Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
tanti spune:
Roxana eu si la primul copil si acum la recomandarea dr in momentul cand incep sa ii dau carne o sa o fierb separat de legume, iar zeama nu se da pana pe la 7 luni, mie asa mi-a zis dr
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 . Wrap-ul din ce material e? As vrea sa imi cumpar si eu material pt wrap dar nu stiu cum trebuie sa fie la textura. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Michelle,eu am slingul www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/est/" target="_blank">asta..Mie imi place fff mult, e usor de montat si nu ma doare spatele absolut deloc,merg cu el in market,la gradinita,in parc,si bineinteles prin casa.Oana are wrap, nu stiu cum e.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
adrianaBuc spune:
buna seara mamici
Ce zi am avut!
Am plecat dimineata cu titiul si Rebeca sa il ducem pe tati la munca - s-a trezit tarziu - undeva in Pipera, dupa care fuga la administratie sa imi depun cererile pentru adeverinte de venit, apoi in cealalata parte a bucurestiului sa rezolv cu echipamantul de la DIgi ca se stricare, apoi slalom prin oras pana acasa ca venise ora de masa si nu aveam nimic la mine. 40 minute mai tarziu eram iar pe drum catre dermatolog, dupa care inapoi la Administratie sa ridic adeverinta. Am plimbat copilul din scaunul de masina in carut si invers de mi-a iesit pe nas. A! Mi-am luat de la bertoni carut, foarte mutumita sunt de el. Deci am plecat la 8,30 si ne-am intors acasa pe la 17.
Am un bebe tare cuminte
O noapte linistita va doresc!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
racusor2010 spune:
oana, dar cand se strange cat de compact e? se poate lua in masina?
noi tot golf 4 avem
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Roxana_Theo spune:
Uf, ce norocoase sunteti Rodyka si Otilia ca Isa si Iulia iau asa bine in greutate. Theo mananca tare putin. A avut vreo 2 saptamani mai bune insa de vreo 3 zile iar a inceput sa nu mai manance decat foarte putin; mananca mai bine noaptea. Uneori simt ca nu mai am energie sa mai imaginez metode si momente ale zilei in care sa-i pun biberonul in gura.
Azi chiar am avut o zi tare grea pentru ca la momentul mesei il apuca urlatul numai la vederea biberonului. M-am suparat pe el, i-am vorbit pe un ton mai rastit dar apoi vazandu-i ochisorii limpezi si mari cum se uitau la mine speriati m-au apucat mustrarile de constiinta.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Victo spune:
larisa, si alte mamici..siropul expectorant (majoritatea) NU se dau noaptea! se dau cu 2-3 ore inainte de culcare! la fel si aerosolii!
ca sa nu mai tuseasca noaptea se da spre ex. aerius
noi de anul trecut folosim cu succes aparatul de aerosoli pt tuse, laringite. acum a facut aerosoli cu acc.
legat de aspirat. daca copilul are muci multi, normal, il aspiri cat de des, ca sa poata respira. plus ser, of course si mai stiu eu ce prin nas.
nu aspiram des at cd copilul e sanatos, punem doar ser si atat.
alina, spor la pompat!
wow..adriana..ce zi obositoare..numa cat am citit eu..:)
si sa ma ne laudam..tamtamtaratatam..avem 6,050 kg!..yu-huu..!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Multumesc Tanti. Nici mie nu prea mi se pare firesc sa-i dau zeama de carne asa repede. Chiar daca e recomandarea dr. In concluzie voi introduce mai tarziu.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ochidut spune:
citat din mesajul lui eladea2005 revin, ref la diversificare... cred ca cel mai bine ar fi ca atunci cand se incepe diversificarea, sa duceti copilul la pediatrul care il are in grija si-i cunoaste istoricul medical...in functie de asta el recomanda cu ce sa se inceapa diversificarea...nu e o reteta universala, practic totul se reduce la tolerantele/intolerantele si pb de sanatate ale copilului... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! Acelasi lucru mi l-a spus si pediatra noastra, nu e o reteta universala plus mi-a indicat ca recomandarile pe care mi le face au in vedere faptul ca Larisa e cam lacoma la masa si incepe sa aiba tendinat sa manance prea mult, doarme f mult noapte si apoi ziua zici ca e hamesita, face caca la 2 zile, regurgiteaza dupa fiecare masa...etc etc. Totodata ma stie ca sunt cam nebuna si citesc totul sa fiu eu f documentata, i-am pus intrebari, se astepta la asta si mi-a argumentat f bine. Mi-a mai spus ca de acum trebuie sa mergem foarte mult pe incredere. Daca la anumite boli sau alte afectiuni patalogice este firesc sa consulti mai multi medici, atunci cand vine de alimentatia bebelului este bine sa urmezi un singur doctor. Asta pentru ca, dupa cum bine stie toata lumea, cati doctori si atatea pareri. De aceea nu e bine pe parcurs sa te hotarasti ca vrei sa asculti de altul, pentru ca schimband metoda pe care inceput, pasii pe care trebuia sa ii urmezi, mai rau dai copilul peste cap si diversificarea se va face haotic. Desi pana acum eu am intrebat mai multa lume de fiecare data, am fost pe la mai multi doctori, parerea mea ca aici are dreptate. Eu mi-am facut o idee generala legata d ediversificare si atata vreme cat opiniile si sfaturile ei vor fi apropiate de ceea ce citesc, voi urma schema facuta de ea. Bineinteles nu o voi realiza cu o sfintenie absoluta, pentru ca noi ne cunoastem cel mai bine copilul si vom vedea si cum reactioneaza. ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
un medic pediatru recomanda masarea cu ulei johnson cu jumate de ora inainte de baita. sora mea a folosit si chiar a functionat. mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
Eu stiam ca uleiul johnson este cel mai prost de pe piata si poate da niste dermatite alergice f urate..... acum nu stiu, fiecare face cum crede
Noi am folosit din ziua 1 Klorane pe care chiar il recomand cu caldura. L-a folosit si finuta mea care la inceput a facut tot felul de bubite, inclusiv cojite in cap, si acum ii este tare bine
ochidut spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Si tot legat de diversificare vreau sa va intreb pe cele care aveti mai multa experienta. Mie mi-a recomanadat ca piureul de legume sa contina si zeama de carne. Nu e prea devreme de la 4 luni? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Da mi se pare prea devreme; indiferent de individualizarea diversificarii pt fiecare copil in parte tot mi se pare devreme; sunt niste proteine care nu au ce cauta in corpul bebelului, care inca nu poate asimila si digera corect.
Noua ne-a zis ca despre carnita vom discuta de pe la 6 luni probabil, asta in conditiile in care ne-a recomandat sa incepem de pe acum diversificarea.