Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mi-am pus puiutul in pat (ce devreme ) mi=-am pus ceasul sa sune pt pompat si i'm off to bed.
Noapte buna delfinasi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!

In primul rand vreau sa va multumesc pt incurajari,chiar am nevoie de ele.

Sa incepe mica "poveste".Dl Paul a avut probleme cu lapticul inca de la nastere,la inceput regurgita insa cu timpul a inceput sa dea afara branzica,din ce in ce mai multa,iar de la o vreme cu jet.
Bineinteles ca am inceput sa imi fac griji,mai ales ca situatia se inrautatea,vomita nu numai ziua ci si noaptea,dadea afara si intre mese,jeturile erau din ce in ce mai dese si mai puternice.Culmea,desi dadea afara foarte mult el tot 1,6kg/luna ia.Curios nu?
Aseara am fost la controlul de 3 luni la medicul de familie,totul ok cu Paul,nu mai luam Fe deloc,doar eu voi continua caci inca nu ma simt foarte bine,fontanela arata bine,cm 70,energie multa,etc etc etc.Intr-un cuvant :NORMAL.

Iar astazi,cu trimitere de la el,ne-am prezentat la Spitalul de Copii (unde a fost internata si angharad) la ora 9.
Si de aici incepe frecusul tipic spitalelor de stat:ba du-te colo,ba colo,ce cauti aici,cine te-a trimis,medicul de familie,dar ce specialitate are el,du-te si schimba-te(am refuzat categoric),du-te si fa aia,nu ai voie sa stai jos,de ce e asa gras,de ce face asa,da nu arata de 3 luni si alte chestii.O zapacela completa.M-am plimbat pe la etajele alea cum nu s-a plimbat nici Base in tara.
Aaa,si nu mai zic ca nu este nici o bancuta,nici un scaun sa stai jos cu copilul.NU.Tre sa stai in picioare ca doar esti mama si o super eroina.Bun!!!
In cele 2 ore jumatate Paul a stat numai in bratele mele.Va imaginati cum e sa stai cu 8,5 kg incontinuu?Imi tremurau toate pe mine.Noroc ca a fost el cuminte foc.
La echo de la stomacel totul e ok,sanatos,numai stomacelul un pic mai marisor caci papa mult.Copil prea gras vb doctoritei.In fine!!
Urmeaza recoltarea de sange:31 min de plans continuu,eu ca o leoaica pe hol,urlam in mine,plangeam in mine la urletele lui,nu aveam voie sa intru la el.Si cum credeti ca se procedeaza?Intra mama,dezbraca copilul,e trimisa afara,ele in 2 min i-au luat sangele,pleaca din cabinet sa duca probele,copilul urla,mama nu are voie inca,pleaca si ultima asistenta la baie (se mai opreste la o cafea,o tigara),copilul singur,urla in continuare,sta nesupravegheat,mama urla si ea,iar dupa acele 27 min intri si tu sa il scoti,nu sa-l imbraci ca tre sa intre alt copil.Si asa m-am chinuit eu sa imbrac un copil agitat si plangacios pe hol in maini.Misto nu?
Maine la 9 suntem la spital.Toti 3.De ce?Pt ca nu sunt cadrele suficient de competente sa-l tina pe Paul in timpul endoscopiei,trebuie musai sa-l imobilizele parintii.Sa mi se rupa mie inima pe acolo in 2
Si cam asa decurg treburile intr-un spital de stat,unde incompetenta e in floare,troneaza nesimtirea si umplerea buzunarelor e ratiunea lor.
Nu le pasa de nimic,nu isi dau interesul,toata lumea e scarbita de comportamentul execrabil al personalului,incepand de la femeia de servici pana la seful de clinica.

Iar concluzia medicului:copilul este mult prea gras pentru varsta lui,mananca prea mult,ar trebui redusa cantitatea,iar voma e perfect normala.
Concluzia mea:un medic tampit.Poate o fi Paul grasun,nu zic ca nu,dar asta nu trebuie privita ca pe o crima din partea mea,el si de la 40 ml care am reusit sa-i dau cu bibe a vomitat jet,cantitatea nu am cum s-o reduc avand in vedere ca el e fan titi,iar voma nu e deloc normala fiind in cantitate mare,cu jet,noaptea si la intervale de 2-3-4h de masa.
Cam atat.Sper maine la endoscopie sa iasa ceva sa ma lamureasca,caci o iau razna.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Uff,m-am intins ca o clatita

