Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, tare rau imi pare de sperietura ta, ma gandesc la tine si ce a fost in mintea ta in momentele alea. De multe ori si eu ma tot indepartam putin de langa masa si mereu ma gandeam ca daca cumva cade. Oricum am citit ca se intampla destul de frecvent si ca de cele mai multe ori nu patesc absolut nimic. E bine ca ati fost la medic, daca i-ati facut si eco nu are cum sa aiba ceva si ei sa nu fi vazut. Si noi am mers la Euroclininc la Muncii cu Larisa si au fost profesionisti de fiecare data.
Cu lapticul daca iti pui in minte ca nu ai patit nimic si o sa fie bine, o sa il pastrezi. Eu cand avea Larisa 2 luni am avut un accident cu masina, m-am lovit la cap, a venit Smurdul si m-a dus la spital. M-am speriat foarte tare la gandul ca puteam fi cu Larisa in masina si cine stie ce putea pati. Toti doctorii mi-au zis ca e foarte posibil sa pierd laptele, de la impact plus sperietura. Insa mi-am pus in minte ca dupa atata chin ca sa imi vina, sa o invat sa suga plus multe altele, nu o sa il pierd tocmai acuma. M-am calmat, am baut multe lichide, am luat si ceva stimulente si am reusit.

Rodi, si tu te-ai cam speriat cu Maria.
Otilia, Ana ta e super tare!!! Cred ca ti-ai format nervi de otel.
Oana, vazut pozele de la botez, tare simpatic Matei. I l-am aratat si Larisei si a privit monitorul foarte incantata
Carla, felicitari pentru cum ai reusit cu cei 2 prichindei. Super programul tau si oricum de mult vroiam sa iti zic ca te admir pentru cum ai dus sarcina la bun sfarsit, pentru determinarea ta, pentru ca le-ai dat laptic de la san……cred ca ti-a fost si iti e tare greu, dar niciodata nu mi s-a parut ca te plangi.

Otilia, eu ma-s baga la dieta, dar nu puteti sa imi trimiteti si mie mancare :D? Ca eu nu mai am timp sa ma ocup si de asta. Eu nu am probleme cu legume, lactate, carnita slaba. Dar de la o vreme sunt cam dependenta de dulciuri, de fiecare data cand am incercat sa tin cura, am calcat stramb cu dulciurile.
Otilia, si eu visez de multe ori ca va impartasesc atatea, dar nu am timp

Azi am avut iar o zi nebuna nebuna: hranit copil ,echipat, mers cu el dupa mine la birou, facut acte, adormit copil ca se maraia, iarasi acte, hranit, agitatie pe la birou, toata lumea la ea, o pasau de la unul la altul, din nou echipat copilul si mers inapoi acasa. Pe drum a fost foarte cuminte, a atipit de fiecare data. A venit pediatra, ne-a facut vaccinul si am vorbit mai mult despre obiceiuri alimentare, cat cum mananca, diversificare. Apoi s-a tot marait de la vaccin si atata agitatie, a venit sotul a mai stat cu ea iar eu am dat o fuga la apartament, apoi inapoi acasa, hranit, curatat prin casa…etc.
Maine imi fac timp si va scriu ce mi-a zis de alimentatie, kg si diversificare.

la delfinasi

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

S-a stricat pompa! am imbulinat-o crunt sper sa nu se schimbe mult in productie pana vine de la reparat...

am gasit in bazar pe DC un avent electric cu alte accesorii la 300 ron, dar evident nu e noua, nu stiu ce sa fac, sa risc ?! ca si asa avem un buget ciuruit.. rau

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

oana - ai mail

racusor - cu siguranta Andrei nu a patit nimic, mai mare a fost sperietura

bumblebee - imi pare rau ca ti s-a stricat pompa. Eu am manuala de la Lansinoh si ma impac f bine.
Cu cea electrica in cat timp scoteai 150 ml?

ochidut - esti de admirat!

Sper ca delfinasii proaspat vaccinati sa fie linistiti in noaptea asta

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle cam 20 min, depinde intr-adevar de momentul zilei. Dimineata dupa repaos in 45 min scoteam cam tot ce putea, am scos si 340

Ochidut, bine ca nu ai patit nimic grav si nu ai pierdut lapticul

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

S-a stricat pompa! am imbulinat-o crunt sper sa nu se schimbe mult in productie pana vine de la reparat...

am gasit in bazar pe DC un avent electric cu alte accesorii la 300 ron, dar evident nu e noua, nu stiu ce sa fac, sa risc ?! ca si asa avem un buget ciuruit.. rau

eu cred ca nu e nici o problema, la o adica o sterilizezi ca si cum ai fi folosit-o tu. daca e aceeasi pe care am vazut-o eu azi-noapte cred ca e in stare buna, altfel nu ar livra-o personal in bucuresti...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Sper ca delfinasii proaspat vaccinati sa fie linistiti in noaptea asta

la noi nu sunt reactii nasoale de la vaccin, cum l-a primit dormind nici nu si-a dat seama ce se petrece, iar acum nu e mai maraita decat de obicei, nici febra n-are...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

uuhh, alina, 340 bravo mami! asa da productie

(auzi, daca Madam CUlcer zice ca scoti doar 10% iti dai seama cat lapte era de fapt )

pai era tare productiva pompa ta, de care ai ? sau avut?

eu de avent electrica am auzit numa de bine, astea manuale mai dau chics acuma nu stiu daca este second inseamna ca poate fi stricata...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, io zic ca e nevoie de o pompa buna, daca vrei sa scoti cat mai mult... Io ma descurc cu naspeta mea, dar scot numai de suprafata...

A papat al meu 140ml... am ramas cu un san cu laptic... nu mai vroia... dar cum am scos din congelator laptic, si l-am dezghetat, am zis sa ii dau, ca il arunc... poate mai mananca el ceva... si din cei 100 cat erau, a mai papat 80... Nu stiu de ce nu vrea san, ma innebuneste... Ca doar ii vine bine, ca e plin un san... nu vrea si pace, degeaba il toto tin, ca nu sta, urla... Chestia ca mai am la congelator doar 200ml, dupa care completarea va fi LP, ca nu cred ca voi avea chef sa ma tot mulg zi si noapte... si oricum pompa mea nici nu scoate ce ramane dupa mofturile copilului...

Merg la nani, ca is rupta... Noapte buna si linistita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara delfinariu!

am citit azi intr-una dar nu am apucat sa scriu nimic
acum nici nu mai retin ce voiam sa va sun ca sunt plina de nervi ca nu imi adoarme deloc fata asa ca acum dupa 2 ore de frichi frichi am pus-o in patut si urla intr-un hal de ma umplut de nervi pana peste cap bineinteles ca si ea urla de nervi ca nu o iau in brate sa o plimb iar toata casa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, scumpa, si aseara m-am gandit la tine... Of, ma gandeam eu ca de asta nu ai mai intrat la povesti...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput