Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata
btz-ovi, faca cuvinte. Din pacate asta e stilul spitalelor romanesti.

ramo, casa de piatra si petrecere frumoasa. O sa iasa bine, o sa vezi.

Bebelina mea e ceas: invariabil dimineata la 8 e treaza. E adevarat ca seara la 9,30 doarme. De-as dormi si eu cu ea, ce bine ar fi!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata insorita de la noi...

am tot inceput ieri sa scriu la mesaje si pe la jumate le paraseam, intra calc in stand-by si uitam de ele, apoi incepeam altul ca nu mai stiam despre ce era vorba, iar in final am renuntat...

am avut ieri o zi teribila!!! isabela a fost tare cuminte de dimineata, a si dormit mai mult, dar dupa-amiaza a recuperat!! m-a scos afara in cartier cu caruciorul s-o plimb poate adoarme sau se linisteste, vezi-ti de treaba!! dupa 45 de minute doar eu nu mai puteam impinge la deal caruciorul, asa ca iar m-am dat batuta. cred ca m-a simtit ieri cat eram de incordata, ma durea iar ingrozitor maseaua (dar nu in partea unde ma duruse cand eram gravi) si cu paracetamol nu trecea decat vreo jumate de ora... asa ca incercam sa ma fac rabdatoare pana vine tati sa mergem la dr ca ma urcam pe pereti, mai ales ca nici noaptea trecuta n-am putut dormi. din tot stresul asta nici laptic nu prea am avut ieri, si nici isa nu a mai vrut bibe decat cand i-am dat cu cereale, dar n-a fost nici tare mancacioasa. asa ca am venit de la dr cu un pumn de amoxocilina (1 la 8 ore) si 2 pumni de paracetamol (cate 2 la 8 ore), a zis ca n-are nimic ca alaptez, pot lua amoxicilina, ca am infectie la masea. asa o tinem 7 zile!! asa ca azi-noapte am dormit 3 ore iepureste, pe sofaua din salon, cu becul aprins si cu ochii la ceas, numarand minutele pana se face ziua, si cu interfonul in brate s-o aud pe isa... si isa a fost in ton cu mine, s-a trezit la 4, si apoi din ora in ora, pentru 5 minute de supt , abia de la 8 doarme mai bine. si saracuta era cu nasucul infundat, asa ca pe la 6 i-am pus ser si am scos o tura de muculeti, apoi i-am pus picaturi de apa de mare... sunt franta de oboseala, si durerea e tot acolo!!! eu nu vroiam decat s-o scoata afara, s-a cariat pe interior spre sfarsitul sarcinii si acum mi s-a si rupt un coltuc...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

btz, al meu tot asa greutate ca al tau. pediatra noastra de la un spital privat ( si e si cotata bine) mi-a spus ca e perfect normal copilul, deloc gras. Daca ar fi pe LP ar fi o problema dar atata timp cat e LM exclusiv e f f bine E mai uras si e foarte probabil asa sa ramana si in viitor. Imi zicea sa ma astept la inaltime de 1.85 cel putin. Al meu zici ca are muschi la umeri asa e de vanjos. Eu de fiecare data intreb daca nu e gras. Ea se uita la mine si zice asa...perfect normal, un copil sanatos. Asa ca nu iti mai face griji cu kg. Legat de voma nu stiu ce sa zic...si al meu regurgiteaza des dar doar cate putin.
victo, ei stiu draguta cum e treaba cu siropurile. Atunci insa noaptea asa chiauna pe asta l-am zarit primul in dulapul de medicamente. In fine...a trecut. ieri am petrecut pe seara 3 ore cu Alexia. Nectarie a fost cumintel si a adormit la 9 singurel. Asa ca eu am stat cu Alexia...of ce bine e...am jucat lego, citit povesti etc. Mi-e dor uneori de timpul care il petreceam impreuna....oricum mi-am propus ca de acum sa fac tot posibilul sa ma joc cat mai mult cu ea...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Neata fetele!!
Gabitza multa bafta si sa dea Domnul sa fie totul bine. Multi de la noi!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Btz, imi pare rau de o asa chinuiala si ma apuca din nou revolta cand aud....!! Sper ca azi sa fie mai bine si sa treceti peste astea, sa aveti macar un diagnostic si un tratament bun.

Racusor, m-am uitat pe site la babyspa, de ei stiam si eu, zic ca d ela 4 luni se poate incepe si un abonament lunar cu 1 sed pe saptamana e 420 lei.
Nu-si mai da nimeni cu parerea daca e bine pt bebei sau sa mai astept sa fie mai mare, sa fie vara...