Crispo Victo are dreptate.Nu te mai agita cu acel cantar,da-l naibii si stai relaxata..Nu mai tine evidenta cat mananca la fiecare masa,are si el ritmul lui si cheful lui.Asa cum si noi cei mari avem zile cand mancam ca niste fomisti si zile cand abia ciugulim asa si ei.Atat timp cat Vald mananca si ia in greutate nu te mai gandi la nimic
Paula si al meu are cojite,le-am curatat cu pieptene de os dar si mie imi e teama la fontanela.Medicul aseara ne-a spus sa-i dam cu o solutie (au zis fetele de care) sau cu ulei,masat si apoi curatat.

Oana ha ha,tare m-au amuzat cu sanii.Imi si imaginez privirea lui Matei

Bumble ma bucur ca esti la somn

Adriana ce fetita cuminte ai.

Roxana asa si eu,abia mai am timp sa-i calc camasile sotului

Vorbeati de stat in fundulet:noua la controlul de la 2 luni,kinetoterapeuta ne-a indicat sa-l tinem asa cateva secunde.Insa dl meu pe zi ce trece vrea sa stea din ce in ce mai mult,cum il pun jos intins cum ma urla.Si mai nou il pun la 35 grade pe perna.Asa-i place si tipa la mine
Pe zi ce trece,se face mai vânjos,incearca sa se ridice singurel,il vad cum se screme si parca ar face abdomene.E atat de dulce!!!Si nu mai zic ca daca nu il pun pe burta iarasi ma urla.A descoperit ca intoarcerea pe spate e distractiva tare.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Btz - Doamne ajuta sa fie totul bine maine! dr nostru spunea ca daca e vomitat cu jet zilnic ar putea fi "carcalaci" in burtica. Zi c si eu - nu ma pricep. Sper sa nu trebuiasca sa invat.

Oana - la mine cand tipa ea incep sa-mi curga sanii - ii dau cu apa rece sa se opreasca! Oricum mai prind 1-2 ore de stat liberi cand doarme puiul.

Azi nu a mai vomitat - dar am incercat sa-i dau sa pape putin. A regurgitat destul dar nu vomitat cu jet. Adica cate 135ml. Putin pentru cele 5 mese care le-a luat - ma rog fac cum mi-a zis dr ca e tare priceput. Sigur se va trezi la noapte. Nici nu ma mai mulg acum. O las pe ea sa se descurce. Vedem maine daca pierde in greutate!

Somn usor ingerasi frumosi!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Buna dimineata fetelor....offff ce mult a tecut de cand nu v-am mai scris, cred ca o luna si ceva....efectiv nu mai pot sa intru.Sabina nu mai doarme ziua,ceea ce ma dispera.Atipeste cateva minute,timp in care mai fac repede ceva prin casa,dupa care semnalizeaza ca s-a trezit.Nu stiu daca e bine ca doarme asa putin,dar ea este fresh..In schimb noaptea doarme foarte bine,mormaie putin cand trebuie sa pape,in rest somnic pana la 8-9 dimineata....si eu cu ea,
Am incercat sa va mai citesc din urma,se pare ca ne confruntam cu aceleasi probleme toate mamicile,
Sabina e cam racita,de vreo 2 saptamani are mucisori,dar degeaba i-am facut aerosoli,apoi i-am pus picaturi in nasuc, ca nu ii trec.Mai rau e noaptea ca mi-e frica sa nu se sufoce.Peste zi e mai ok.Ma gandesc ca e si vina mea ca nu prea o scot afara,si cand fac asta e cam sensibila si de asta revin mucisorii.
De dormit,nu doarme in patul ei,am obisnuit-o langa mine pe coltar,tot zic ca de maine o pun in pat,dar sincer m-am obisnuit cu ea langa mine si mi-e bine asa.Vedem cum facem,
Despre vaccinul de 2 luni, l-a suportat bine,fara febra sau altceva.Nici mataita nu a fost.Sper la cel de 4 luni sa fie la fel.

Probabil va intrebati cum de scriu la ora asta si cu asa un debit......ei bine, am mari emotii,ca maine avem nunta si botezul,2 in 1...sper sa fie bine,ca mai am multe de pregatit si timpul e foarte scurt.O sa pun niste poze sapt viitoare.Sper sa reusesc sa lamuresc cu preotul sa nu ii bage caputul in apa,la botez,ca sunt stresata,si nu vreau sa ma cert pe acolo,frumoasa as fi in mireasa tipand la el,

Am mai pus niste poze cu Sabina de la aniversarea celor 3 lunite,daca aveti timp sa ne vedeti.

