Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
Victo si eu sunt de acord cu tine, de asta ascult de pediatra
ochidut noi trebuie sa facem innot , caci avem problema cu sternul infundat si de la vreo 7 -8 luni la noi e musai sa mergem. eu ce am gasit e foarte scump si e numai de copii, incalzit, igenizat. plus ca la noi nu e un moft, e o necesitate.
paula_m si sebi are cojite. e normal, eu il dau cu ulei de masaj usor pe acolo.
larissa vaaaai, de momente de genul asta ma ingrozesc si eu
eladea2005 are dreptate crispro, fiecare copil are un istoric medical si diversificarea se axeaza pe asta. vezi exemplul nostru cu refluxul. intr-adevar poti sa verifici si oricum tui decizi ce vei face. dar o minima recomandare doctorul trebuie s-o dea
oona si eu cred ca las calcatul dupa 6 luni..si tot la 40 de rgade spal
Ramo,sa ai zo zi frumosa maine
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata
Mia- dormit copilul pana la 9, cu o trezire la 3.... Asa nopti sa tot avem.
Btz, e horror ce ai povestit tu acolo! Eu nu as fi capabila sa il tin sa ii faca ei nu stiu ce la copil... Si la vaccin am iesit afara . Cand i-a dat hidrocortizonul , cand l-a intepat albina si i-au cautat venele, de urla copilul meu efectiv, atata l-au intepat, am iesit de tot din cladire, plangand
. Sa dea Domnul sa se termine totul cu bine si sa nu il necajeasca pe Paul
Rodyka, stiu cat pot fi de chinuitoare durerile de masea.
Nu mai ai chef de nimic pe lumea asta. Lasa ca va trece infectai si mergi la dentist si nu o sa mai ai treaba.
La multi ani pt Sebastian si Stefan!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata mamici!!
Paula legat de cojite, am fost si noi deja la 3 dermatologi dintre care un prof cu carti publicate etc, toti mi-au zis sa-i dau cu ulei de masline, e tipul de copil alb cu ochi albastri f blonda predispusa alergiilor, sa nu pieptan decat f usor si sa las sa treaca singure, altfel ii fac rani cu pieptani de os samd!!!
Btz si noi cum stii ne-am confruntat constant cu problema asta s-a si agravat la un moment dat in sensul ca 10 zile nu a luat niciun gram, solutia mea a fost urmatoarea.. la fiecare ora 10-20 ml laptic si tinuta vertical sau pe perna, a functionat, treptat am crescut doza ..
e vorba de sfincter care la unii copii nu se inchide asa repede la noi asta e povestea
lalala13 spune:
Multumim!!!
La mulati ani si din partea noastra pentru Stefan!!!
btyz, si al meu da afara, dadea si noaptea acum 2 luni..stii ca va povesteam..acum da numai ziua..dar e pe humana antiregurgitare. la endo tu te-ai dus sau ti-a zis doctorul?? ma intereseaza si va tin pumnii!
my somebody....
a sosit minunea!
lalala13 spune:
Carmen hei, ca mi-am amintit. Asa este..acel sfincter nu e dezvoltat suficient, sia cel suc gastric cumva iese din stomacel si formeaza acest reflux. adica, cam asta e explicatia pe care mi-au dat-o la Grigore Alexandrescu.mai rau e ca al meu nu mai vrea sa stea la verticala in brate dupa masa. el vrea jos dom'le, in balanosar..si se agita si pedaleaza si normal ca da afara.
my somebody....
a sosit minunea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Hainute nu calc deloc- le-am calcat doar inainte de nastere... Eladea, teoretic asa e cu diversificarea, dar practic nu prea merge... Aici med de fam al copilului (pediatru) e mai in varsta, poate imi zice sa incep la 4 luni... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze |
cristina, sigur, sunt medici si medici...dar medicul care il urmareste pe copil stie, sau trebuie sa stie daca a avut pb, plus alte date care sa-l ajute in stabilirea programului de diversificare...daca copilul e sanatos, asa cum e Vlad, e firesc sa nu mergi cu el la medic de n ori pe luna...asta inseamna ca diversificarea paote incepe ca la majoritatea copiilor...
![](icon_smile.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Defapt as vrea sa imi inlocuiesc robotul si sa aiba si un storcator incorporat (inclusiv radacinoase). Daca are cineva o recomandare... sa nu fie nici f mare dar foarte util pentru ce voi avea de pregatit de acum incolo pt copil. Ca si asa sunt lenesa cu gatitul, macar robotul sa ma ajute. ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
eu am Braun combi max 700, e f destept, face f multe chestii si nici nu e f mare...l-am folosit mult la Eric...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...