Adriana, se pare ca noi 2 avem fetite cumintele care dorm noaptea, dar noi tot obosite suntem. A mea adoarme ceva mai tarziu dar tot asa, doarme toata noaptea. Din pacate eu dupa ce adoarme stau la calculator, mailuri, oferte, acte, mai pun la spalat, mai vb una alta cu sotul ca in timpul zilei nici nu mai apucam. Cred ca si la tine la fel, nu?

Azi am inceput ziua in forta, a mancat Larisa, m-am jucat putin cu ea, am strans de prin casa, am trimis deja cateva mailuri, vorbit la telefon la birou si dat multiple indicatii, mi-am pus micul dejun, am scos rufe de la spalat - le lasasem de aseara acolo. Vroiam sa imi fac si ceva legume pt pranz dar a inceput sa se maraie Larisa si am stat cu ea in brate sa o adorm. Nu stiu de ce, pt ca de obicei dimineata adoarme singurica, cu jucariile ei. Sper sa nu aiba o zi proasta, ca am multa treaba. Incerc sa ajung si pana la Titan s acumpar un cadou ca o sa mergem la o zi de nastere, evident cu Larisa dupa noi.

In w/edn am si program de shopping si vom cumpara si un storcator. Defapt as vrea sa imi inlocuiesc robotul si sa aiba si un storcator incorporat (inclusiv radacinoase). Daca are cineva o recomandare... sa nu fie nici f mare dar foarte util pentru ce voi avea de pregatit de acum incolo pt copil.
Ca si asa sunt lenesa cu gatitul, macar robotul sa ma ajute.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

btz, multi la Paul sa fie cuminte si sanatos, si pentru tine sa fii tare sa razbesti in sistemul asta sanitar de k... in leg cu greutatea lui Paul, asta depinde mult si de configuratia osutelor, inaltime si altele. totusi, daca mai multi medici iti repeta lucrul asta, cere solutii. cum zice si otilia, si cum zic si eu, acum se pun bazele obezitatii, si mai tarziu nu mai ai atatea solutii la indemana... stiu ca ne place sa vedem bbii grasunei cu sunculite si caltabosi in loc de picioruse, dar grasime nu e neaparat sanatate. daca dai peste vreun medic mai binevoitor si mai dispus la a asculta si a sfatui, cere-i parerea. poate ca Paul nu e totusi gras, poate asa va fi constitutia lui, de "urias"

ochidut, nu stiu cat e de prost calitativ uleiul Johnson´s, mie chiar imi place si mirosul, si efectul... asta in conditiile in care am ramas si eu sa-l folosesc din cand in cand, in detrimentul altor firme... poate ca sunt persoane alergice la anumite componente, eu stiu?!

ramo, sa aveti o zi frumoasa, sa fii o mireasa relaxata si Sabina sa fie cumintica

calcat hainute - eu ii mai calc body-urile si rochitele, ca alea nu arata bine necalcate... in rest, daca se nimereste sa-mi fie la indemana, le mai calc, dar nu ma omor cu activitatea. le calc rar ca am mai multe de schimb si pana le vine randul...

temp in casa e desigur in functie de zona... eu acum noaptea in dormitorul matrimonial am 23 gr (e cel mai racoros) drept ptr care imediat scot plapuma! in salon si in dormitorul mariei sunt insa 25, dar de-acum a iesit soarele si se mai incalzeste in casa... noua insa ni se pare ca e cam rece, asa ca am pus la indemana caloriferele, soba o s-o lasam doar in salon... aici in sud nu exista sisteme de incalzire la case (doar seminee), se considera prea calda clima ptr asa ceva...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, eu ii multumesc lu' DoamneDoamne ca am un bebe cuminte, ca altfel cred ca ma urcam pe pereti pana acum. Dar mie tot nu imi ajunge ziua si oricat as incerca nu reusesc sa am actele la zi, casa curata si mancare facuta. Si da, seara dupa ce adoarme fata mai stau si eu cu al meu barbat la vorba sau trebaluiesc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Timp de o saptamana, incepand de azi, il las pe copil in pace, ii dau cat am in san, si atat... cand ii e foame, ma striga... nu prea mai am seara laptic... sper sa il formeze el din nou... o sa las si cantarul la o parte- adica tot il cantaresc, sa stiu cat mananca, dar nu il mai pun la san, decat atunci cand urla el... ma tot gandesc ca si io am zile cand ciugulesc, si zile cand bag ca sparta... asa si ei... dar , insist, practica ma omoara...

