Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

noi de la nasi l-am primit pe asta http://scaune.pricer.ro/preturi/douceur-scaun-de-masa-albastru
vad ca intruneste cerintele tale

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ca al tau imi doresc si eu. in primul rand pt toate dotarile si in al doilea rand pt culori, atat patutul cat si carutul sunt bleu cu verde.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

patut pliabil? de care aveti ca si noi trebuie sa achizitionam unul?

intrebare: mai calcati hainitele? daca da, pana cand mai continuati?
eu le spal la 40 de grade, inca le calc si vreau sa ma las o data cu diversificarea, adica dupa ce implinim 6 luni

Noi 2

Eu inca le mai calc, dar asta cred ca mai mult pentru ca mi se pare ca o aud undeva pe mama, acolo in fundalul creierului meu
De la 6 luni nici eu nu cred ca voi mai presta aceasta activitate

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

buna seara mamici
Ce zi am avut!
Am plecat dimineata cu titiul si Rebeca sa il ducem pe tati la munca - s-a trezit tarziu - undeva in Pipera, dupa care fuga la administratie sa imi depun cererile pentru adeverinte de venit, apoi in cealalata parte a bucurestiului sa rezolv cu echipamantul de la DIgi ca se stricare, apoi slalom prin oras pana acasa ca venise ora de masa si nu aveam nimic la mine. 40 minute mai tarziu eram iar pe drum catre dermatolog, dupa care inapoi la Administratie sa ridic adeverinta. Am plimbat copilul din scaunul de masina in carut si invers de mi-a iesit pe nas. A! Mi-am luat de la bertoni carut, foarte mutumita sunt de el. Deci am plecat la 8,30 si ne-am intors acasa pe la 17.

Am un bebe tare cuminte

O noapte linistita va doresc!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

felicitari Rebecai ca e asa cuminte!!! Si tie ca ai rezistat cu asa o zi. Astazi m-ai batut cu asa program.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana, dar cand se strange cat de compact e? se poate lua in masina?
noi tot golf 4 avem

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

am tot cautat o poza dar nu am gasit...si al nostru e la bunici in pod ca noi in 2 camere nu avem loc de depozitat (din pacate la transport Marius l-a pus pe bancheta din spate...dar zice ca incape sigur in portbagaj)

dar uite aici zice dimensiunile
Dimensiuni deschis: 75x55x100 cm
Dimesiuni pliat: 80x55x36 cm

http://www.wonderbaby.ro/la-masa/scaune-servit-masa/scaun-masa-douceur.html

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

legat de diversificare, mie mi-a spus sa incep de la 5 luni. Fara suc de fructe/ legume, direct pasat. SI de la 4 luni pot sa ii pun pe limbuta morcov, fara sa inghita, doar sa se invete cu textura.

Eu am calcat rufele fetei pana de curand. Doar ca ultima oara am spalat 3 masini de rufe si era clar ca nu mai apuc sa i le calc. Deci, nu le mai calc.

Cojite in cap avem si noi, dar dermatologul care ne-a vazut azi a spus sa nu ii dau cu nimic, doar curatate bine dupa baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Pe Rebeca o ridic de manute sa stea un fundulet cateva secunde. E asa fericita si o distreaza maxim. Fac asta de 2-3 ori pe zi, si o tin doar cateva secunde.

Scaun pentru masa noi nu luam ca am deja unul la tatal meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

patut pliabil? de care aveti ca si noi trebuie sa achizitionam unul?

intrebare: mai calcati hainitele? daca da, pana cand mai continuati?
eu le spal la 40 de grade, inca le calc si vreau sa ma las o data cu diversificarea, adica dupa ce implinim 6 luni

Noi 2

da. pliabil de la DHS, costa de la 200 la 300 lei. depinde unde il gasesti

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Bravo fetelor care inca mai calca rufe la bebelusi. Eu am calcat doar in primele saptamani dupa care am renuntat. Abia reusesc sa calc camasile sotului. Pentru mine nici nu mai incape vorba - din fericire stilul sport pentru mamici nu necesita calcare.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Eu stiam ca uleiul johnson este cel mai prost de pe piata si poate da niste dermatite alergice f urate..... acum nu stiu, fiecare face cum crede

Noi am folosit din ziua 1 Klorane pe care chiar il recomand cu caldura. L-a folosit si finuta mea care la inceput a facut tot felul de bubite, inclusiv cojite in cap, si acum ii este tare bine

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

asa este, e cel mai prost dar cik face bine la cojitele din cap, nu este bun pt masajul pielii la bebei.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Pe Rebeca o ridic de manute sa stea un fundulet cateva secunde. E asa fericita si o distreaza maxim. Fac asta de 2-3 ori pe zi, si o tin doar cateva secunde.

Scaun pentru masa noi nu luam ca am deja unul la tatal meu.

si eu il ridic pe Bogdan, el nu mai are stare sa stea pe spate. In balansoar se ridica singur in fundulet cu o singura manutza se ajuta. Bine incet dar se ridica. Trebe sa stau cu ochii pe el ca pe butelie!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc fetelor pt sfaturile privind cojitele de pe cap.... O sa incerc de toate, nu-mi plac deloc . Si cum are si par lung si isi baga manutele prin par, tot cojite are peste tot.
Dar acum nu vrea sa doarma. Sta cu mainile in gurita si striga. Azi toata ziua a strigat, a descoperit ce sunete ii ies pe gura. Nu plange, nu e suparat, doar striga, rade si isi mananca mainile. I-am si dat sa manance, ca de obicei cand e satul adoarme repede, a mancat peste 200ml de lapte si tot nu ii e somn si eu adorm langa el in picioare...
Noapte buna si linistita va doresc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput