dat cu crema dar fiind un mediu umed...nu apuce sa se regenereze intre supturi...deci e vorba de 2 crapaturi care nu apuca sa se vindece...Matei mananca la 4 ore deci ii vine randul la cel ranit o data la 8 ore...pur si simplu nu stiu ce sa mai fac...nici nu vreau sa ma gandesc cand apar dintii...asta e povestea!
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
neata!
ce mai facem azi?
hai ca suntem cat p-aci sa picam pe pagina a2a..:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
buna dimineata si de la noi...
am avut o trezire pe la ora 3, a papat una bacata titi plina in 15 min, ca am tot insistat eu trezind-o... mie imi tihneste cum suge noaptea, asa de linistita, in plus este si lapte!! am pastrat titi 2 ptr trezirea de la ora 6-7, dar... surpriza!! s-a trezit abia la 9!!! si nu ma pot impaca intre isa si maria la ora de varf!! dar acum am trimis printesita la scoala, ii dau papa isabelei si poate mai tragem un puiut de somn, ca asa bine a fost ieri...
si pe cutia noastra de lp scrie ca se poate pastra o luna, numai bine m-am incadrat...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
sorina_goga spune:
Neata!!!
Nu vreau sa-mi laud delfinasul, sa nu-l deochi, dar de 2 nopti doarme de la 22.15 pana la 07.00 fara trezire!!!!
Mycya imi pare rau ca iti face pb Andra. Sora mea are o vorba cand ma vede obosita, stresata, nervoasa : "2-3 zile si trece" si eu tot o intreb cand mai trec cele 2-3 zile!
Denisa nu te mai necaji din cauza soacrei. Te inteleg perfect. Acum a mea soacra e in stare sa ma pupe si in fund dar am avut de tras cu ea.... M-ai aveam vreo 2 zile pana la cununia civila si ea il batea la cap pe al ei fecior sa amanam cununia civila, sa mai asteptam, ca ea a fost luata pe nepregatire cand am anuntat-o ca ne casatorim.... si multe faze nasoala care nici nu vreau sa-mi aduc aminte. Eu is omul cu paharaul, odata umplut...... o respect ca i-a dat viata sotului meu, dar atat. O ating de fiecare data cand imi vine bine. Eu am avut mare noroc ca sotul a fost de partea mea (impropriu zis)dar a pus-o la punct "Sorina va fi/este sotia mea si ori ce ai zice asta nu se va schimba". sper sa se rezolve pb cu a ta soacra, ca numai de asta nu ai tu timp acum. Sa-ti traiasca cele 2 minuni!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
crissy77 spune:
citat din mesajul lui rodyka nu mai stiu cine zicea de calorii ptr fiecare aliment... imi amintesc acum multi ani (eram in liceu ) si socoteam cu sora-mea la fiecare masa cate calorii mancam, era ca un sport! iar tata zicea: pai voi nu mancati mancare, voi mancati doar calorii!!! www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/" target="_blank">aici tabel cu valoarea calorica a principalelor alimente, o sa avem nevoie... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Pentru fetele interesate de metoda caloriilor (WW e o varianta a numararii caloriilor) aveti aici un site aproape complet (calcul necesar calorii - jos, filtrari, cautari alimente - dreapta sus si ce e mai important, poti calcula cate calorii ai consumat - clic pe plusul verde din dreapta alimentului)
http://calorii.oneden.com/
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 oana - ai mail ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
ti-am raspus merci merci
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
am avut o noapte... trezit de kk la 1, adormit greu la loc, trezit de foame la 3 ... adormit greu ... numai baby songs am in cap...am inregistrat pe telefon ca steluta se tot oprea. Asa erau nesfarsite, 3 cantecele iar si iar si iar si iar...am ramas fara baterie la telefon.
Cri - probabil ca asta e! e Haplea rau!
Oana - sani goi prin casa ... poate.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)