Il pun in fisher, si ii pun paturica pe el... e tare figura, ca imediat o prinde cu manutele si si-o trage in cap... chiar daca mereu i-o bag pe sub el, cumva reuseste sa si-o traga in cap... si apoi incepe si se cearta cu paturica, pe motiv ca nu mai vede... si o cearta de ce nu se duce inapoi jos... ma distreaza de numa....

Oare l-am obisnuit prea mult cu suzeta? Uneori asa am impresia... adica si acum, a papat, ne-am jucat, a inceput maraiala (de somn), si i-am dat suzeta... S-a linistit, si imediat adoarme... pardon, deja is inchisi ochisorii...

Rodi, ce noapte ai avut... incearca azi daca poti sa te odihnesti un pic... ca ai si dureri, si somn putin, sa nu afeceteze lapticul...

Racusor, o sa ascult si io de pediatra ta... Tot vroiam sa te intreb cum stai cu productia in sanul stang? Eu timp de o saptaman tot am pus copilul prima data la stangul si apoi la dreptul, si simt imbunatatiri... produce si el mai mult acum...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Timp de o saptamana, incepand de azi, il las pe copil in pace, ii dau cat am in san, si atat... cand ii e foame, ma striga... nu prea mai am seara laptic... sper sa il formeze el din nou... o sa las si cantarul la o parte- adica tot il cantaresc, sa stiu cat mananca, dar nu il mai pun la san, decat atunci cand urla el... ma tot gandesc ca si io am zile cand ciugulesc, si zile cand bag ca sparta... asa si ei... dar , insist, practica ma omoara...

Il pun in fisher, si ii pun paturica pe el... e tare figura, ca imediat o prinde cu manutele si si-o trage in cap... chiar daca mereu i-o bag pe sub el, cumva reuseste sa si-o traga in cap... si apoi incepe si se cearta cu paturica, pe motiv ca nu mai vede... si o cearta de ce nu se duce inapoi jos... ma distreaza de numa....

Oare l-am obisnuit prea mult cu suzeta? Uneori asa am impresia... adica si acum, a papat, ne-am jucat, a inceput maraiala (de somn), si i-am dat suzeta... S-a linistit, si imediat adoarme... pardon, deja is inchisi ochisorii...

Rodi, ce noapte ai avut... incearca azi daca poti sa te odihnesti un pic... ca ai si dureri, si somn putin, sa nu afeceteze lapticul...

Racusor, o sa ascult si io de pediatra ta... Tot vroiam sa te intreb cum stai cu productia in sanul stang? Eu timp de o saptaman tot am pus copilul prima data la stangul si apoi la dreptul, si simt imbunatatiri... produce si el mai mult acum...

, o sa ma intind langa isa imediat, am mai strans de prin casa si am baut o cana de ceai, ca altceva nu suport in gura, si asta cam greu s-a dus doar pe-o parte...

asa face si isa cu paturicile, dar si cu rochitele, una-doua si le ridica in cap, face ochii maari si apoi incepe cearta si datul din manute pana isi face iar loc de privit. si o ia de la capat

cu sanul stang s-a reglat treaba acum in perioada cat isa a refuzat biberonul, ca am pus-o mereu intai la stangul. si la marime sunt acum aprox egali, si productia s-a imbunatatit...

fug sa prind macar o jumate de ora de somn, daca reusesc... revin!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Sorina si la patut mai trebuie cumparat si nivelul intermediar? tu ai varianta verde cu albastru...e dragut imi place

Btz-ul offf poate gasiti un cabinet privat sa mergeti acolo la pediatru...sistemul de sanatate e un dezastru
chiar vazusem intr-o seara la protv o comparatie intre sistemul romanesc de sanatate care papa bani si nu se vede nici o imbunatatire...si sistemul america care aduce bani, profit, asigurari etc...poate la noi va fi asa intr-o mie de ani

Cris spune-mi hanitele de la Old Navy ca si dimensiune difera mult fara de cele de la noi...ca am comandat cateva dar din greseala cine mi le aduce a luat de 6-9 luni in loc de 3-6 luni...si nu ar fi o mare problema ca i le-as da mai tarziu...dar cele care sunt de Craciun mie ca ii for fi mari, ca atunci abia o sa avem 5 luni si jumatate

Ramo Casa de piatra!!!

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput