Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Larisa are cam 6.200, nu am mai cantarit-o de luni si 64 de cm.
S-a nascut cu 3.050 a scazut pana la 2.800 aprox si apoi a ajuns la o luna la 3.700. De atunci a luat in fiecare luna fix 800 de gr.. E organizata ca maica-sa
, totul trebuie sa fie la fix. Cred ca de aia s-a nascut si la 11.00 , fix 00.
De acum incolo din ce am citit si mi-a zis si pediatra trebuie sa inceapa sa ia 500 de gr.
Am vazut ca vb de pompa, eu am de la avent, manuala, dar e foarte buna., A fost in set cu niste cutii, biberoane pe care chiar le-am folosit. Si nu am avut problema cu valvele.
de Larisa Ioana 24.06.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Nu te supara dar tu ca mama poti sa-l inveti la temperaturi mai scazute asa cum e normal. E mai bine pentru copil sa fie calit progresiv. Nu in prima luna de viata dar acum se poate ca li se incalzesc bine de tot extremitatile. E foarte important sa nu li se usuce nasucul in timpul noptii de la caldura. Aici se recomanda sa fie noaptea in dormitor 16-18 grade. Si sunt multe case in care dormitoarele nu se incalzesc. Asa avem si noi dormitorul fara incalzire. Doar cand s-a nascut Elisa in decembrie l-am folosit primele doua luni. Atat. Acum e scos ca se urca Elisa pe el. Dar nu-mi fac griji pentru Iulia ca am observat cat de calde are manutele in ultima vreme. Eu am dormit alataieri cu bluza de trening pe mine iar Elisa in camasuta de noapte si mai mult deasupra plapumei. De multe ori o acopar si se trezeste nervoasa ca nu vrea. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Al meu nu prea doarme invelit! Si chiar m-am saturat toata noaptea sa stau sa-l invelesc. Plus de asta si eu sunt o friguroasa. Pt mine 24 de grade iarna este temp perfecta in camera si de cand ma stiu eu am preferat caldura.
![](mamica.gif)
13 iulie 2010
Victo spune:
asa..asta mai voiam sa zic. bine ca mi-a adus aminte bytz.mai fetelor, nu e normal totusi pt bbelusi sa vomite atat. ia ganditi-va voi..cat e de suparator sa tot vomiti..probabil ca au si gatul..laringe..trahee..sau ce mai e pe acolo iritat.
se face tratament pt reflux gastric. caci vomitatul asta mereu mereu e simptom de reflux. daca nu are alta explicatie.
iar Cristina, mama..nu mai chinui si nu te mai chinui atat cu mancatul copiului. lasa deoparte cantarul si ceasul o saptamana sa vedeti cum stati. si ce dc a mancat 80? sau 130 (ceea ce e destul de mult)..il vezi ca plange de foame? atunci? tie iti place sa iti indese cineva mancare pe gat?
eu mi-am pierdut odata rabdarea cu soacra-mea..ma imbuiba..ca sa nu pierd laptele..pana cd i-am zis ca si vomit dc mai mananc ceva in ziua aia, la cat bagasem in mine.
si acum cd ma suna..ma tot intreaba..mai ai lapte..dc zic ca asa si asa..pai da, dc nu mananci..mai, eu mananc ca un om normal.
asa sunt si copilasii nostri. NORMALI. nu-i mai tot cantariti atata si analiza si intoarceti pe toate partile ca nu face aia, sau ca ala face aia.
apreciati-va copilul VOSTRU asa cum e, mai lenes, mai grasut mai slabut, mai plangacios sau mai somnoros.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo asa..asta mai voiam sa zic. bine ca mi-a adus aminte bytz.mai fetelor, nu e normal totusi pt bbelusi sa vomite atat. ia ganditi-va voi..cat e de suparator sa tot vomiti..probabil ca au si gatul..laringe..trahee..sau ce mai e pe acolo iritat. se face tratament pt reflux gastric. caci vomitatul asta mereu mereu e simptom de reflux. daca nu are alta explicatie. iar Cristina, mama..nu mai chinui si nu te mai chinui atat cu mancatul copiului. lasa deoparte cantarul si ceasul o saptamana sa vedeti cum stati. si ce dc a mancat 80? sau 130 (ceea ce e destul de mult)..il vezi ca plange de foame? atunci? tie iti place sa iti indese cineva mancare pe gat? eu mi-am pierdut odata rabdarea cu soacra-mea..ma imbuiba..ca sa nu pierd laptele..pana cd i-am zis ca si vomit dc mai mananc ceva in ziua aia, la cat bagasem in mine. si acum cd ma suna..ma tot intreaba..mai ai lapte..dc zic ca asa si asa..pai da, dc nu mananci..mai, eu mananc ca un om normal. asa sunt si copilasii nostri. NORMALI. nu-i mai tot cantariti atata si analiza si intoarceti pe toate partile ca nu face aia, sau ca ala face aia. apreciati-va copilul VOSTRU asa cum e, mai lenes, mai grasut mai slabut, mai plangacios sau mai somnoros. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu nu am cantarit baiatul niciodata inainte si dupa supt. Pana la o luna jumate il cantaream in fiecare sapt si ma luau nervii cand vedean ca lua cate 100 de g intr-o sapt!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Va
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
13 iulie 2010
ochidut spune:
fetelor, am si eu o intrebare, pt cele din Bucuresti: v-ati gandit sa mergeti cu bebe la inot/spa sau cum vreti sa ii ziceti? si unde ?
am studiat destul de putin pe net, iar parerile erau destul de impatite legat de igiena....ceea ce imi cam da niste dubii
eu tare mult as vrea sa mg, am o prietena in canada care se duce de cand bebe avea 3 luni si ff frumos s-a dezvoltat. ca sa nu mai zic ca e o activ fff placuta pentru toti, in care te poti bucura de cel mic, de atingerea lui
Victo spune:
ochidut, eu una nu ma duc inca nici cu cel mare la piscina. mi-e groaza.
las ca vine vara si voi stati aproape de mare, un-doi va imbarcati.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
citat din mesajul lui Victo ochidut, eu una nu ma duc inca nici cu cel mare la piscina. mi-e groaza. las ca vine vara si voi stati aproape de mare, un-doi va imbarcati. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
ma gandeam la ceva special pentru bebei si copii, cu programe aferente, cu instructor, unde sa iti ceara atat tie cat si copilului analizele la zi. exista asa ceva in buc, dar am auzit mai demult, ca intr-un anumit interval orar, in aceeasi piscina, primeau si adulti, din afara programului
![](bang.gif)
![](bang.gif)
cu marea.... probabil o sa mergem pt bebe, dar fara a fi snoaba de felul meu, imi e cam sila de mers la mare la noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Salut gagici!!!! Eu sunt tare suparata,maine dimi facem endoscopie lui Paul.Problema cu voma s-a agravat ![]() ![]() Bytz si Ovi, parinti fericiti de ![]() |
offffffff, draga mea...imi pare rau ca treceti prin astfel de momente...dar daca e necesar, mai bine acum decat mai traziu...nu te necaji, el e micut, dar e puternic...o sa scapati cu bine si amcar descoperiti cauza...va tinem pumnii...asteptam vesti bune...
![](pupic.gif)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
otilia, pai Iulia e super ok atunci la kile...
cat despre grade in casa, brrrrrr...as ingheta si la 20... adica pt mine nu e deloc confortabil...mie imi trebuie 23 in casa...ca si asa stam in tricou si pantaloni scurti...nu suport sosete in picioare sau pantaloni lungi in casa...dar cum zicea Paula, la voi e f rece afara, asa ca nu e bine sa fie diferenta mare intre afara si inauntru...
sigur, sunt de acord cu calirea copilului, dar daca eu nu stau la 20 grade in casa, cum sa stea el??
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
mi-am facut damblaua...mi-am comandat niste cosmetice chinezesti, f bune cica, cu ginseng, multe vitamine, musetel, etc....sper sa fie eficiente...de maine incep sa le folosesc...va anunt dupa o luna cum sta treaba...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...