Mi-a fost tare dor de voi,toate,am vazut pozicile,toati mari si frumosi.
Pupici pentru toate fetele si puii lor. Sper sa mai pot intra azi,si mai des de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Copilul inca doarme, cred ca ai trag si io o tura langa el..

BTZ, mi se ridica freza in cap cand aud ce povestesti... mama lor de spitale... Cred ca ti-a fost tare greu...

Ramo, zi importanta maine... Sa fie cea mai minunata zi, si Sabinuta sa fie cuminte!

Treziri de papa, ca de obicei, la 4 si la 7... acum la 7 a fost mai mult de rasfat... Dar tot s-a trezit de la 1 la 2 sa ne jucam de-a "uite suzeta, nu-i suzeta"...

Aseara i-am dat papa, evident ca a inceput sa urle la san... dupa 80 de ml... m-am muls, dar cu pompa asta nu reusesc mare branza, am scos doar 20... apoi iar la san, nu a vrut... Am reusit pana la urma sa il prostesc ca ii bagam degetul, il suge de cateva ori, apoi intr-o secunda scot degetul si bag sanul, si el trage in continuare... chiar nu stiu de ce face asa... azi trimit sotul sa imi ia aparatori pt mameloane, sau cum le-or zice, ca poate asa ii place mai mult... Si nu e chestia ca nu vrea sanul ca vine greu, nici vorba, ca si daca il pun la al doilea san, care e plin, si curge foarte bine, tot nu vrea... Are el ceva pasarica ce il face sa nu ii placa sanul dupa ce ii dispare senzatia de foame... dar pe mine ma ia cu plans... si de asta insist cu cantarul, ca sa stiu de ce nu mai vrea sanul- ca a mancat sufiecient, sau ca are pasaricile alea in capsor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dorm mamicile cu delfinasii... bate vantul pe forum...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ce-i cu linistea asta?

Btz-ule,ce-ai mai tras cu piciul in spitalul ala infect.Saracutul,ce-a mai plins.Trebuie sa existe in Iasi un pediatru bun sa aiba cabinet propriu sa-l vada si sa-l consulte,sa eviti spitalele astea.
Cine ti-a recomandat endoscopia?E F MIC pt asa ceva.pup sa fii tare pentru pici.

Ramo, o zi frumoasa miine, sa iasa totul asa cum iti doresti.Si eu voi vorbi cu preotul sa nu mi-l bage cu capul in apa.

Cris, acelasi sfat iti dau si eu,lasa balta cintarul si ml., stai relaxata o saptamina, sigur nu moare de foame Vlad.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamici si pitici

Cris mi-am adus aminte ca tot te sfatuiesc fetele sa lasi cantarul...pediatra mi-a zis sa nu il fortez sa manance ca s-ar putea la un moment dat sa refuze sa mai manance e grasut, maricel, are de unde rezerve, incearca sa il lasi o saptamana cu cat vrea el sa pape si vezi ce se intampla. nu o sa pape la o masa 200, dar la urmatoarea sa vezi ce iti mananca

Ramo sa ai o zi minunata maine! si pentru voi si pentru pitica!

eu sunt rupta andrei si azi tot la 6 jumate a inceput foiala, nici in pat langa mine nu a vrut sa doarma, doar in brate

m-am plimbat cu el dintr-o camera in alta pana s-a trezit de tot si a inceput sa zambeasca si sa gangureasca asa de tare ca ne-au auzit si vecinii

dar bine ca a adormit pe la 9 fara 10 si am dormit si eu jumate de ora, ce bine a fost dar as mai dormi vreo 2 ore asa

azi merg sa ii mai fac o eco sa fiu eu sigura ca e totul ok. acum merg la euroclinic, miercuri i-am facut la spital. daca si azi zice ca e ok, ma linistesc. eco astea sunt ca la noi pe burtica, nu ii dauneaza. radiografiile sunt periculoase pentru ei asa mici. si nu se face decat atunci cand chiar ai motive de ingrijorare.

fug la el ca s-a oprit caruselul si a inceput sa tipe la jucarii sa se invarta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

btz-ule bafta cu pisoiul!! multi sa ii treaca supararea si la mami si la pui mic

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput