Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pt cruste, eu am luat de la AVENE, Pediatril, e un gel special pt crustele de lapte, asa se numesc...se maseaza caputul cu gelul inainte cu juma de ora de baita...

racusor, scaun de masa noi avem de la Eric, e de la Primii pasi...intruneste cerintele tale...

of Larisa, doamne prin ce-ati trecut...groaznic...sanatate multa...sper sa nu mai repetati figura...

referitor la diversificare - mie pediatra lui Eric nu mi-a recomandat sa incep cu suculete...tocmai pt ca sunt acide...si pot spune ca desi e o tipa in varsta, prof.dr., e f citita si la zi cu tot ce se intampla in lumea pediatrica...

apropo de banana, stiu ca are potential alergenic...medicii n-o recomanda decat de la 6-8 luni...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Lui Raul i se face scoarta pe capsor. Pana acum nu a avut. Eu stiam ca unii bbi au dar la nastere doar. Habar nu am de la ce...ma gandesc sa nu faca de la caciulite. Nu stiti cumva cu ce pot sa-l curat? Am incercat sa-i mai iau cu mana, dar nu prea sta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

un medic pediatru recomanda masarea cu ulei johnson cu jumate de ora inainte de baita. sora mea a folosit si chiar a functionat.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Legat de diversificare, la sfatul pediatrului, eu am inceput pe la 3 si 1/2 cu suc de mar timp de 2 saptamani si apoi suc de mar+portocala. Asta pentru ca Theo nu face singur kk decat foarte rar.

Iar acum la 4 luni am introdus o jumatate de lingurita de cereale in biberonul de lapte de la prima si ultima masa a zilei. In cazul nostru insa asta e cam impropriu spus pentru ca el mananca si noaptea.

Tot de la 4 luni dr mi-a recomandat si piureul de legume. Eu insa nu l-am inceput pentru ca am vrut sa vad intai reactia copilului la cereale.

Si cred ca am procedat bine, pentru ca asa cum ma sfatuia Aelita, i le voi intrerupe vreo 2 zile pentru ca vad ca il cam doare burtica si cred ca asta este cauza. Apoi voi incerca alta marca. Din pacate asa am patit si cu LP. A trebuit sa schimb de vreo 4 ori pana sa ne oprim la Milupa; pe celelalte nu le manca.

M-am cam intins cu explicatiile.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Si tot legat de diversificare vreau sa va intreb pe cele care aveti mai multa experienta. Mie mi-a recomanadat ca piureul de legume sa contina si zeama de carne. Nu e prea devreme de la 4 luni?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

revin, ref la diversificare... cred ca cel mai bine ar fi ca atunci cand se incepe diversificarea, sa duceti copilul la pediatrul care il are in grija si-i cunoaste istoricul medical...in functie de asta el recomanda cu ce sa se inceapa diversificarea...nu e o reteta universala, practic totul se reduce la tolerantele/intolerantele si pb de sanatate ale copilului...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

noi de la nasi l-am primit pe asta http://scaune.pricer.ro/preturi/douceur-scaun-de-masa-albastru
vad ca intruneste cerintele tale

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ca al tau imi doresc si eu. in primul rand pt toate dotarile si in al doilea rand pt culori, atat patutul cat si carutul sunt bleu cu verde.

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui ooana

noi de la nasi l-am primit pe asta http://scaune.pricer.ro/preturi/douceur-scaun-de-masa-albastru
vad ca intruneste cerintele tale

Noi 2

ca al tau imi doresc si eu. in primul rand pt toate dotarile si in al doilea rand pt culori, atat patutul cat si carutul sunt bleu cu verde.

13 iulie 2010

patut pliabil? de care aveti ca si noi trebuie sa achizitionam unul?

intrebare: mai calcati hainitele? daca da, pana cand mai continuati?
eu le spal la 40 de grade, inca le calc si vreau sa ma las o data cu diversificarea, adica dupa ce implinim 6 luni

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, de www.rejaszm.com/" target="_blank">asa ceva zici tu?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hainute nu calc deloc- le-am calcat doar inainte de nastere...

Eladea, teoretic asa e cu diversificarea, dar practic nu prea merge... Aici med de fam al copilului (pediatru) e mai in varsta, poate imi zice sa incep la 4 luni... Nici nu pot sa zic ca imi cunoaste istoricul copilului- ca din 3 intalniri, nici nu prea are cum... Asa ca urmeaza sa citesc garla, pro si contra, si sa vedem ce si cum...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz , e spre binele lui Paul. Sanatate multa si curaj!

Larisa, ce spaima ati tras! Sanatate multA Alexiei!

Mi-am mai cumparat o pompa primii pasi electrica, tipa cu anuntul n-a dat niciun semn si n-am timp sa astept.

Oana, eu nu mai calc de cateva zile, nicio schimbare pana acum.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput