Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, nu m-am gandit ca ar fi folosita din punctul asta de vedere, dar n-as vrea sa se strice pompa, din pacate e o suma mare pt mine Maine am sa sun sa vad ce zice si sper sa ma prind daca nu e cazul s-o iau.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am citit azi intr-una dar nu am apucat sa scriu nimic
acum nici nu mai retin ce voiam sa va sun ca sunt plina de nervi ca nu imi adoarme deloc fata asa ca acum dupa 2 ore de frichi frichi am pus-o in patut si urla intr-un hal de ma umplut de nervi pana peste cap bineinteles ca si ea urla de nervi ca nu o iau in brate sa o plimb iar toata casa

draga de tine, cred ca esti la capatul puterilor... eu patesc asa cu isa daca nu o scot deloc la plimbare, in casa se plictiseste si nu are somn, nici nu e obosita ca sa vrea sa doarma... poate gasesti o chestie care sa ii placa, sa o calmeze, o muzica ceva, eventual chiar uscatorul de par, televizor, calculator, mai incearca sunetele de delfini care le-a gasit CRISTINA, sau o baita mai calda...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, Primii pasi electrica, chiar si-a facut treaba, eu stiu, poate am fortat-o prea mult, dar cine ar fi crezut ca o sa ma mulg cat e ziua de lunga

Mycya Papusa, nu stiu ce sa-ti zic ca sa te incurajez, nici al meu n-are niciun gand de somn acum. O sa treaca si astea intr-o zi, pt moment sunt doar niste fapturi inocente si neajutorate care cunosc lumea prin noi. Andra e mai curioasa uneori si al meu e curios, in special seara la ora asta, cu maraielile din rigoare, dar macar de ar sta linistit in brate la plimbat, dar nu, tot cu foiala de abia il tin si cu maraieli, ca deh, asta-i filmul in fiecare seara.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

deci....a urlat bine 15 minute iar eu in timpul asta i-am facut 50 ml ceai si acum dupa ce a baut 30 a adormit instantaneu de oboseala.oricum peste o ora se trezeste sa pape asa ca de adormit eu nu se pune problema ca mai tare ma obosesc.

Roxana_theo si noi am facut prima doza de Rotarix la 2 luni si in aceeasi zi si Infanrix ,a doua doza de Rotarix o vom face peste 2 sapt.la noi nu s-au vazut reactii, supozitor a spus numa in caz ca face sa ii punem nu preventiv.

Racusor off ce sperietura, o sa fie bine DD are grija
de acu si eu am sa stau cu ochii in 7 (ca eu am masa de schimbat pe vana, e suport dintr-ala cu vanita mica dedesupt care se pune totul peste vana mare. sper ca ati inteles ceva ) si numa imi imaginam daca Doamne fereste ar cadea cat de periculos ar fi .

Bumblee si eu cred ca daca e sterilizata nu e nimic doar ca e dezavantajul ca nu e garantie si in caz de ceva pierzi si aia 300 de ron.

credca mai intru sa va scriu maine ca sunt franta si nici sa scriu nu mai stiu
ma intind putintel macar ca si o ora e importanta.

n buna delfinariu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

si eu care credeam ca doarme pan la ora mesei adica 23 jumate dar mi-am gasit io a inceput cu scuipatul suzetei si mami facut naveta pat -patut sa io dea inapoi, asadar am fact bine ca nu am incercat sa adorm ca mai rau imi faceam.

Crispro,RodyBumblee va multumesc mult de incurajari sunt o plangacioasa bine ca si oboseala din mine e de vina, probabil ca sunt parinti mai obositi ca mine dar cum eu am impresia ca sunt singura caruia i se intampla
Rody a la noi nu merge baia ca mai tare o agita , iesitul afara o facem dupamiaza ca e f frig si seara am face turturi, dar e o curioasa de nu iti poti imagina si asta nu numa seara
cand e ora de dormit, ea nu mai poate de oboseala si stand la mine in brate atat se suceste numa sa se uite peste peste tot sa nu piarda ea cine stie ce, e cu ochii in toate partile dar ok te uiti neica dar cat?nu mai ai de gand sa si adormi??!!

Mergi la inceput

vina credca este tot a mea ca am fost asa de activa si energica in timpul sarcinii ca nu stateam mai deloc si asa e si ea acum daca nu doarme nu am sanse sa stea linistita si daca nu ii scutur jucarele prin fata ei sa ii atrag atentia. al meu sot ma tot intreaba daca mai sunt bebelusi ca ea asa de curiosi si in halul asta de energici a si pe deasupra si nervoasa ,cand o las max 5 minute in leganel asa mai pedaleaza, da din maini si se incrunta ca si cum "de ce o las io acolo"

fug sa ii dau tzitzi si pe urma la somn

nbuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Buna seara delfinuti!

