Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
Diana_Eva spune:
urs sa luati marime mai mare sa fie usor de imbracat!
na ca acum doarme in brate la mine
scriu doar cu o mana dar nu o mai mut ca iar ma cearta
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Otiliav spune:
Raportam 5.57 kg, adica a luat 285 de grame in 8 zile. Super bine
I-am cantarit si scutecul de la 1 noaptea la 10 dimineata si avea aproape 300 de grame deci mananca binisor la 2 mese.
Oricum s-a cunoscut ca am pus-o la supt la 3-4 ore.
Plus ca am cantarit-o inainte de masa.
Chiar stiu ca zicea cineva ca e musai sa-i cantarim la aceeasi ora si mancati/nemancati. La noi nu s-a putut ca merg cand am programare nu cand vreau eu.
Din pacate am mai luat si eu un kilogram ca nu degeaba m-am indopat sa produc bine .
Mi-am luat pesmeti, de luni ma apuc de scos painea din meniu . Si fac o paine de casa asa buna
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Diana_Eva spune:
Oti depinde de copil - a mea cand o iau la noi in dormitor (21 de grade) face nasuc rece, sughite ... maini reci ...
la ce frig e iarna la voi sunteti obisnuiti altfel
am fost si eu in Finlanda - la casa lui Mos Craciun - erau -30 de grade - am facut rani in obraji de la frig!!!aveam fular, caciula dar mai ramasese o bucatica mica de piele afara!
crispro spune:
Otilia, 6.57...wow... e super... al meu nu are atat si e cu o luna mai mare... pai e mai mult decat bine Iulia a ta... sigur ai scris corect???
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
btz_ovi spune:
Salut gagici!!!!
Eu sunt tare suparata,maine dimi facem endoscopie lui Paul.Problema cu voma s-a agravat
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Diana_Eva spune:
Oti noi cu o saptamana mai mici 6.26 kg - ce bine ca nu suntem singurele grasune!
Victo spune:
otilia, voi v-ati adaptat acolo, si nu puteti face prea cald in casa, pt ca ar fi diferenta fata de temp de afara prea mare, ceea ce e dificil de suportat pt organism.
la clima noastra nu poti dormi ca lumea la 16 grade. iar dezvelit..no way..
chiar , cate grade aveti in per. asta? afara zic.
eu am cam 19-20-21 grade in casa.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
A mea aseara inainte de baita avea 6080g si e mai mare ca Iulia
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Btz, imi pare atat de rau pt micutul Paul. Dar o sa fie bine, o sa i se dea tratamentul cel mai bun. Dar ce s-a intamplat de ati ajuns la endoscopie?
Eu tin centrala tot timpul pe 22 grade.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Salut gagici!!!! Eu sunt tare suparata,maine dimi facem endoscopie lui Paul.Problema cu voma s-a agravat Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Tinem pumnii sa decurga usor procedura, sa nu se chinuie piticul si sa fie totul bine
de Larisa Ioana 24.06.2010