Noi luni am vomitat de cateva ori ( nu regurgitat - vomitat cu jet). Ieri deloc. Azi iar. Am sunat la pediatru, mi-a zis ca nu e crocobaur in burtica daca ieri nu a vomitat ... printre altele am vorbit de kg ei (6.2kg). Mi-a zis ca sunt multe si sa nu-i dau mai mult de 160ml/kg corp. Dar nici in zilele cand e haptea rau de tot nu manaca atat. Ma rog nu avea sens sa intru in polemici la telefon. Cand mergem la el si o va vedea o sa discutam pe indelete. Cu vomitatul o sa incercam sa mancam putin si des - vedem ce iese. Mi-a zis ca daca vomita cand ragaie e din cauza imaturitatii sistemului digestiv (ea asa face o pun pe umar garaie, apoi imediat vomita cu jet). Trebuie sa o tin cat mai ridicata.Deci nu e pericol daca ridicam treptele la landou.Am ajuns sa ma schimb de 4-5 ori/zi. De multe ori ea scapa fara sa se ude deloc(are barbita)iar eu sunt de sus pana jos. SI iese mirosul doar la dus.

Acum i-am dat masa de seara 135ml - si ma cam striga - o mai las cu jucariile poate adoarme. Imi este clar insa ca la 3 va da desteptarea.

Racusor drag - ce spaima - of de acum clar ca nu o mai las nici o clipa pe masa singura. Mai faceam si eu din astea - ma intorceam cu spatele sa iau hainute din dulap. Sau o sa ma mut pe jos pe o paturica.

Rody - Dar stiu ca te-a sperita Maria. Imi pare rau ca te tot poarta pe drumuri ginecologii aia.

Bumblee - Pompa mea e Avent electrica la mana a doua. Am spalat-o bine, am dat-o cu solutii de dezimfectat, am sterlizat-o de cateva ori bune (sterlizator tot la mana a doua) si gata. E foarte buna. Am avut noroc cred. Nu am nici o problema cu ea.

Mycya - eu zilnic stau 2-3 ore cu ea afara. Luam masa de praz pe la 2, iesim din casa la 3, ne plimbam pana la 5.30-6 o aduc acasa, mai doarme pana la 6.30, papam, apoi stam de vorba, facem masaj/gimnastica, facem baita ... vine masa de seara, papam , ragaim si apoi adoarme. Pana sa descopar ca statul afara face bine ma chinuiam groaznic sa o adorm. Stateam si pana la 2 noaptea.

Mai citesc si mai scriu!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu... isa mea inca doarme dupa baita, asa ca merg si eu sa ma intind... sunt curioasa daca se trezeste si suplimentar...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Noapte buna delfinuti - am terminat mulsul - greu am scos 125ml. Asta e!
Somn lin!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA-

Citat:
s-o crezi tu ca esti ultima
hahaaa ce tare esti !!!!:)))

CARLA haha si la voi taceau cu aspiratorul?Sofia se trezea cand nu mai era zgomot:)))
Nu te stresa ca le strici programul din cand in cand,incearca sa iei totul asa cum vine,in nici un caz sa nu ii spui sotului ca din cauzaiesirii,uite,copiii nu mai au program,etc..ca el va intelege ca ii scoti ochii pt iesire.asa e ,se modifica un pic,dar in timp ai sa te obisnuiesti.
pe cutiile mele scrie sa tii laptele praf o luna.
soacra s-a bagat prea mult in casa voastra,si probabil s-a gandit ea ce bine ar manevra ea tot daca ar fi doar fiul si nepotii!..oricat nu s-ar intelege cu nora,oricat ar crede ea ca are dreptate,trebuie sa realizeze ca intr-o familie nu trebuie sa se bage !chiar daca e fiul ei,fiecare isi face viata asa cum crede de cuviinta,nu trebuie sa fie pe placul ei.

bineinteles ca e mai bine cu bona,ii poti spune ce sa faca fara sa se supere.la soacra,un stres in plus sa ii spui in asa fel incat sa nu interpreteze...

Otilia-da,da! alea sunt bluzele alea pt masa ,de la ikea !! sunt super.

RACUSOR iubita,imi pare asa rau ca acazut Andreiutul mic.nu te mai amari acum,s-a intamplat ,important e ca e bine,daca l-au controlat ,ai sa vezi ca nu e nimic ,doar sperietura.pup brotacelul cucuiat !!!!Vorba ALINEI2005 "DELFINASUL SEF" trebuia el sa cada PRIMUL,sa dea startul la sarituri:)

RODICA vai ce povestesti si tu cu genunchiul Mariei in geam !!!!!!

Otilia ce nazdravana Elisa!
la geamuri stii ceva bun de pus sa nu cada?eu am vazut pe site la ikea,dar ori uit cand ma duc,ori nu le gasesc..si toata vara am stat cu aerul,si deschideam doar geamurile care se rabateaza,sau larg deschis cand stateam eu acolo...dar la balcon as face ceva..ca am mereu grija sa fie inchise ,si sa nu fie nimic pe care sa seurce..si intr-o zi spalam pe jos,balcon deschis,Andres aluat cosul de gunoi(care e de plastic cu capac din ala de apesi cu piciorul),l-a dus pe balcun,a urcat pe el,era cu balustrada subbrat..ca isi aruncase suzeta.am zis ca nu mai am aerrrrrrr! daca asa cat am eu grija ,si un minuttttt las deschis !!!

BUMBLEEchiar ca tu ai experienta cu bebe!!!!

Mergi la inceput